Optimum nutrition или Universal?

06.03.06
22:59

Коя е по-добрата фирма...

интересува ме конкретно суроватъчния протеин. В момента пия на Optimum, но ако този на Universal e по-качествен, ще пия от него...Знам, че на Universal са по-скъпи добавките, но това не означава непременно, че са по качествени?

специално за суроватъния протеин Optimum са по добри относно останалите продукти Ultimate са много по добри Univursal няма смисъл да си зимаш прекалено надути са цените на Univursal в България само фат бърнарите им си заслужават парите, най добри по цена качество са Ultimate за сега квото тяхно сам пил нямам забележки. Относно коя е наи-добрата суроватка в БГ тва е на Ultimate ISO PREME.

На тоя въпрос едва ли има кой да ти отговори, особено пък от този форум.

Ако питаш само за протеина аз бих избрал ОН - повече се продава, има по-добри отзиви за него и е да по-добра цена от Юнивърсъл.

07.03.06
00:30

Аз гласувам за суроватката на оптимум... според мен разликата е голяма...

07.03.06
08:44

Аз не давам глас,защото не съм пил нищо и от двете фирми,но като гледам Оптимум Нутришън печелят.

07.03.06
08:54

ми резултата е ясен - 8:0 за Optimum…ще продължавам да си ги пия тях....

мерси

07.03.06
10:48

От това което съм изпил до момента/а то не е малко/,Оптиуме супер

10.03.06
18:09

И аз гласувах за суроватката на optimum - пил съм го и ефекта беше супер... :wink:  :twisted:

Офф: сега пия на нутрим суроватката и съм що годе доволен :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1