15.03.06
16:42
Един странен въпрос: “Има ли някои с дископатия на ШИИНИТЕ прешлени”?ако някой има такъв проблем или има наблюдения над подобен да пише!
Днес ходих на невролог и направо ме разби->дискова херния на кръста(за нея знаех отдавна),и дископатия на ШИИНИТЕ прешлени(Претарпяна злопулука отдавна-но сега разбрах за поболема),и херния отпред!Супер билдър съм и аз!Най-интересното е че никой от лекарите които ми установиха тези проблеми не каза да спирам с фитнеса!
И на мене ми откриха дископатия и то бая напреднала,ама никой не ми казада спирам.И за сърцето ме разкарват на прегледи през 1-2 години.То и аз съм един билдер.Отебал съм тягата и мечката,ама човек може ли да спре всички базови упражнения. :!:
Поздрави.
Абе хора, на ортопед ли да ходя, за да ми прегледа ставите, че имам някои оплаквания от кръста, врата и колената и незнам къде да отида на преглед!
15.03.06
18:57
невролог
15.03.06
18:59
[quote author=“Jay_C”]И на мене ми откриха дископатия и то бая напреднала,ама никой не ми казада спирам.И за сърцето ме разкарват на прегледи през 1-2 години.То и аз съм един билдер.Отебал съм тягата и мечката,ама човек може ли да спре всички базови упражнения. :!:
Поздрави.
дископатия на кръста или на Шиините прешлени,разликата е огромна!
[quote author=“Pc_genius”]Абе хора, на ортопед ли да ходя, за да ми прегледа ставите, че имам някои оплаквания от кръста, врата и колената и незнам къде да отида на преглед!
На невролог!
П.П.Първия въпрос още като седнах беше”с фитнес ли се занимаваш?”!!!
Абе да ти кажа на ортопед ако е за ставите конкретно.Ама ако са някви болки в гръбнака или такива които трудно определяш от къде идват маи ти трябва невролог.Знам само,че ортопедите са големи хамали.Те нали при тях се ходи за счупвания и такива работи.На мен като ми откриха дископатията болки имах много рано сутрин в кръста,и отшумяваха като се разтъпча.Без да се замислям отидох на невролог и май съм уцелил.Ако питаш тъпото Джи Пи тряа да те ориентира поне.И без тва са само едни бюрократи.
15.03.06
19:08
Оф дееба аз към карал дископатия и на кръста и на шиините прешлени преди време, но ми минаха.
Проблема е че гърба все нещо ме боли (усещаш как нерва се опъва ..)
Май всичките сме пенсионери :cry:
То джи пи-то ми е супер малоумно същество и от докторлък нищо не разбира! Затова аз сам гледам да си оправям проблемите! Май ще взема да отида на невролог, че от доста време се каня да се интересувам от мойте болежки!
Как сме , клуб на младите папардаци. :wink:
Я кажете, какви са ви симптомите?
п.п. Абе човек няма никога перфектна техника и травмите валят... кофти история...
15.03.06
19:58
На шиината при мен: ходиш с главата на една срана, дори не можеш да гледаш направо. Жестока болка, това е първия ден. После вече бавно, бавно се оправя.
На гърна: едвам ходиш, ако легнеш ставаш за 10 минути и т.н.
На шиината при мен: ходиш с главата на една срана, дори не можеш да гледаш направо. Жестока болка, това е първия ден. После вече бавно, бавно се оправя.
На гърна: едвам ходиш, ако легнеш ставаш за 10 минути и т.н.
Е при какви ситоации сте се травмирали. Конкретно имате ли идея в кой момент е избило, просто с времето сте се прецаквали малко по малко...
Питам за да имат хората поука да внимават, въпреки, че то... колкото и да внимаваш някой път... :)
15.03.06
20:23
Горното ми е от настинка. Бях се изпотил и по ризка в 2 през нощта докато вятъра подухва реших, че трябва да изпращам една приятелка и така ...
Другото при баскетбол. Изведнъж много рязко, много бърно се завъртях в кръста и като ме сряза ... та така :)
15.03.06
21:12
Няма значение как се е получило факт е че го има,баща ми си направи дископатия от прескачане на една локва.Никой не ми каза че причината е фитнеса!
[quote author=“Pc_genius”]То джи пи-то ми е супер малоумно същество и от докторлък нищо не разбира! Затова аз сам гледам да си оправям проблемите! Май ще взема да отида на невролог, че от доста време се каня да се интересувам от мойте болежки!
Трябва ти ревматолог, не невролог. :idea: :wink:
При ставни проблеми аз по-скоро бих препоръчал спортен лекар. Навремето ходих на на процедури за китките и рамената, кварцова лампа и ми пускаха ток на китката, много гадно беше :( и след това 5-6г пауза от тренировки. Но тогава аз насила си прецаках раменете правех 3 пъти в седмицата гърди и то само с щанга около 20 серии :oops: и без загрявка.
16.03.06
21:32
мисля че от тая тема ЯСНО личи че клека и тяата явно не ги изпълнявате правилно колкото до ставите да ебат се много
на мене ми е са преебани пръстите на дясната ръка от тягта щото я правя без фитили ии не мога да си сивиам пръстите без да има напрежение и трудности ... ама. ..
16.03.06
22:59
еииииииии пичове,днес ходих на скенер,оказа се че “нищо ми няма”(буквално “нещо ми няма”),след направения ми скенер професора каза че съм се родил така без диска м/у два прешлена(случвало се и нее проблем)!
Успокоих се!!!
16.03.06
23:03
Супер! Радвам се за теб! А колко пари ти струваше скенера?
16.03.06
23:08
[quote author=“manson”]Супер! Радвам се за теб! А колко пари ти струваше скенера?
По здравната каса-без пари!
Платено е 55лв!
П.П.скенер ми направиха само на шията!