01.03.06
20:03
Здравейте!
Интересувам се ако започна да вземам креатин ще започна ли да вдигам по-големи килограми и ако да с колко горе долу. Чувъл съм че креатина качва силата с до 10 кг. Аз вдигам 60 кг от лег 10 пъти ще мога ли след месец с креатин да правя същите серии с 70 кг.
01.03.06
20:17
Към 5 кг можеш да очакваш, но той е просто добавка, основата е трен + храна :wink:
Е не се надявам само на креатина. Ще положа усилия естествено, но повече чуствам че ми се повишава издражливостта отколкото силата.
02.03.06
11:02
еми дори и така да е както казваш то твойте мускули ше станат по-издражливи на повече натоварвания :arrow: ще можеш да вдигаш и повече кила
Успех :!: :!: :!:
Точно! Абе хора освен да приемате добавки трябва и да ПОТРЕНИРАТЕ малко, поне :lol:
Креатина е добра добавка но не очаквай чудеса от нея...
По-здрави!
07.03.06
15:15
Защо ти е да качиш през първите 30 дни с 10 кг силата....а след тва К’во? Назад ли ....Помисли :!:
Качиш ли силата за такъв кратък период с толкова, ще се разочароваш кога след това дръпнеш назад( дори и да успееш няма да я задържиш)
07.03.06
16:47
[quote author=“BleX”]Здравейте!
Интересувам се ако започна да вземам креатин ще започна ли да вдигам по-големи килограми и ако да с колко горе долу. Чувъл съм че креатина качва силата с до 10 кг.
По голяма част от ползвалите качат сила ,а това до 10 кг е относително.може и до 15,20кг да дигнеш силата.зависи много от режима ти на хранене и възстановяването.
Зависи и от това колко вдигаш то по кутийте пише че увеличава тежеста с около 10-15 % така че ако вдигаш 60 6те са едни кг а ако вдигаш 130кг. други...но всичко това зависи главно от тренировките и храната
Креатина повишава издръжливоста, оттам повече повторения и оттам очаквано покачване на силата, но повече издръжливоста