цикал за маса

Темата е заключена.
GO

14.03.06
22:43

здравеите искам да ви попитам какво мислите за този цикал.зна4и тренирам от две години 184см 103кг 128 гръб 44см раце крака 66см прасец44см гърди 115см леко замазнен сам.досега не сам зобил и мислиа да направиа цикал с метан+ретаболил+винстрол.зна4и цикал 6те баде 9седмици с метана 6те направиа пирамида до 40мг 6те даржа две седмици и после по4вам да свалиам.  ретаболила 6е го даржа от на4алото дакраиа 200мг а стромбата 6е е зимам до 30мг и после пада.6е взимам карзил и тамоксифен.след цикала 6е се вастоновивам с прегнил.

Моля пишете без 4ки и 6ци!
Йода

15.03.06
12:42

само не разбрах как можеш да имаш гръб 128 и гърди 115 :?:
метанът го слежи в началото на цикъла за 4 седмици,по 30гр без пирамида. Стромбата - пак без пирамида, може и за целия период на цикъла.

GO

15.03.06
16:52

само не разбирам кво це 4уди6 за гарба и гардите.мерси за савета и аз това го мислих за стромбата. само не разбрах за метана 6то да не е на пирамида.мерси пак. :lol:

07.04.06
14:17

За двугодишен стаж не ти бих препоръчал толкова слаб цикъл но ти си решаваш. :twisted:

07.04.06
17:06

[quote author=“varcolaca”]За двугодишен стаж не ти бих препоръчал толкова слаб цикъл но ти си решаваш. :twisted:

Moже да има и 5-годишен стаж в залата, но щом досега не е вземал анаболни стероиди се води за начинаещ (в химията!). И най-леките схеми при “начинаещ” ще имат голям ефект!

По- принцип първият етап за “начинаещ” (пак подчертавам - в химията) е 6-8 седмичен цикъл на “Метан” с връх 20-30 мг.

И след 1-2-3 месеца нещо подобно на схемата,която е посочил. Така че gogata всъщност и прескача един етап! А ти казваш, че неговата с-ма е слаба!!! :shock:

Не знам ти откъде черпиш тази информация, но моята е от книгата на “Гуруто на анаболните стероиди” Дан Дъчейн!

07.04.06
19:33

[quote author=“SGK”]само не разбрах как можеш да имаш гръб 128 и гърди 115 :?:
метанът го слежи в началото на цикъла за 4 седмици,по 30гр без пирамида. Стромбата - пак без пирамида, може и за целия период на цикъла.

ъ.. предполагам 30 гр. метан е просто печатна грешка ?

07.04.06
20:03

[quote author=“nikolaBULL”]Не знам ти откъде черпиш тази информация, но моята е от книгата на “Гуруто на анаболните стероиди” Дан Дъчейн!

Хаха, Дан Душан е “анаболен гуру” :lol: ! На мен пък ми изглежда, че е доста назад с инфото този любимец на българските зобачи!

07.04.06
21:53

[quote author=“Pc_genius”][quote author=“nikolaBULL”]Не знам ти откъде черпиш тази информация, но моята е от книгата на “Гуруто на анаболните стероиди” Дан Дъчейн!

Хаха, Дан Душан е “анаболен гуру” :lol: ! На мен пък ми изглежда, че е доста назад с инфото този любимец на българските зобачи!

Toва че го наричат “Гуру” не е мое плод на мое вдъхновение, така го наричат много хора и списания, въобще ти пък кой си да подставяш под въпрос репутацията на Дан Дъчейн?!?

И кой е по-напред с информацията от него? Относно “българските зобачи” ти си от тях, нали така? :lol: Така че...

Със здраве!

GO

07.04.06
23:24

е в краина сметка цикал само с метан ли да направиа.6тото като гледам вси4ки викат 4е за парви цикал е много.е добре зна4и един цикал с метан.в пирамида до 40мг е добре
Не замествай букви с цифри моля !!! Прочети правилата и ги спазвай
DJGorgio-Astor

07.04.06
23:44

Сорри за оффтопика но нешто не разбирам ,  значи чел съм в други теми че  е наи добре да се комбинират  стероидите  ,  примерно каква ще е разликата с цилал само с метан и с цикал с метан и ретаболил(или дека) ???  плс някои от по напредналите да каже че ми е мн инт.

чао и много по-здрави !!!

08.04.06
00:47

Като комбинираш подходящи стероиди (защото не всички са съвместими помежду си) се получава по-силен ефект отколкото двата АС поотделно. Нещо от вида на: 1 + 1 = 3

Логиката е, че ако почнеш веднага със силни АС или големи дози рецепторите в муск. клетки се изтощават и се получава “износване”.  За да продължиш да имаш ефект ще трябва да увеличаваш постоянно дозите или комбинациите от АС. Губиш и ползата, която биха ти дали по-слабите и по-безвредни АС първо.

Погледни така на нещата:
Първата с-ма (по-слабата) ще ти даде 2-3 см на ръката, да кажем. От 40 на 43.
Втората ще ти даде още 4 см. От 43 на 47. Ще имаш резултат общо 7 см.

Но ако направиш първо втората с-ма пак ще имаш от нея 4 см. Тоест от 40 на 44 см. Ако после направиш по-слабата с-ма, няма да имаш никакъв ефект от нея. Защо да губиш 3-те см от по-слабата с-ма???

Затова е и по-добре да почне някой колкото е възмоожно по-късно стероидите. Едно е да почнеш да ги вземаш при 40 см ръка, друго при 44 см ръка, нали?

И не се хващайте за сантиметрите, които съм дал :lol:  При жсеки е различно и няма гаранции, че трябва да дадат такива резултати. Това са просто теоретичните основи за да имате правилен ппоглед върху нещата, нали така?

По-здрави!

08.04.06
11:52

Да благодаря за инфото  Никола ЯСНО  И ТОЧНО, просто се интересувам !!!

13.04.06
02:01

Парвия цикал с метан след колко време тренировки е желателно да се направи наи рано

13.04.06
02:03

[quote author=“petko_1987”]Парвия цикал с метан след колко време тренировки е желателно да се направи наи рано

3 години!

13.04.06
18:31

Как чак след 3 години много време,казаха ми че след 6 месеца може

13.04.06
20:23

[quote author=“petko_1987”]Как чак след 3 години много време,казаха ми че след 6 месеца може

Глупости на тракалета, колкото повече си тренирал толкова ще е по голяма ефекта. След 6 месеца нищо не е. Не зобя но след 5-7-10 години би трябвало да има най-голям ефект, преди това малко или много....    Ако си под 22 примерно не е развита още дори храносмилателната система, не си спрял да растеш и т.н.

14.04.06
08:17

[quote author=“petko_1987”]Парвия цикал с метан след колко време тренировки е желателно да се направи наи рано

Правилният отговор е: “Колкото по-късно, толкова по-добре!”. Но понеже за повечето такъв отговор звучи много относително може да се каже и по друг начин: “Когато всички останали средства и методи са спрели да дават ефект и си стигнал границите на генетичните си възможности, но не си доволен от тях и искаш да продължиш да се развиваш”. Което пак си означава “по-късно”, защото за това е нужно да тренираш правилно и “здраво” поне 2-3 години! :lol:

А иначе ти ако искаш, както повечето, може да не чакаш и 6 месеца!

14.04.06
10:07

Мерси за савета аз сам си взел вече метан ама няма да го почвам сега,но не ми се вярва да чака чак 2-3 години ама след 6-7 месеца ще го почна да има по голям ефект.

14.04.06
10:17

[quote author=“SGK”]само не разбрах как можеш да имаш гръб 128 и гърди 115 :?:

теб трябва да те направят модератор на форума със забранените медикаменти или поне да ти дадат титла...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1