15.03.06
19:46
Винаги някой като ми каже че пие протеини настръхвам . Защо съм си втълпил това че те са вредни и са нещо като наркотика ?! Има ли нещо вредно в тях защото сега отслабват и мои приятели ми казват че имало протеини от които мога да ослабна тройно - четворно от това което съм отслабнал ? Възможно ли е как се казват точно тези протеини и колко струват ?
15.03.06
19:48
” Защо съм си втълпил това че те са вредни и са нещо като наркотика ?!” Щото нищо не разбираш.
Приятелите ти също. Като ядеш пиле тройно ли отслабваш?
15.03.06
21:31
Добре едно нещо немога да разбера . Щом съм писал тука значи не го разбирам аз ако разбирах щех ли да питам ?! :?: Аз питам и просто очаквам един отговор не нещо от сорта ко немога и ко мога или къв съм или не съм .
15.03.06
21:52
Ох, извинявай. Просто много ми се насъбира тия дни.
Не са вредни. Те са си белтък на прах, т.е. храна. Не се отслабва, може да се качи от тях.
За отслабване има добавки които намаляват мазнините, но не се наричат протеини.
15.03.06
21:57
Ако си решил да вземаш добавки си купи L-Carnitine и с ниско въглехидратната диета ще имаш ефект.Пие се преди трен.
16.03.06
11:19
Преди малко прочетах нещо от сайта :Какви са възможните вредни/странични въздействия при приема му?
L-Карнитинът е доста добре поносим от тялото, но все пак се срещат странични ефекти предимно при по-продължителна употреба. Те се изразяват в гадене, повръщане, стомашни крампи и диария
Колко е тази ,,продължителна употреба ” ? /1,2 години / Още нещо , ти каза при упражнения . Аз карам велоергометър при него пак се пият нали ? Понякога карам по 2 пъти на ден , и двата ли пъти да пия или от първата тренировка е достатъчно ? А още нещо аз съм на 14 години . Малък ли съм за Л-карнитини ?
18.03.06
11:46
Хора ако спра Л-Карнитина по някое време после ефектът какъв ще е ? Пак като тея чайчета , хапчета , кафета и тем подобни - удвояване на килограмите ?
зависи какво ядеш.внимавай за качеството и количеството на храната и двигателния си режим и няма да качиш.
18.03.06
14:00
Не. Това не са цигари. От зависи дали пак ще ги качиш :wink: