[quote author=“SNC”]head_hunter браво само така.
Ето e-mail на Господари на Ефира - gospodari@gospodari.com
Репортажен екип - (02) 946 33 27
Телевизионни гафове - (02) 946 33 20
АДРЕС:гр. София, ул. “Шипка” №34, РКИЦ, ет.4, GLOBAL VISION
Дайте някво текстче,което да Copy и Paste в майла им.
Съчинете някакво текстче. Аз вече има писах един подробен майл. Препоръчах им как да действат. Дано да ни обърнат внимание.
06.04.06
15:45
Някой който е регистриран във форума на Нутрим пусна ли изследването там щото нали много говореха, че всичко е фалшиво? На e-maila още нямам отговор нещо дребните душици се скриха.
06.04.06
15:48
Пускаха поне 5 човек. alles gelöscht :evil:
06.04.06
15:49
Ха вижте каква реклама намерих там :shock: http://www.nutrim-bg.com/talkspread/forums/boards/threads/message/default.asp?mid=150 :shock:
06.04.06
15:53
hahahahaaaaaaaaaaa
Дай да пуснем наново една анкета :twisted: “може би” тази не е много актуална
Сега като се замисля, много е вероятно и другите Български, че и повечето чужди фирми да имат същите съдържания и в техните продукти, а ние сме взели на подбив само Нутрим, което малко или много несправедливо. Но така или иначе трябва да има изкупителна жертва за се стреснат и оправят и другите. Все пак е факт, че Нутрим лъжат.
06.04.06
16:01
Може да е със заглавие “коя фирма няма да ползвате никога вече”? Много тъпа постъпка от тяхна страна и при това много присъща на някои Български фирми - напече ли се положението се покриват! От сутринтта съм запалил телефоните на въпросната фирмица да звъня и никой не вдига. Идеята ми е, че съм със смарт фон и мога да запиша разговора и съответно да го постна тук обаче явно звъня в потъващ кораб от който мишките вече са се разбягали :lol:
[quote author=”Чукундур”]Сега като се замисля, много е вероятно и другите Български, че и повечето чужди фирми да имат същите съдържания и в техните продукти, а ние сме взели на подбив само Нутрим, което малко или много несправедливо. Но така или иначе трябва да има изкупителна жертва за се стреснат и оправят и другите. Все пак е факт, че Нутрим лъжат.
Те започнаха това с изказванията, че всичко е манипулация. Те едва ли не нарекоха момчетата които направиха първата проба “лъжци и манипулатори” сега ще си понесат последствията с цялата тежест, която ще последва. Ако се бяха извинили публично и бяха предприели своевременни мерки можеше да се измисли компромис, но те пожелаха да тръгнат с/у нас - един от най-големите форуми за боди билдинг.
много подличка постъпка на Слеърчо да даде линк към тема където се хвали Нутрим - един вид вижте ги онези дето до оня ден ни слагаха на пиедестал и само ни хвалеха а днеска ни лаят; с намерение да остави вината у нас. Подла душича - ама ако за това му плащат да прави.
Да, и аз съм ги хвалил май.. :wink: Все пак цяла година съм го пил тоя ПРО ГОЛД и имах резултати. Но много вода изтече от тогава и вече не съм такова агне... :wink: Започнах да си задавам въпроси, след като в началото на лятото, след почти три месеца зверска диета, ми се очертаха само две плочки под гърдите, надолу - йок! Не става и не става. Вземах ПРО ГОЛД два пъти дневно, един път следобед и преди лягане. И накрая си викам, или проблема е в мен, или в млечно-яйчния. Как да стане като пия гейнър баш преди лягане!!!
А всъщност е доста вероятно Нутрим да са №1 на българския пазар, т.е. другите да са още по-големи боклуци. Трябва да си наистина много нагъл, за да сложиш във форума си линк към такава тема...
06.04.06
20:44
[quote author=“Neo”]Да, и аз съм ги хвалил май.. :wink: Все пак цяла година съм го пил тоя ПРО ГОЛД и имах резултати. Но много вода изтече от тогава и вече не съм такова агне... :wink: Започнах да си задавам въпроси, след като в началото на лятото, след почти три месеца зверска диета, ми се очертаха само две плочки под гърдите, надолу - йок! Не става и не става. Вземах ПРО ГОЛД два пъти дневно, един път следобед и преди лягане. И накрая си викам, или проблема е в мен, или в млечно-яйчния. Как да стане като пия гейнър баш преди лягане!!!
А всъщност е доста вероятно Нутрим да са №1 на българския пазар, т.е. другите да са още по-големи боклуци. Трябва да си наистина много нагъл, за да сложиш във форума си линк към такава тема...
Ама въпросния линк с въпросната тема е много стар бе драги колеги.Още преди да стане кавгада с про 45 .. опа про 43… опа там колкото е,но в никакъв случай не про 90 при това пък и ГОЛД :roll:
Ами като не сме знаели какво пием, ами ако направим и на други продукти тест ?? дали ще остане какво да пием под 50 лв килото
07.04.06
00:09
Добавям едно мнение което просто си плаче за внимание:
[quote author=“energymax”]NUTRIM БУКЛУЦИ НЕЩАСТНИ И САИТА СА ИЗКОПИРАЛИ!
http://www.champion-nutrition.com/champion/
http://www.nutrim-bg.com/Default.aspx?switchlang=en-US
хахахахаххаха моите тапети на ицо: http://www.nutrim-bg.com/talkspread/forums/boards/threads/message/default.asp?mid=198 ... вярно са за свободно ползване, ма можеше едно ЛС да получа, аз съм ги правил все пак!
==============================
погледнете и това:
http://www.nutrim-bg.com/talkspread/forums/boards/threads/message/default.asp?mid=677
Малеее а като прочетох какво пише в bb-team и като си представя колко кутии съм изпил :( лошо ми става. Аз вече си изградих мнение!Разбираемо е че модератора се опитва да потдържа реномето на фирмата няма как да кажеш че при*бавате хората. Дал съм и аз за иследване про 90. инструктор съм и ако покаже каквото казват момчетата на никои от моите клиенти няма да препоръчам каквото и да е на нутрим въпреки че останалите ви продукти може да са по свестни...
Мисля че скоро ще имаме ЧЕТВЪРТО ИЗСЛЕДВАНЕ. Уважаеми приятели, ако и то излезе 46-48 процента вече ще им стане тясно около вратлето!!!!
Няма ли да е добре и да се пише на този сайт, че някои им краде дизайна...?
[quote author=“manson”]Добавям едно мнение което просто си плаче за внимание:
[quote author=“energymax”]NUTRIM БУКЛУЦИ НЕЩАСТНИ И САИТА СА ИЗКОПИРАЛИ!
http://www.champion-nutrition.com/champion/
http://www.nutrim-bg.com/Default.aspx?switchlang=en-US
хахахахаххаха моите тапети на ицо: http://www.nutrim-bg.com/talkspread/forums/boards/threads/message/default.asp?mid=198 ... вярно са за свободно ползване, ма можеше едно ЛС да получа, аз съм ги правил все пак!
==============================
погледнете и това:
http://www.nutrim-bg.com/talkspread/forums/boards/threads/message/default.asp?mid=677
Малеее а като прочетох какво пише в bb-team и като си представя колко кутии съм изпил :( лошо ми става. Аз вече си изградих мнение!Разбираемо е че модератора се опитва да потдържа реномето на фирмата няма как да кажеш че при*бавате хората. Дал съм и аз за иследване про 90. инструктор съм и ако покаже каквото казват момчетата на никои от моите клиенти няма да препоръчам каквото и да е на нутрим въпреки че останалите ви продукти може да са по свестни...
Мисля че скоро ще имаме ЧЕТВЪРТО ИЗСЛЕДВАНЕ. Уважаеми приятели, ако и то излезе 46-48 процента вече ще им стане тясно около вратлето!!!!
А не ви ли е идвала мисълта , че това 4-то излседване може да е пак работа на слайерчо и да е манипулация ...........
07.04.06
10:23
Ами ако излезе 92% няма и да му повярвам да ти кажа 8)
07.04.06
10:30
[quote author=“manson”]Ами ако излезе 92% няма и да му повярвам да ти кажа 8)
то ако е той няма да се учуда и 100 % да излезне
07.04.06
11:03
[quote author=“Lancelot”]Няма ли да е добре и да се пише на този сайт, че някои им краде дизайна...?
Тука за сайта не сте прави.Занимавал съм се с уеб дизайнерство любителски преди няколко месеца.Някоя фирма им е правила сайта на тях.Ако не са дали много пари са им направили “миррор” сайт на онзи.Има вероятност (макар и малка) същата фирма да е правила сайта и на чампион нутришън или каквито са там.Самата фирма притежава дизайна.За сайта не говорете.Това не е провинение.Поне 60% страниците в интернет имат свойте “клонинги” Всичко се изчерпа с креативноста на дизайнера.Като направи един сайт се труди много и взима хххх пари.Като има втора поръчака,защо да не използва същия дизайн само,че да промени нещата вътре.Тоест да го използва като шаблон.Нямаше да е така ако нутрим не са си заявили ясно и точно,че искат техен си уникален дизайн.
