09.03.06
14:05
Здравейте,
Аз съм нов тук и от 2 дена само ви чета постовете и вече намерих отговори на много от въпросите коите ме вълнуваха. Форумът е страхотен !
Искам да си купя от тук: http://www.sncway.com/ , L-carnitine и Fat Burner на марката UNIVERSAL, но съм страшно объркан от търговските имена и многото артикули повечето без никакво описание за какво се използват.
Видях че много хора тук ползват продуктите на UNIVERSAL. Ще ми кажете ли точно кой продукт трябва да купя(търговското му име)? Спортувам и трябва да сваля 10 кг.
Благодаря ви предварително.
24 часа по късно, 54 човека са прочели темата и няма кой да даде съвет
—————
Моля, не пишете по две мнения едно след друго! Използвайте бутона “Промени”!
Спазвайте правилата.
1.16. При грешка/непълнота на съобщението използвайте бутон “промени” горе вдясно на Вашия пост, а не пускайте поредица от мнения.
vladimir.nikolov
10.03.06
16:40
Щом ще купуваш Юнивърсъл значи имаш средства. Кажи все пак някаква сума ..
Иначе от тези в сайта:
HERBAL THERMASTACK E/C/A
Ultra Ripped Capsules Ephedra Free 90
CARNITECH
По принцип тези на Юнивърсъл всичките са добри. Вече трябва да си избереш какъв тип да е - ако в имeто има thermo значи е термогенетик - увеличава ти температурата. Ако има “липо” значи е липотропен бърнър - гори мазнини. Карнитинът е ясен. Другото вече са глупости. :wink:
Благодаря ти за съвета. Аз днес купих L-carnitine 500 на UNIVERSAL. Остава ми само да купя fat burner. Цената е висока, но това не ме притяснява. Искам нещо което е гарантирано че работи. Затова избрах юниверсал след като изчетох всичко в този форум и много ми повлияха твоите мнения.
С кой липотропен fat burner на UNIVERSAL трябва да комбинирам този L-carnitine 500, след като сумата не е от значение, според теб? Аз почетох малко в сайта им, как мислиш, Animal Super Cuts 3 става ли в моя случай?
11.03.06
17:04
Става. Но има 600мг карнитин в доза - ако имаш проблем, което според мен няма да се случи, може да намалиш карнитина който пиеш допълнително. :D