17.03.06
12:18
Закупих си първите 2 продукта:протеина и гейнера, но се 4удя какъв да е креатина. Нямам особено големи финансови възможности, за това се чудя кой от тези да си взема, или има по-добри :
Optimum Nutrition
1. After Max 2.8 lb (1275 g) OPTIMUM NUTRITION 47.50 лв
2. CGT-10 600 g OPTIMUM NUTRITION 57.00 лв
4. Creatine Powder 150 g OPTIMUM NUTRITION 20.00 лв
6. Creatine Powder 300 g OPTIMUM NUTRITION 33.00 лв
7. Creatine Powder 600 g OPTIMUM NUTRITION 58.00 лв
8. DHEA 25mg 60 tabs OPTIMUM NUTRITION 14.99 лв
9. DHEA 25mg 90 tabs OPTIMUM NUTRITION 19.99 лв
10. DHEA 50mg 160 tabs OPTIMUM NUTRITION 64.99 лв
11. DHEA 50mg 60 tabs OPTIMUM NUTRITION 24.99 лв
12. DHEA 50mg 90 tabs OPTIMUM NUTRITION 34.99 лв
13. Pre-Load Creatine Complex 2 lbs (908 g) OPTIMUM NUTRITION 40.00 лв
14. Pre-Load Creatine Complex 4 lbs (1822 g) OPTIMUM NUTRITION 68.00 лв
Nutrim
200 г креатинмонохидрат
60 капсули по 500 мг L-Карнитин
P.S трябва ми креатин за покачвани на мускулна маса.
Еdit:Забравих да попитам как да ги съчетавам тези 3 продукта?Мисля гейнера сутрин и след тренеровка, протеина 1път между храненета и един път преди лягане , креатина в зареждащия период 4 пъти на ден по 5 гр. а след това 2 пъти преди и след тренировка.
Казаха ми да не бързам с креатина и взех да се колебая и от това което прочетох във форума, мисля да изчакам още известно време , но все пок ако си купя ще съм благодарен да ми отговорите на въпросите.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимако ще пиеш креатина на почивки, си вземи 600гр на оптимум - ще имаш за около 2 цикъла.останалите работи (DHEA и л-карнитин) за какво са ти?
17.03.06
14:53
Земи си креатин на Ultimate 31лв е същия е като на Optimum от Creapure, даже имам чувството че е и по добър.
[quote author=“FRANKO1”]останалите работи (DHEA и л-карнитин) за какво са ти?
Гейнера и протеина ли имаш в предвид?Ами те ми трябват тъй като нямам възможност да се храня много пълноценно :oops: . Ако нямаж тях в предвид какво точно имаш тогава :oops: .3те неща как мога да ги сачетавам или само гейнера и креатина ще ми са от полза.
17.03.06
17:56
[quote author=“s1d3fa”][quote author=“FRANKO1”]останалите работи (DHEA
и л-карнитин) за какво са ти?
Гейнера и протеина ли имаш в предвид?Ами те ми трябват тъй като нямам възможност да се храня много пълноценно :oops: . Ако нямаж тях в предвид какво точно имаш тогава :oops: .3те неща как мога да ги сачетавам или само гейнера и креатина ще ми са от полза.
DHEA- е прохормон и не ти трябва според мен.
Л-карнитина- е добавка за превръщане на мазнините в енергия ,но ако качаш маса също не ти трябва взема се в периоди на чистене.
[quote author=“s1d3fa”][quote author=“FRANKO1”]останалите работи (DHEA и л-карнитин) за какво са ти?
който ти е казал, че DHEA и л-карнитина гейнър и протеин, МНОГО те е излъгал!ама страшно много!
вече разбрах какво имаж в предвид FRANKO1! Сега и ако ми кажеш как да съчетавам 3те продукта ще съм ти много благодарен.
креатина си го вземай както си написал - по 5гр преди и след тренировка.протеин - можеш 2-3 пъти на ден - сутрин и преди лягане задължително, а гейнъра след тренировка.ако можеш вместо л-карнитин си вземи аминокиселини и ги пии преди и след тренировка.всичко е до някаква степен относително - зависи от организма ти, кога тренираш и тнт
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече