16.03.06
12:46
Интересува ме каква е раликата в качеството и ефикасността между:
Трибестан на Соффарм 250мг който струва 30-35 лв
и
Трибулус на JK 500мг който струва 26-28лв
След колко време може да се усети ефекта на Трибулус-а ако се пие както си пише по 2хапчета преди лягане всеки ден
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимеми някаде месец поне аз тогава го усетих
абе като усетиш 4е го дървиш всеки път като видиш някоя по улицата зна4и е по4нал да действа
и да знаеш не се ебавам
16.03.06
14:47
[quote author=“dobrilov”]Интересува ме каква е раликата в качеството и ефикасността между:
Трибестан на Соффарм 250мг който струва 30-35 лв
и
Трибулус на JK 500мг който струва 26-28лв
След колко време може да се усети ефекта на Трибулус-а ако се пие както си пише по 2хапчета преди лягане всеки ден
препоръчвам ти рано сутрин, че ако го пиеш преди лягане определено няма да можеш да спиш по корем :D
да ви кажа според мене разликата между двата продукта е следната.... вав марките защото доколкото знам tribestan i tribulus е едно и сащо само вав наименованията !
16.04.06
00:24
[quote author=“makarona”]да ви кажа според мене разликата между двата продукта е следната.... вав марките защото доколкото знам tribestan i tribulus е едно и сащо само вав наименованията !
Абе купи на Оптимум значи 50 таблетки по 625 мг струват 21 лева и 100 таблетки 36 по две на ден сутрин и вечер
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“makarona”]да ви кажа според мене разликата между двата продукта е следната.... вав марките защото доколкото знам tribestan i tribulus е едно и сащо само вав наименованията !
Абе купи на Оптимум значи 50 таблетки по 625 мг струват 21 лева и 100 таблетки 36 по две на ден сутрин и вечер
вав пирдоп 1 глистер сас 10 хапчета е 5,60 лв явно разликата е голяма :lol: но не сам забелязал на коя марка е :roll:
18.04.06
23:47
в Пловдив от къде мога да си взема и колко кинти ако знае някой :roll:
02.05.06
22:07
[quote author=“vekatap”]в Пловдив от къде мога да си взема и колко кинти ако знае някой :roll:
ми от аптеката 10 хапа по 250 гр 5.6 лв
а да попитам сега се разрових и видях че се гледа колко е качествен трибестана според процентите на някакво в-во?Ако може някои запознати да кажат кои е най-добрият според това в-во(не мога да го цитирам...сори :cry: )
аз пък си взех ТрибестФоррс пище че съдържа 250 мг трибулус терестис и 50 мг креатин ! За 12 лева някаде 60 капсулки -са . Та тази аптекарката като я питах каква е разликата щот трибестана по принцип варви по скапо над 25 лева и тя ми вика просто тизи варият на капсулки проценурата му на правене е по-ефтина отколкото е на таблетките при таблетките просто се оскапява зради начина на приготвяне на хапчета -> дефакто разлика почти няма само в цената и това е ! Някой дето е по-наватре с матриала да даде мнение дали наистина това е факт :? или да си каже мнението по вапроса :)
има разлика и в процента на активното вещество, колкото по голям е процента активно вещество толква по дестващ е аз лично от този българския съм адски доволен, пих по малко от месец по 2 на ден и ка4их пове4е от 4 кг а силата нямам думи, а гаджето го отнесе, направо си беше проблем ;)
[quote author=“arniman”]има разлика и в процента на активното вещество, колкото по голям е процента активно вещество толква по дестващ е аз лично от този българския съм адски доволен, пих по малко от месец по 2 на ден и ка4их пове4е от 4 кг а силата нямам думи, а гаджето го отнесе, направо си беше проблем ;)
за трибестфорса ли стаа реч -> тоя българския трибестан или нещо друго “?
