ACETYL L-CARNITINЕ ?

28.02.06
18:26

качих  малко кила и смятам за лятото да се орелефа малко.
сега сьм  67 кг  , 165 см и сьм качил доста мазнинки на корема преди имах 6 плочки а вече ги няма :) иначе рьката ми е горе долу добре 38 сантиметра и не искам да се смькне.
Мисля да взема ACETYL L-CARNITINЕ http://musashibg.com/products/images/fatburners/72.htm
заслужава ли си парите ?По добьр ли ще е от другите  L-CARNITINЕ ?
достатьчно ли е да зимам само него или трябва и друга добафка?

28.02.06
18:40

Ае ацетил л-карнетин е като нормалния л-карнетин.Никва разлика няма и на мен много ми го хвалиха ама испих 3 кутии ацетил л-карнетин и резултата е същия.Само дет дадох 99лв. за 3 кутии на SciTec.По-добре да бях дал 60 лв. за 3 кутии на Нутрим.Същатата работа върши.Просто няма смисъл да си даваш парите.

EN

28.02.06
19:54

Доволен ли си от Л-карнитина на Нутрим,взех на гаджето от него и исках да знам ,добър ли е?

28.02.06
21:00

[quote author=“energymax”]Доволен ли си от Л-карнитина на Нутрим,взех на гаджето от него и исках да знам ,добър ли е?

По мое мнение това е един от малкото качествени продукти, които предлагат Нутрим! Не намирам разлика м/у него и два пъти по-скъпите му западни аналози - изпробвал съм доста!
Ако имаш пари, най-добре си вземи Mega-Carni-X на SciTec - една капсула е 1г л-карнитин и излиза някъде към 65 стотинки бройката :wink: !

01.03.06
10:24

По мое мнение това е един от малкото качествени продукти, които предлагат Нутрим! Не намирам разлика м/у него и два пъти по-скъпите му западни аналози - изпробвал съм доста!

И аз съм на същото мнени.От всички л-карнетини този най-много ми хареса и имаше най-голяма резултат.И този на SciTec е хубав обаче върши същата работа и е с 13 лв. по скъп.

04.03.06
13:22

[quote author=“Pc_genius”][quote author=“energymax”]Доволен ли си от Л-карнитина на Нутрим,взех на гаджето от него и исках да знам ,добър ли е?

Ако имаш пари, най-добре си вземи Mega-Carni-X на SciTec - една капсула е 1г л-карнитин и излиза някъде към 65 стотинки бройката :wink: !

Какви са разфасовките и по колко пари са?Къде в Пловдив може да се намери?

04.03.06
21:21

60 таблетки по 1г струват 40лв! За в Пловдив не мога да ти помогна :cry: !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1