Париии париии про голд 40 и пак париии.
П.П Както каза джорджио ... едва ли ако изселдваме и другите добавки дето са под 50 лв килото няма да покажат отклонения.И да не забравяме,че сме тествали само един техен продукт.
07.04.06
11:26
И аз с това се занимавам.
Consult Comers е изготвила сайта на Нутрим, но не и на Champion Nutrition. В случая наказателна отговорност носи или фирмата Consult Comers или тази която е правила другия сайт (зависи кой от кого е крал).
Сега проверих. Сайта на Чемпиън нутришън е правен от Tim Dietrich - http://www.timdietrich.com/.
Нутрим не са крали сайта! Техният е направен 2002,August а чуждия е завършен на 2005-02-28.
07.04.06
14:23
Щом не вярвате на горното изследване ето едно друго в което е посочена и търговската марка:
http://img.photobucket.com/albums/v338/undisputed/scan0003.jpg
Много ама много ми е интересно сега какво ще кажете?
Писах даже е-майл до вас на официалния адрес посочен в сайта, но отговор няма - криете ли се какво? Ако така не става да ви издирим чрез господари на ефира?
Правете каквото искате, тези изследвания мога и аз да си ги направя и да ги публикувам в интернет. Тази тема вече отшумя, няма смисъл да се задълбаваме пак в нищото
Знаете ли обаче, че в лабораторията която са правени се пази копие, както и самата хранителна добавка от която е взета пробата? Не Ви ли е неудобно да лъжете по този безсрамен начин потребителите си - хората от които правите пари? Толкова ли е трудно да слагате в кутиите това което обявявате на етикета?
Това с лабораторията всеки го знае, просто като не сте доволни от продуктите има и други фирми.Нутрим държи на името си и не толерира подобни спекулаций.Само немога да разбера защо се занимавате само с нас и от кой идва тази атака срещу фирмата
Атаката идва от мен лично като дългогодишен Ваш потребител - нещо което ще се промени със сигурност и след като човек е набутал толкова пари колкото аз самият за нещо което не отговаря на това което продавате, най- малкото е да искам отговори и справедливо решение на въпроса! Не мислите ли, че това с атаката срещу вашата “№1 фирма” са основателни. Не смятате ли, че трябва да си понесете отговорността за постъпките си? Поне така правят истинските мъже, а вие такива ли сте? Изследването е безпорен факт - обяснете го! Обяснете как се случва така, че “фирма №1 на Бъллгарския пазар” на практика продава по-малко и от наполовина от това което е отбелязано на етикета?
Да се разкарвам до Пловдив за да ми отговорят нещо от рода “Ами не знаем за какво става въпрос” или “Ооо та това е имитация на нашия световно известен продукт” и да пеят Вашата песен “Купувайте продуктите на Нутрем само от офисите ни”? Явно не сте достатъчно интелигентни за да разберете, че това беше шанс от моя страна да се защитите или оправдаете по някакъв начин и нещата да приключат до тук, но щом така поискахте ще продължим развитието на случая като ще намесим всички компетентни органи.
Тази мозъчна пръдня получих като отговор след като напусках множество теми и съобщения във форумчето им - явно му беше писнало да ми трие мненията и темите и видя че съм упорит също, че няма да престана. Не виждам обче защитниците на тезата “не е вярно и беше отдавна” да пишат отговори. Ами извод това не са мъже а мишки. Това да се направиш на тарикат е лесно истинския мъж понася отговорност за действията си. Много се отплеснах продължавам да действам по случая - все повече се надъхвам да не им се размине.
п.п. Очаквам бан от този форум - ще помоля още някой да продължи темата :D
Ще продължавам да актуализирам отговорите им. Не се сърдете на простите отговори на Слеърчо - просто той толкова си може не му се сърдете не блести с интелигентност.
07.04.06
15:33
Че са мишки такива са :evil: :evil: :evil: Писах поне 10 пъти и винаги след 5 мин. като вида какво ми е отговорил мнението ми беше изтрито.Сега и акаунта немога да си ползвам.Баннал ме е :evil: :evil: :evil: Това просто доказва,че “спекулациите от недоброжелатели на фирмата” са основателни. :evil: :evil: :evil: :evil:
07.04.06
15:41
Аз още не съм отнесъл бан, но не ми отговаря - той не ме обича вече :cry: . Е какво да се прави щом пред мен не дават обяснения ще ги дават пред който трябва :twisted: .
head_hunter забавя, но не забравя :twisted: m.
Първо поздравления за извършеното от вас разследване.
