09.03.06
01:26
здрасти,аз тука съм нов и искам да ви питам няколко неща
значи тренирам баскетбол висок съм 1.77 тежа 79 кила(отскоро надебелях)и почнах да ставам бавен
значи искам да махна излишните кила и да добия релеф
има ли някаква програма или ако няма някой ще може ли поне да ме насочи какво да прая щото както разбрахте съм нов и почти никва представа от фитнес си нямам освен че съм ходил няколко пъти и знам уредите за какво служат и кои мусколи тренират
ако може някой който разбира от тези неща да ме насочи към някаква програма за постигане на този ефект ще съм му много благодарен
мерси предварително!
Избирай подходящо заглавие когато пускаш тема!
Освен това заглавието да е на Български език!
head_hunter
ако идеята ти е с железа да свалиш килограми - не става.с тренировки ще станеш по- корав.ако само смяташ да сваляш - тичане, колело или велоргометър и диета.може и л-карнитин като добавка
09.03.06
11:52
Ако свалиш мазнина или изградиш мускулатура не означава че ще станеш бърз, точно аеробната тренировка прави мускулатурата бавна, за бързина и експлозивност има определени методики и принципи на трениране
09.03.06
13:03
просто искам да махна излишните програми и на тяхно място да се сдобия с релеф
има ли подходяща програма за това което искам
[quote author=“carter_16”]просто искам да махна излишните програми(предполагам, че за килограми става дума) и на тяхно място да се сдобия с релеф
има ли подходяща програма за това което искам[/quote
има!прави кардиотренировки + силови тренировки + диета + добавки
09.03.06
21:10
мерси :D
Може би точно културизмът не е подходящ за тази цел. По добре тичай- кросове, спринт, прави лицеви упори ,преси, скачай на въже, изкачвай стълби, плувай. Това според мен е най доброто за релеф и издържливост и бързина. Но най важното е какво ядеш. Нали знаеш - каквото ядеш такъв ставаш!. :lol:
Успех!