Моляви да ме ориентирате!

20.03.06
18:24

Здравейте, ако някой от вас е запознат с действието и сътавките на следните продукти нека ми даде съвет. :D
Преди 6 месеца родих и сега имам 15 кг. за сваляне.За трениране в зала не ми остава време и затова си взех кросттренажор и ще тринерам у дома.Реших да ускоря процеса и си купих следните нещаЕто какво ми предложиха и аз си купих съответно.Hudroxycud   на  Muscletech     CutsІІ на Рrolab както и някакви женски витамини на Нутришън.
Много се притесних защото прочетох тук там из нета ,че Хидроксикътовете съдържат или Ефедрин или Кленбутенол май беше.На този моя пише Efedra free , но никаде не пише за Кленбутенола или дори да е споменат аз не му знам латинското наименование. :( Много се притеснявам и ако има някоя от въпросните съставки направо ще ги изхвърля въобще няма да ги пия.Все пак здравето ми е по -важно :) И въобще какво мислите за тези препарати ,дали са вредни?
Много ще съм ви благодарна ако ми отговорите! Поздрави!

20.03.06
19:05

Аз бих те посъветвал да не пускаш по 3 теми за едно и също нещо :) все някои ще ти отговори. Пък по темата—-> нямат кленбутерол пък даже и да имаше нищо нямаше да ти стане сигурно, ама тва е друг въпрос. Не са вредни! Имат кофеин ако ги приемаш късно можеш да имаш проблеми със съня. Препоръчвам ти да ne приемаш двата продукта едновременно.

20.03.06
19:20

Искам да се извиня ,но докато писах или по точно докато испращах ми спря нета и без да искам са я пуснала два пъти.след това мислих ,че не излезла и понеже за първи път пиша и по погрешка я написах и в съседния форум :(  Няма да се повтори :)
Иначе благодаря за бързия отговор :lol:
Извинявам се ама пак ще досадя с въпрос.възможно ли е от тях да съм по изнервена от обичайно и едно и също ли фетбърнара и хидроксикъта?

20.03.06
19:50

Не мисля че от тия продукти си изнервена. Може би има странични фактори, примерно аз ако по цял ден карам на 2 листа от маруля и едно кисело мляко ще съм доста изнервен,  моята приятелка пък като и приближи цикъла е ужасно раздразнителна :P или седиш по цял ден у вас и т.н.
[quote author=“mary24”] и едно и също ли фетбърнара и хидроксикъта?

Тоя въпрос не го разбрах :?  питаш за Hudroxycut и за CutsІІ дали е едно и също?

20.03.06
19:55

Тоя въпрос не го разбрах :?  питаш за Hudroxycut и за CutsІІ дали е едно и също?

Да това питам!Май Хидроксикъта е термогенен бърнар - май.....:roll: ...... Абсолютно невежа съм по тези теми ,дано не ставам досадна :D

20.03.06
21:27

И двата продукта са без кленбутерол. Иначе специално за CUTS II дори ти го препоръчвам - много ми допада като съставки и ефекта е добър от него. Здраво кардио + диета + кътс 2 и ще стане работата на 100%

Възможно е от тях да си изнервена...

Колко струва и колко таблетки е?

21.03.06
11:55

Хидроксикът - 128лв / 140табл.
Кътс ІІ - 28лв. / 60табл.

Ще ги пия ,щом казвате ,че не са опасни за здравето :wink: Първо щи езпия Хидроксикъта ,после и Къта .Дано подействат :(
Поздрави! :D

21.03.06
12:07

Продуктите които си взела наистина са много хубави. После да споделиш какъв е бил ефекта.

[quote author=“kao”]Възможно е от тях да си изнервена...

... ама аз все още не мога да си го обясня от кои съставки ще и деистват така  :?

21.03.06
13:19

Кофеина... самите производители на тези препарати дори препоръчват да не се пие вечер преди лягане... заради проблеми със съня...

21.03.06
13:42

Кao ако това е продукта http://www.n101.com/cuts_ii_750902103049.html няма кофеин в него или поне аз с моя ужасен англииски не мога да го намеря :lol:  даже пише да се взема 30 мин преди лягане не се връзва ако има кофеин. Бтв до преди няколко часа бях убеден че има кофеин в него. Да не са объркали нещо в тоя саит? Иначе в Hydroxycut има кофеин

[quote author=“mary24”]Да това питам!Май Хидроксикъта е термогенен бърнар - май.....:roll: ...... Абсолютно невежа съм по тези теми ,дано не ставам досадна :D

Дам точно така хидроксикът е термогеник  пък кътс 2 е липотропен бърнар.

21.03.06
17:45

Е аз за хидроксикътът говоря - тя нали ги комбинира и двата?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1