Днес от първа ръка научих, че срещу Нутрим се води отдавна дело в съда за несъответствие на съдържанието с написаното на опаковката.
[quote author=“head_hunter”]
Много се отплеснах продължавам да действам по случая - все повече се надъхвам да не им се размине.
Ако си решил сериозно да се занимаваш можеш да опиташ в господари на ефира ! Гледал сам доста техни предавания и Мавриков се е занимавал с доста по маловажни случаи ! Всички вие знаете колко се купуват хранителните добавки въобще като цяло ! Понеже спорта ни навлиза все повече в България ! Аз лично пазарувам От SNC WAY и винаго когато съм бил в магазина е имало поне още 1,2 - ма клиенти ! Така че опитай ! По горе видях дадени телефони на предаването !!
Много ми е смешно като кажат “купувайте само от офисите ни” демек искат да кажат че всичките им търговски партньори и официални представители ги съботират и затова излизат такива резултати ли? Хехе сигурно във Билла има някоя тайна стая и там Г-н Х разрежда Про Голда с каквото му падне :twisted:
Въпроса е да не може да има такива фирми на пазара и да се продават свободно. Трябва да има някакъв контрол на продуктите на пазара и по добри закони иначе Нутрим ще си заминат и пак ще дойдат други. Между другото видях пак в 1 фитнес да се продават протеини атлетик :)
На шега пуснах един e-mail до info@champion-nutrition.com във връзка със сайта на Нутрим (още когато видях темата за крадения сайт), ето какво ми отговориха:
http://i60.photobucket.com/albums/h29/b_sx3m/e-mail.jpg
07.04.06
19:04
[quote author=“AbSs”]На шега пуснах един e-mail до info@champion-nutrition.com във връзка със сайта на Нутрим (още когато видях темата за крадения сайт), ето какво ми отговориха:
http://i60.photobucket.com/albums/h29/b_sx3m/e-mail.jpg
Виж ми поста по-нагоре.
07.04.06
19:57
Ееееее, не...пълни измамници се оказват тия - сайта беше последното останало неосквернено нещо :P :roll: :lol:
Аз викам да оставим сайта настрана. Това да отричат до последно, е най-логичното нещо, те просто нямат друг избор! Какво, да кажат “Признат грях - половин грях, извинете, хванахте ни, вече няма да правим така”?! Убеден съм, че са много добре подготвени, знаят идеално под ударите на точно кой закон попадат и коя точка и алинея. И как да се защитят. Ние ги взехме за големи гъби!! (Само за Слеарчо това се знае със сигурност) И какво да каже някакво недоразвито модераторче, чиято единствена работа е, да превъзнася прахчетата на шефа си. И така всеки ден. Даже в много постове сам си отговаря и се опитва да създаде впечатление, че много хора, видите ли, веднага скачат в защита на фирмата. Убеден съм, че е така, просто не му сече достатъчно пипето. Като вляза във форума им, така набирам, че ми идва да си заръфам клавиатурата! Искам да попитам, някой знае ли къде в България мога да изследвам произхода на наличния белтък? Както и остатъка какво е. Едва ли има нещо млечно-яйчно вътре и кой знае останалото дали са само въглехидрати. Може буквално всичко да е! Като ги гледам колко нагло се държат, тия може всичко да са ми сипали вътре, без никакви угризения. За тях сме едни телета.
07.04.06
20:51
Ако някой реши за носи про голд 42.6 за изследване да каже аз зада се застраховам да не вдигнат качеството след второто изследване си взех още 4 кутии от различни партиди и различни магазини и аптеки придружени с касови бележки ако се стигне до съд да имам още някой аргумент в моя полза :wink: та ще предоставя едната от кутиите ако някой се навие да изследва вида белтък поне с това мога да помогна, както и с пари от моя страна можете да разчитате на всякакъв вид съдействие от моя страна. Не виждам обаче за какво да си губим времето след като вече видяхме за съдържанието, та да не говорим от какъв вид е. На базата на това което съм направил ще го отнесат достатъчно.
за съжаление в България няма лаборатория, която да прави анализ на произхода на наличния белтък, поне така знам. Някоя от частните може и да е внесла необходимата апаратура, а производителите на лекарства със сигурност разполагат с такава, но там обикновените потребители нямат достъп.
Що се касае до отнасянето на въпроса до съда, Нутрим най-много ще пострадат ако останалите 50 гр. се окават някакви захариди, тогава могат да бъдат осъдени, че предлагат продукт, опасен за диабетично-болни без съответното предупреждение на опаковката.
Все пак ако се окаже, че 30 от тези 40% са соя, кашата ще стане пълна. Ако се разровим още повече, кой знае какви лай** ще излязят. Аз ще го направя и ще го платя това изследване, само мястото ми трябва.
