23.02.06
14:36
Как се взима?
По-колко пъти?
Доволни ли сте от него?
23.02.06
14:44
Предишмата тема нали е за креатина на Нутрим.Май не четете много много.
Да видях и я прочето,но аз питам как да го взимам тоя креатин 5,10,15,20г на ден?
23.02.06
15:19
Има два вариянта за прием на креатин монохидрат: 1-ви Вариант :Със зареждане- През първия етап: всеки ден се вземат 4 дози по 5 грама на ден - сутрин, преди тренировка, след тренировка и преди лягане. Това прави по 20 грама всеки ден за първите пет. Вторият етап: нареченият -поддържащ - всеки ден, тренировъчен или не, се вземат по 5 грама след тренировка. Общо около месец пиеш и полсе почиваш поне 1 месец.
2-Вариант:
Всеки ден тренировъчен/след трен/или не тренировъчен по 5 грама.Вземаш пак около месец и почиваш след това най-малко месец.
Аз лично ти препорачвам 2-я вариант тай като от зареждането в 1-я вариант според мен няма много смисъл.Само си натоварваш излишно бъбреците.
А не си чел внимателно... :wink: Сигурно за креатина най-много е писано тук...
Може с зареждаща доза 10 дена по 10 гр (5 гр преди и 5гр след тренировка) след това по 5 гр след тренировка . Това е около месец, месец и половина... почиваш 1 месец и пак... Зареждащата може и да ти е от 5 дена по 20 гр на ден и след това пак по 5 гр след тренировка... Разтваряй го с мед, примерно 8)
[quote author=“realityman”]Има два вариянта за прием на креатин монохидрат: 1-ви Вариант :Със зареждане- През първия етап: всеки ден се вземат 4 дози по 5 грама на ден - сутрин, преди тренировка, след тренировка и преди лягане. Това прави по 20 грама всеки ден за първите пет. Вторият етап: нареченият -поддържащ - всеки ден, тренировъчен или не, се вземат по 5 грама след тренировка. Общо около месец пиеш и полсе почиваш поне 1 месец.
2-Вариант:
Всеки ден тренировъчен/след трен/или не тренировъчен по 5 грама.Вземаш пак около месец и почиваш след това най-малко месец.
Аз лично ти препорачвам 2-я вариант тай като от зареждането в 1-я вариант според мен няма много смисъл.Само си натоварваш излишно бъбреците.
Благодаря