не за Трибестан на Соффарм около 25лева за 36 хапчета, обаче найстина има ефект
25.06.06
10:21
Браво момчета! http://free.hit.bg/vekatap/Emoticons/shtangi.gif
25.06.06
16:52
като сам на 17 бърка ли да зема? Сас добра хранителна програма и сурватъчен протеи
а вярно ли че от трибулуса и трибестана ти расте к**а?
а разликата че трибестана е български и е с по-силно въздействие но не съм много сигурен.абе тибулуса имал от нещо 20-30% а трибестана имал по 50%
и кво само ти е надървен или ти расте?!
[quote author=“DaMp370”]а вярно ли че от трибулуса и трибестана ти расте к**а?
а разликата че трибестана е български и е с по-силно въздействие но не съм много сигурен.абе тибулуса имал от нещо 20-30% а трибестана имал по 50%
аман от глупости.
трибулус тересис, май беше, е билка от която се извлича екстракт, от който се прави трибестан, трибу-х и тнт производни от различните фирми.”трибестан” е търговско наименование на софарма.действието му е да стимулира собственото производство на тестостерон.според мен е абсолютно безмислено да се взема от хора под 22-23г.при по-малки, в нормални дози, освен, че ще са почти постоянно надървени, ефекта ще е никакъв.може и да покосмясат повечко.и приятелките им ще са доволни. :wink:
[quote author=“FRANKO1”][quote author=“DaMp370”]а вярно ли че от трибулуса и трибестана ти расте к**а?
аман от глупости.
трибулус тересис, май беше, е билка от която се извлича екстракт, от който се прави трибестан, трибу-х и тнт производни от различните фирми.”трибестан” е търговско наименование на софарма.действието му е да стимулира собственото производство на тестостерон.според мен е абсолютно безмислено да се взема от хора под 22-23г.при по-малки, в нормални дози, освен, че ще са почти постоянно надървени, ефекта ще е никакъв.може и да покосмясат повечко.и приятелките им ще са доволни. :wink:
чакай , чакай , чакай как така приятелките им ще са доволни?расте ли ти кво става?плс дайте инфо за да знам дали да отивам да си го купя още сега в 12 часа :lol:
П.П.аз питам сериозно!!!
То за Трибестана темите да ги ринеш, ама кой да ти търси.. Споко, (или жалко :wink: ) няма да ти порасне к**а, само желанието, което обективно погледнато е по-добрия вариант )))
Tribestan
Лекарствена форма
Филмирани таблетки. Една филмирана таблетка съдържа 250 mg сух екстракт от Tribulus terrestris L. (фуростанолови сапонини не по-малко от 45%).
Терапевтична индикация
Трибестан се прилага самостоятелно или в комплексната терапия на сексуални смущения. При мъже - Impotentio coeundi, стерилитет на базата на идиопатична олигоастеноспермия и азоспермия при имунологичен инфертилитет; за увеличаване на либидито, силата и продължителността на ерекцията. При жени: фригидност, ендокринен яйчников стерилитет, климактеричен и посткастрационен синдром с изявени вазомоторни и неврастенни прояви. Може да се прилага след тежки физически и психически натоварвания, както и за намаляване на рековалесцентния период след тежки заболявания.
Дозов режим и начин на приложение
Като тонизиращо средство - по 1-2 таблетки 3 пъти дневно по време на хранене. За лечение на полови смущения при мъже дозировката и продължителността на лечение се определя от характера и тежестта на състоянието. Най-често дозата е 1-2 таблетки 3 пъти дневно, много рядко 3-4 пъти по 3 таблетки. Продължителността на лечение е както следва: при impotentio coeundi - най-малко 40-50 дни, а при стерилитет - 70-90 дни. При жените лечението е също индивидуално и зависи от тежестта на заболяването. Обикновено дозата е 1-2 таблетки 3 пъти дневно. При постменструален и климактеричен синдром лечението трае 60-90 дни. След постигане на подобрение дозата се намалява до 2 филмтаблетки дневно в продължение на 50-60 дни като поддържаща доза. Трибестан може да се назначава в доза 3 пъти дневно по една таблетка без прекъсване в продължение до една година.
Контраиндикации
До този момент не са известни.
Предупреждения и предпазни мерки
При лечение на жени в климактериум преминаването от терапевтична към поддържаща доза трябва да става постепенно, тъй като при внезапното спиране на терапията е възможна вторична проява на климактеричния симптомокомплекс. Приложението на препарата не се препоръчва при деца и по време на бременност и лактация.
Взаимодействие с др. лекарствени средства
Клинично е установено, че комбинираното назначаване на Трибестан с хормонални препарати, стимулиращи овулацията при инфертилни жени, води до потенциране на ефектите им.
Нежелани лекарствени реакции
До този момент не са наблюдавани клинично значими нежелани лекарствени реакции.
Фармакологично действие
Трибестан е фитопрепарат, екстрахиран от надземната част на растението Tribulus terrestris L. по оригинална технология на фирма Софарма. Той съдържа стандартизирани сапонини от фуростанолов тип не по-малко от 45%. Експериментално е доказан общотонизиращия ефект на Трибестан върху човешкия организъм по все още ненапълно изяснени механизми. При мъжете възстановява и подобрява libido sexualis и удължава времето на ерекцията, стимулира сперматогенезата, като увеличава броя на сперматозоидите и тяхната подвижност. При жени препаратът подобрява libido sexualis и повлиява благоприятно вазомоторните прояви при естествен и посткастрационен климактериум. Клинично е доказано, че Трибестан повлиява серумното ниво на хормоните от хипофизо-гонадалната ос без да нарушава хормоналния баланс в организма. Има данни за благоприятен ефект върху мастната обмяна, изразяващ се в понижение на общия холестерол при пациенти с хиперхолестеролемия.
Търговска опаковка
Филмирани таблетки (250 mg) по 60 б
[quote author=“DaMp370”][quote author=“FRANKO1”][quote author=“DaMp370”]а вярно ли че от трибулуса и трибестана ти расте к**а?
аман от глупости.
чакай , чакай , чакай как така приятелките им ще са доволни?расте ли ти кво става?плс дайте инфо за да знам дали да отивам да си го купя още сега в 12 часа :lol:
П.П.аз питам сериозно!!!
нищо няма да ти порасне, но няма да ти спада - като машина ще си. :lol:
29.06.06
14:14
а някой да зн колко процента сапонини има в трбестана на БИОТЕЧ
Хмммммм.... “само” 45%..... бе все си мислех (бях чувал), че са повече.... щото при този на Вемо се говори за 60%, а идеята беше, че на Софарма е дори по-добър....
От Трибестана a.k.a. Трибулус a.k.a. “още един куп имена” не ти расте нищо.... освенб мускулите (но не “средния крак”), ако ги тренираш... но “цикъла” излиза скъп.....
Ако си мислите, че с 2-3 хапчета дневно можете да постигнете резултат и то за по-малко от 35-50 дни.... лъжете се, а ако сте го пили вече и сте на това мнение - заблуждавате се....
Трибестан-а иска време за да подейства и добри нива на зареждане.... т.е. за 100кг. “атлет” трябват поне 10 хапа от 250мг., за по-тежките още повече... за 75кг. трениращ са около 6-8… тези дози, взимани поне 1 месец ще демонстрират действието на трибулуса... говоря за в тренировките ви с тежести, не за ерекцията..... ако ще се “третира” еректилна дисфункция дозите са различни, но и говорим за различни цели, които ще се постигат... няма нищо общо с бодибилдинга...
Естествено, при подобни дози не ви мърда яко “стягане”, но..... целта оправдава средствата :) А финансовите средства в случая са сериозни.
