Помощ

SO

01.03.06
20:53

Здравейте на всички.Обръщам се към вас за съвет за качване на килограми.Висок съм 190 см и тежа 65 килограма.По прицип имам бърз метаболизъм и явно като студент ниско калорична храна и не спазвам и никакви режими на хранене.С две думи ям каквото ми се яде и не ми се лепи дори и мазно :-).Затова молбата ми е да ми препоръчате някаква висококалорична програма, коята ви е помогнала.Дали да тренирам успоредно с това или първо да натрупам определена маса.А също и дали да използввам добавки. Това е в общи линии.Благодаря Ви предварително

Внимавай къде пускаш темата си !!! Местя я !
DJGorgio-Astor

01.03.06
22:13

На сайта си пише за ВВ, разпредели си яденето по 5-6 пъти на ден, приемай повече калории, а няма нищо лошо да тренираш. Може да взимаш протейн или гейнър...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1