20.03.06
18:24
Здравейте, ако някой от вас е запознат с действието и сътавките на следните продукти нека ми даде съвет. :D
Преди 6 месеца родих и сега имам 15 кг. за сваляне.За трениране в зала не ми остава време и затова си взех кросттренажор и ще тринерам у дома.Реших да ускоря процеса и си купих следните нещаЕто какво ми предложиха и аз си купих съответно.Hudroxycud на Muscletech CutsІІ на Рrolab както и някакви женски витамини на Нутришън.
Много се притесних защото прочетох тук там из нета ,че Хидроксикътовете съдържат или Ефедрин или Кленбутенол май беше.На този моя пише Efedra free , но никаде не пише за Кленбутенола или дори да е споменат аз не му знам латинското наименование. :( Много се притеснявам и ако има някоя от въпросните съставки направо ще ги изхвърля въобще няма да ги пия.Все пак здравето ми е по -важно :) И въобще какво мислите за тези препарати ,дали са вредни?
Много ще съм ви благодарна ако ми отговорите! Поздрави!
Аз бих те посъветвал да не пускаш по 3 теми за едно и също нещо :) все някои ще ти отговори. Пък по темата—-> нямат кленбутерол пък даже и да имаше нищо нямаше да ти стане сигурно, ама тва е друг въпрос. Не са вредни! Имат кофеин ако ги приемаш късно можеш да имаш проблеми със съня. Препоръчвам ти да ne приемаш двата продукта едновременно.
Искам да се извиня ,но докато писах или по точно докато испращах ми спря нета и без да искам са я пуснала два пъти.след това мислих ,че не излезла и понеже за първи път пиша и по погрешка я написах и в съседния форум :( Няма да се повтори :)
Иначе благодаря за бързия отговор :lol:
Извинявам се ама пак ще досадя с въпрос.възможно ли е от тях да съм по изнервена от обичайно и едно и също ли фетбърнара и хидроксикъта?
Не мисля че от тия продукти си изнервена. Може би има странични фактори, примерно аз ако по цял ден карам на 2 листа от маруля и едно кисело мляко ще съм доста изнервен, моята приятелка пък като и приближи цикъла е ужасно раздразнителна :P или седиш по цял ден у вас и т.н.
[quote author=“mary24”] и едно и също ли фетбърнара и хидроксикъта?
Тоя въпрос не го разбрах :? питаш за Hudroxycut и за CutsІІ дали е едно и също?
Тоя въпрос не го разбрах :? питаш за Hudroxycut и за CutsІІ дали е едно и също?
“
Да това питам!Май Хидроксикъта е термогенен бърнар - май.....:roll: ...... Абсолютно невежа съм по тези теми ,дано не ставам досадна :D
И двата продукта са без кленбутерол. Иначе специално за CUTS II дори ти го препоръчвам - много ми допада като съставки и ефекта е добър от него. Здраво кардио + диета + кътс 2 и ще стане работата на 100%
Възможно е от тях да си изнервена...
20.03.06
21:39
Колко струва и колко таблетки е?
Хидроксикът - 128лв / 140табл.
Кътс ІІ - 28лв. / 60табл.
Ще ги пия ,щом казвате ,че не са опасни за здравето :wink: Първо щи езпия Хидроксикъта ,после и Къта .Дано подействат :(
Поздрави! :D
Продуктите които си взела наистина са много хубави. После да споделиш какъв е бил ефекта.
[quote author=“kao”]Възможно е от тях да си изнервена...
... ама аз все още не мога да си го обясня от кои съставки ще и деистват така :?
Кофеина... самите производители на тези препарати дори препоръчват да не се пие вечер преди лягане... заради проблеми със съня...
Кao ако това е продукта http://www.n101.com/cuts_ii_750902103049.html няма кофеин в него или поне аз с моя ужасен англииски не мога да го намеря :lol: даже пише да се взема 30 мин преди лягане не се връзва ако има кофеин. Бтв до преди няколко часа бях убеден че има кофеин в него. Да не са объркали нещо в тоя саит? Иначе в Hydroxycut има кофеин
[quote author=“mary24”]Да това питам!Май Хидроксикъта е термогенен бърнар - май.....:roll: ...... Абсолютно невежа съм по тези теми ,дано не ставам досадна :D
Дам точно така хидроксикът е термогеник пък кътс 2 е липотропен бърнар.