01.07.06
23:44
[quote author=“Honzik”]Хмммммм.... “само” 45%..... бе все си мислех (бях чувал), че са повече.... щото при този на Вемо се говори за 60%, а идеята беше, че на Софарма е дори по-добър....
От Трибестана a.k.a. Трибулус a.k.a. “още един куп имена” не ти расте нищо.... освенб мускулите (но не “средния крак”), ако ги тренираш... но “цикъла” излиза скъп.....
Ако си мислите, че с 2-3 хапчета дневно можете да постигнете резултат и то за по-малко от 35-50 дни.... лъжете се, а ако сте го пили вече и сте на това мнение - заблуждавате се....
Трибестан-а иска време за да подейства и добри нива на зареждане.... т.е. за 100кг. “атлет” трябват поне 10 хапа от 250мг., за по-тежките още повече... за 75кг. трениращ са около 6-8… тези дози, взимани поне 1 месец ще демонстрират действието на трибулуса... говоря за в тренировките ви с тежести, не за ерекцията..... ако ще се “третира” еректилна дисфункция дозите са различни, но и говорим за различни цели, които ще се постигат... няма нищо общо с бодибилдинга...
Естествено, при подобни дози не ви мърда яко “стягане”, но..... целта оправдава средствата :) А финансовите средства в случая са сериозни.
тоест аз като сам 75 кг за какво количество става дума от трибестана на софарма колко хапа на ден?
Ами 6-8 хапчета.... в продължение на поне 60 дни....
Много хора коментират относно дозите на трибестана, но реално...... ако искаш истинска полза от него, а не само да го дървиш (което за повечето хора е атестат за правилната доза).... дозите са по-различни.... в твоят случай са 6-8 хапа..... но и се приготви да се сцепиш от стягане на патката...
02.07.06
23:55
[quote author=“Honzik”]Ами 6-8 хапчета.... в продължение на поне 60 дни....
Много хора коментират относно дозите на трибестана, но реално...... ако искаш истинска полза от него, а не само да го дървиш (което за повечето хора е атестат за правилната доза).... дозите са по-различни.... в твоят случай са 6-8 хапа..... но и се приготви да се сцепиш от стягане на патката...
добре а за тоя на биотеч те са по 500 гр. хаповете от тях колко ще ми трябват 3-4 ли или повече?
Ако имат същото ниво на процентни сапонини.... гледай грамажа..... около 2гр. да е.... или малко повече, ако можеш да си го позволиш... т.е. 4-5 парчета..
08.07.06
14:43
[quote author=“arniman”]не за Трибестан на Соффарм около 25лева за 36 хапчета, обаче найстина има ефект
А това за колко време е ?защото с моя трибест форс 13 лева - 60 хапчета - 6на ден. Си удрям гъзъ в тавана на десетия ден.
09.07.06
15:16
а да ви попитам има ли проблем като си пия трибестана да пия и алкохол защото скоро отивам на море и там мисля да използвам и двете?
и кога да пия трибестана? парво ще го пия по 4 хапа след това по 6 на софарма
02.03.20
16:33
Аз да ви кажа, че трибестана има и страничен ефект поне при мен и то ужасен, преди заспиване и по време на сън дишането ми намаля до такава степен, че спирам да дишам. От там сърдечни проблеми, защото и сърцето започва да се натоварва и да не ви казвам какви мъки в продължение на няколко месеца. Доста се колебаех дали е от него и не исках да го спирам, защото имаше и положителен ефект, смених три марки, дава от аптеката. Като и да е, спрях го но симптомите продължиха още около два месеца, накрая взе да отминава. Направих грешката пак да взема само четери хапчета, вече втори ден съм със същите шибани симптоми, ужасно мъчителни. Така, че на тези които го произвеждат да им кажа, има странични ефекти и то сигурно животозастрашаващи, оправете си листовките, за да не вземе някой да ви съди заради шибаните хапчета.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече