08.03.06
14:04
Какво мислите за комбинацията за преди лягане:
1лъжица соев протеин от магазина 9лв/кг
1лъжица натриев казеинат 22лв/кг
100гр. извара
200мл мляко
1 банан
около 45гр. белтък
[quote author=“red”]Какво мислите за комбинацията за преди лягане:
100гр. извара
200мл мляко
1 банан
около 45гр. белтък
Абе незнам :( с първите две съм съгласен,но особено с банана изобщо не съм съгласен заради високото съдържание на въглехидрати.По става за закуска според мен.Иначе бих взел соев протеин или казеин..само това
08.03.06
15:04
Бананът е със средно-висок до висок гликемичен индекс и вечер не е препоръчителен. След тренировка би бил много по-подходящ.
[quote author=”Миле”][quote author=“red”]Какво мислите за комбинацията за преди лягане:
100гр. извара
200мл мляко
1 банан
около 45гр. белтък
Абе незнам :( с първите две съм съгласен,но особено с банана изобщо не съм съгласен заради високото съдържание на въглехидрати.По става за закуска според мен.Иначе бих взел соев протеин или казеин..само това
Така е , но го взимам за “душата” :lol: , иначе не бих могъл да преглътна това горе, просто така става по-приятнен за пиене. :roll:
Та въпросът ми беше за комбинацията от соя казеин и извара.......
Абе добре е ,банана няма лошо,ако ще качваш.На мене лично ми харесва.Аз сега преди лягане не пия добавки,а наблягам на храненето.Вземам едно к.мляко+100 гр извара+1домат нарязан(може и краставица) и си правя един буламач.Даже понякога включвам и 1-2 филийки хляб,поради което си мисля,че банана при тебе не е болка за умиране :lol: Гледам да си докарам около 30 гр белтък за през ноща.Само незнам ти казваш 45 гр.Може би си повече кила от мен.