P&B LAB Доволни/недоволни

03.03.06
23:06

Доволни/недоволни ли се от продуктите на P&B LAB.Аз лично съм пил единствено ВСАА ..но са мякак си слабички

04.03.06
11:38

ми от 500мг хапче какво очакваш. пии по повечко. :)
ползвам протеина им от десетина дена и още нямам мнение, но на вкус са го докарали и що-годе лесно се разбива.

energymax

04.03.06
12:32

Пълен бОклук!

04.03.06
12:39

energymax защо мислиш така аз такмо мислеш да си зимам[/url]

04.03.06
13:18

абе не е кой знае какво,ама май е по добре от нутрим,поне като разтворимост и вкус.Резултатите зависят от теб,а не от добавките.

04.03.06
16:45

По-добре качествена храна от колкото добавките на тази фирма. (лично мнение)

04.03.06
22:19

BIO-TECH и БИОГЕЙМ и те ли не са за препоръчване...

energymax

05.03.06
12:00

[quote author=“ludia”]energymax защо мислиш така аз такмо мислеш да си зимам[/url]

Защото ги пробвах,не ми харесват,а и имат някакво Самнително разминаване в това което пишат в каталозите и това което пише на опаковката от зад!

Не съм толкова богат ,за да си купувам евтиното!!!

26.03.06
20:25

[quote author=“OuttaControl”]По-добре качествена храна от колкото добавките на тази фирма. (лично мнение)

Качествената храна е по-добра от добавките на която и да е фирма, но колко от вас си я осигуряват?

energymax

26.03.06
21:59

[quote author=“DOUBLE_B”]BIO-TECH и БИОГЕЙМ и те ли не са за препоръчване...

TИ BIO-TECH с  БИОГЕЙМ ли сравняваш и измислиците от ПиБ?

26.03.06
22:02

Няма място за сравнение ползвам един креатин на BIO- TECH и съм изключително доволен от него...

27.03.06
00:33

[quote author=“DOUBLE_B”]Няма място за сравнение ползвам един креатин на BIO- TECH и съм изключително доволен от него...

гадни са на вкус
въобще не ме кефят
изпих една кутия и са сам доволен 4е се отървах
по-добре нутрим поне са по хубави на вкус
а тва грам не мое се пие ебаси гадния вкус
мн е сладук
абе боклук
препоръчвам на никой да не си го зима
мн се преебе
няма смисъл

27.03.06
16:46

Мен пък ми харесва суроватката.Сладка е ама поне не стои като тебешир във водата( Biogame Nutrim)

M_

27.03.06
18:03

[quote author=“MaRuLaTa”][quote author=“DOUBLE_B”]Няма място за сравнение ползвам един креатин на BIO- TECH и съм изключително доволен от него...

гадни са на вкус
въобще не ме кефят
изпих една кутия и са сам доволен 4е се отървах
по-добре нутрим поне са по хубави на вкус
а тва грам не мое се пие ебаси гадния вкус
мн е сладук
абе боклук
препоръчвам на никой да не си го зима
мн се преебе
няма смисъл

Престанете бе хора най-сетне ...тоя протеин има по-добър вкус от ония и ще си пия него...тоя не ме кефи вкуса няма да го пия и т.н....това да не са сладоледи да ги избирате според вкуса...това трябва да е последна точка от критериите за всеки протеин...Изобщо абстрахираите се от тоя синдром “Гаден вкус”.

27.03.06
19:35

да ама все пак вкуса си е критерй за един качествен протеин.Що да си даваме парите като ше го пием със запушен нос :oops: А по темата ползжам креатин БЦАА и сурватка на П&Б лаб единствено от БЦАА-то не сам доволен -пиеех по 6 хапа в дните които тренирах ама не видях голям ефект .с тях без тях пак същото че и бързо свършиха...

27.03.06
19:41

[quote author=“energymax”][quote author=“DOUBLE_B”]BIO-TECH и БИОГЕЙМ и те ли не са за препоръчване...

значи казваш че Биогеим са по добри от ПиБ таи ли...хахахахахаха.Биогеим са наи големите и ЕФТИНИ БОКЛУЦИ на пазара в момента -лично мнение.

RE

27.03.06
19:54

[quote author=“emodi”]единствено от БЦАА-то не сам доволен -пиеех по 6 хапа в дните които тренирах ама не видях голям ефект .с тях без тях пак същото че и бързо свършиха...

Еми за 10лв.ВСАА какъв ефект очакваш да има.

energymax

27.03.06
19:57

[quote author=“emodi”][quote author=“energymax”][quote author=“DOUBLE_B”]BIO-TECH и БИОГЕЙМ и те ли не са за препоръчване...

значи казваш че Биогеим са по добри от ПиБ таи ли...хахахахахаха.Биогеим са наи големите и ЕФТИНИ БОКЛУЦИ на пазара в момента -лично мнение.

НЕ КАЗВАМ ДА НЕ ПОСТАВЯШ BIO TECH СРЕД ИЗМИСЛЕНИТЕ БГ ДОБАВКИ,ВСИЧКИТЕ СА БОКЛУК,ПОНЕ ЗА МЕН!
П.П.Биогейм никога не съм ползвал

28.03.06
15:56

вярно е ниската цена е не съвместима с качеството но все пак ми се виждат бая 74лв за сурватка на Оптиум :!:  :!:  :!:

Р и В лаб е на Момчил Милев - човека който е продал най-много фалшива химия в България. Как да им имам вяра?

11.06.06
23:08

Глутамина е гола вода.Ше пърдите яко от  него!

[quote author=“prodavach”]Р и В лаб е на Момчил Милев - човека който е продал най-много фалшива химия в България. Как да им имам вяра?

Като какво например  :twisted:

15.06.06
22:37

Пробвал съм доста неща и мога да ви кажа че за цената си са супер

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1