[quote author=“SGK”]за съжаление в България няма лаборатория, която да прави анализ на произхода на наличния белтък, поне така знам. Някоя от частните може и да е внесла необходимата апаратура, а производителите на лекарства със сигурност разполагат с такава, но там обикновените потребители нямат достъп.
Що се касае до отнасянето на въпроса до съда, Нутрим най-много ще пострадат ако останалите 50 гр. се окават някакви захариди, тогава могат да бъдат осъдени, че предлагат продукт, опасен за диабетично-болни без съответното предупреждение на опаковката.
Е, не може да няма! Примерно за нуждите на криминалистиката могат да се правят АБСОЛЮТНО всякакви изследвания. Сигурно и на още куп места, за които не се сещам в момента.
07.04.06
21:33
Ако се прецени, че има достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер ще се направи съдебна експертиза, която ще даде пълен анализ на съдържанието на продукта. Това ще стане когато се предприеме наказателно преследване и ще бъде назначено от съда. В момента съм на етап съставяне на сигнал до компетентните органи, като за целта съм се консултирал с адвокат, но ще отнеме известно време формулирането и подаването, както съм обещал за всичко ще информирам малко със закъснение за да няма опити да се противодейства по нерегламентирани начини на това което правя. Обещал съм, че ще доведа нещата до край и ще го направя независимо какво ще ми коства.
07.04.06
22:53
[quote author=“head_hunter”]Ако се прецени, че има достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер ще се направи съдебна експертиза, която ще даде пълен анализ на съдържанието на продукта. Това ще стане когато се предприеме наказателно преследване и ще бъде назначено от съда. В момента съм на етап съставяне на сигнал до компетентните органи, като за целта съм се консултирал с адвокат, но ще отнеме известно време формулирането и подаването, както съм обещал за всичко ще информирам малко със закъснение за да няма опити да се противодейства по нерегламентирани начини на това което правя. Обещал съм, че ще доведа нещата до край и ще го направя независимо какво ще ми коства.
Де да бяха всички хора в тази държава като тебе еххх :| :| :| :|
head_hunter , май доста си им събрал на тези от Нутрим. Много си упорит.
Поздравления!
[quote author=“head_hunter”]Ако се прецени, че има достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер ще се направи съдебна експертиза, която ще даде пълен анализ на съдържанието на продукта. Това ще стане когато се предприеме наказателно преследване и ще бъде назначено от съда. В момента съм на етап съставяне на сигнал до компетентните органи, като за целта съм се консултирал с адвокат, но ще отнеме известно време формулирането и подаването, както съм обещал за всичко ще информирам малко със закъснение за да няма опити да се противодейства по нерегламентирани начини на това което правя. Обещал съм, че ще доведа нещата до край и ще го направя независимо какво ще ми коства.
Ако с нещо можем да помогнем насреща сме
09.04.06
01:26
Поздравления за всички положени усилия от страна на всички провели изследванията!
Само се опасявам, като се имам предвид тромавостта на българската съдебна система, че такова дело може да продължи години, въпреки очевидната вина на производителя.
10.04.06
08:56
[quote author=“diksi”]head_hunter , май доста си им събрал на тези от Нутрим. Много си упорит.
Поздравления!
Ами за съжаление събрал съм им. Само като се сетя на колко хора съм го препоръчвал такъв срам ме хваща :oops: . А от друга страна като се сетя и колко кофи от това съм изпил направо ми се гади. От друга страна им дадох шанс да се извинят на потребителите си, но сами видяхте какви са отговорите от тяхна страна. Не могат да бъдат над всички и над всичко! А за упоритостта така съм свикнал, като се захвана с нещо да го довеждам до край иначе защо да се захваща човек с нещо?
Аз лично съм готов всички пари, които съм давал досега за протеини на Нутрим, да не си ги спестявам, ами да ги заделям настрана, за да помогна с макар и скромен, но искрен принос към финансирането на едно гражданско дело срещу фирмата.
10.04.06
16:32
Сега в събота минавах край един магазин за добавки във ФК във Варна и питах за млечно-яйчен протеин дали е излязло нещо ново. Продавачката естествено ми препоръча Про 90 Голд. Аз реагирах още при споменаването на името и обясних набързо за проведените изследвания и резултатите. Тя ми разви някаква теория, че работниците на Нутрим са им откраднали голямо количество протеин концентрат и заради това излязла една дефектна партида /и всички изследвания са направени от тази партида/. След като ние от форума сме им помогнали да разкрият измамата и да накажат виновните, дефектната пратка била иззета и заменена с нова :)