Храна след 21:00

05.03.06
20:49

Често ми се е случвало да огладнея след 8-9 часа и до колкото знам не е хубаво да се яде сле толкова часа , не е препорачително затава дайте некви савети кво може да се хапне и колко!
мерси предварително

зимаи си за вечеря консерва риба тон(ФИЛЕ) в сонбствен сос белтъци=27г, въгл = 0г, мазн.= 1г. Това е доста добър може също така и 5-6 белтъка, ама аз лично си предпочитам рибата заради птичия грип.

05.03.06
21:44

това не отговаря на въпросами , аз говоря след като сам вечерял ( тоест сам хапнал кам 8-9ч ) .По късно има предвид какво е удачно да се яде и по колко

05.03.06
22:07

Правиш си един протеинов шейк млечно-яйчен по-добре да се усвоява докато спиш. Или знам, че не е толкова правилно ама една купичка кисело мляко или чаша прясно пак убива апетита. Всичко си е до воля ако това ти е най-големия проблем покрай фитнеса немаш грижи 8)

Еми ти кво искаш щом ти се яде пак след 8-9 си праиш още едно ядене каф е проблема при положение ако избереш риба тон или белтъци, нито мазнини нито въгл. приемаш с тези храни.

06.03.06
13:21

Абе няма проблем бе,зависи в колко часа си лягаш.Ако е към 11-12 задължително направи още едно хранене.Ако се страхуваш от омазняване яж нещо както ти казаха риба,месо или белтъци или протеинов шеик.И аз съм чувал че преди лягане не било хубаво да се яде,ама аз винаги точно преди лягане ям здраво,даже през нощта като се събудя пак и няма проблем.

07.03.06
21:24

а нещо по конкретно като храна ще можели да ми кажете
мерси предварително

07.03.06
21:41

Какво по-конкретно от храна с преобладаващо белтъчно съдържание?

07.03.06
23:27

Ами кисело мляко, прясно, яйца, протеинов шеик-млечен

08.03.06
09:34

ok мерси за помоща

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1