15.03.06
22:23
Един познат се занимава с бб от около месец и половина, макс 2 месеца. В момента прави 2ра пирамида с метан. Коментираите моля ви, вредно ли е това и в каква степен.Какви биха могли да бъдат страничните ефректи? Преди да започне беше към 50 кг, с ръка 26, сега не зная.
Моля интересно ми е да знам, за да се предпазя от зли помисли :lol:
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим15.03.06
22:31
На колко години е?!
Момчетата, които разбират да кажа, ама един цикъл нали е по 6-8 седмици .. как за 2 месеца 2 цикъла?!
Вредно е при всички положения.
тоя като гледам така по данните не е на повече от 14-15 години.. не съм зимал стероиди но по това което съм чел знам че преди 18-20 години не е никак здравословно че и след това.. това с 2-та цикала за 2 месеца тренировки ми звучи интересно при положение че един цикъл се прави толкова... иначе за странични ефекти общо взето ... импотентност, окосмяване, окапване на косата, акне проблеми с органи като черен дроб сърце бъбреци... мога да ти изреждам още 3-4 реда поне :) а пък сега се сетих че написа че този твои приятел прави пирамида с метан.. метана до колкото знам е силно токсичен и не е от особено чистите препарати.. едно момче от моя клас прави цикал с метан и умнадрен мисля но това си е негов избор .. да са живи и здрави да си ги пият.. аз не мисля да зимам близките 3-4 години..
[quote author=“snaffy”]Един познат се занимава с бб от около месец и половина, макс 2 месеца. В момента прави 2ра пирамида с метан. Коментираите моля ви, вредно ли е това и в каква степен.Какви биха могли да бъдат страничните ефректи? Преди да започне беше към 50 кг, с ръка 26, сега не зная.
Поредния номер с един мои приятел!Братле този приятел си всъщност ти и по добре спри на време с простотията и прочети малко!
16.03.06
01:54
последствия сега няма да има никви несе претесняваи сепак зависи в кви дози го пии тоя метан де но за 2 месеца тренирофки е безмислено то тялото о6те немуе драпнало от самосебеси и тои веднага метан само се трови и после штемуе много трудно да качи от което следва пак боцкане на дупето и пак тровене
малко не ми се връзват нещата, но .... всеки луд с номера си.ама явно тоя е с цяла програма.
не мисля, че ще умре, но ако е на малко години(както подозирам) по-късно може да си има сериозни здравословни проблеми.особенно ако продължава в това темпо.
съвсем друг е въпроса, че е абсолютно безмислено с тоя стаж да зоба
[quote author=“snaffy”]Един познат се занимава с бб от около месец и половина, макс 2 месеца. В момента прави 2ра пирамида с метан. Коментираите моля ви, вредно ли е това и в каква степен.Какви биха могли да бъдат страничните ефректи? Преди да започне беше към 50 кг, с ръка 26, сега не зная.
просто се разцепвам от смях като прочета клишето “един мой приятел иска да знае” или подобно....пич, незнам какво ще стане ако просто напишеш че този твой приятел дефакто си ти....сигурно целия форум те познава и заради това.аман!
Кво да ви обяснявам !? Написал сам ПОЗНАТ и щом сам го написал значи имам нещо предвид, ако неоки си направи труда да чете и други мои постове ще забележи, че не се занимавам с бб от 2 месеца!! Ама вазе си ви е кеф да говорите на изуст и да пофтаряте постовете на някои преди вас! FedEx Мерси за подхода, понеже другите нещо... Момчето е на 16 и не прави пирамида, а до колкото сам разбрал си зима 1 и саща доза и тази седмица започва пак да зима, а не е завършил и 2та цикала за 2 месеца. Четете по внимателно! Искам да знам просто. Известно ми е, че стеройдите като цяло са вредни, обаче до са са ми предлагали секви пирамиди,цикли и кво ли не ама тоя случай ми е странен и се чудя кво ше се случи, понеже мои ПРИЯТЕЛИ не му предказват знатно бъдеще в тоя живот.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече