15.03.06
11:30
Здрасти, ето една примерна НВД, към която се придържам от около месец. Ще съм благодарен за някои критики, за да открия слабите и места.
7.00- няколко пар1ета грейпфрут
7.30- овесени ядки или корн флейкс с мляко , или 1-2 филии Бонус със сирене или филе от риба
10.30- пилешко бутче или филе със салата(домати,краставици), а понякога и малка порция спагети с дом. сос и сирене и кашкавал
13.30- пак пилешко месо или някаква консервирана риба(на работа сам, нямам голям избор),или 2 кебабчета
16.00-16.30- 100гр. фъстъци
19.00- протеинов шейк( това е само в тренировъчни дни след тренировката към 18.00)
20.00-20.30- последно хранене- извара с 2-3 яйца на омлет 2 от които са само белтък или малка порция месо(пиле, риба)
Приемам около 3 литра вода.Никакав шоколад, сокчета, безлкохолни, плодове в редки случаи само сутрин. Забравих вкуса на ориза и картофите. Никакво пържено(дори омлета е без мазнина).
За съжаление спазването на режим е трудна работа, когато бачкаш, защото обикновено трябва да се съобразяваш с магазина до офиса и фаст фууд павилионите.
А какъв е ефекта от диетата досега? За месец би трябвало да има резултати и да знаеш дали работи или не.
Аз виждам някои грешки, като спагети с кашкавал, сирене и доматен сос, които съвсем не се връзват с НВД. Смесваш едновременно въглехидрати и доста мазнини.
Ако няма ефект, променяй нещо.
15.03.06
12:03
Ами честно казано сам свалил 3-4 кг ама вземам и фат бърнъри. За съжаление нямам възможност да спазвам всичко дословно. А по отношение на спагетите, това е новост в диетата и сам го правил само 2 пъти за целия този период. Четох някъде, че не е съвсем добре да изключа напълно приема на такива храни.
15.03.06
12:05
А за белтъците ако дадеш съве ще съм ти благодарен. Грамажа на храната варира около 200-300 гр. на хранене
15.03.06
12:07
А за мерките- в момента съм точно съотношение килограми- ръст- 187см на 82 кг, ама все още с мазно много на корема.Правя кардио 3 пъти седмично