креатин

01.03.06
15:16

та значи проблема е следният от няколко дни започнах да пия креатин т.е. в момента съм в зареждаща фаза по 20гр на ден в 4 приема и забелязах 1 странно нещо -15-20 мин след приема ми се доспива та се чудех проблема в мене ли е или ?! : ) и другото странно нещо е че до сега не съм усетил кои знае какъв прилив на енергия а креатина мисля е качествен <Optimum>  та това е маи за сега

01.03.06
15:37

То прилив на енергия и не се очаква да получиш ;)
Виж, ако силата ти в залата нарастне, значи има ефект.

01.03.06
16:00

[quote author=“Buddhead”]та значи проблема е следният от няколко дни започнах да пия креатин т.е. в момента съм в зареждаща фаза по 20гр на ден в 4 приема и забелязах 1 странно нещо -15-20 мин след приема ми се доспива та се чудех проблема в мене ли е или ?! : ) и другото странно нещо е че до сега не съм усетил кои знае какъв прилив на енергия а креатина мисля е качествен <Optimum>  та това е маи за сега

Е ти сега си в зареждащ период... това значи колко дни - 5 нали? Така ти си поне в 3 или 4 ден, може би... Не очаквай, че Креатина едва ли не сам ще вдигне лостовете в залата :wink: . Всичко с времето си. Ще стане, имай търпение...

По-здрави!

01.03.06
16:05

3-ти ден 5 дена ще зареждам :) а проблема със доспиването нормално ли е или съм бъгъв нещо :)

01.03.06
16:20

[quote author=“Buddhead”]3-ти ден 5 дена ще зареждам :) а проблема със доспиването нормално ли е или съм бъгъв нещо :)

Ако си изморен е нормално да ти се доспи, :wink:  но от Креатина да ти се доспива... Не.

01.03.06
16:25

сигорно е от недоспиване че в последно време ми се връзват 6 макс 7 часа сън

01.03.06
16:38

[quote author=“Buddhead”]сигорно е от недоспиване че в последно време ми се връзват 6 макс 7 часа сън

:lol: Най-вероятно! :lol:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1