Тренировка с пудовки

27.03.06
22:34

Какво мислите за тренировката с пудовки? Аз направих преди малко една много добра вкъщи - 4 серии клек, 3 серии махове, 3 серии гребане и 3 серии сгъване за бицепс. Доста по-различно е като механика и натоварва много по-различно, но като алтернатива на залата (нямам време да ходя до фитнеса) мисля че е добре. Само гърдите не мога да си натоваря, но ще пробвам следващият път с лицеви упори.

28.03.06
00:11

то едно време като са нямали друго с пудовки са тренирали.Но като цяло не могат да заместят пълноценна билдерска тренировка.По подходящи са за по-комплексни упражнения, които са за ОФП в бойните изкуства.Ти твойте откъде си ги намерил, и единичен или двоен пуд са(16 или 32 кг)

28.03.06
00:53

Пудовката не е добър вариант главно защото не могат да се коригират килограмите а и е неудобна за доста от упражненията

28.03.06
14:47

[quote author=“Infernaloverkill”]то едно време като са нямали друго с пудовки са тренирали.Но като цяло не могат да заместят пълноценна билдерска тренировка.По подходящи са за по-комплексни упражнения, които са за ОФП в бойните изкуства.Ти твойте откъде си ги намерил, и единичен или двоен пуд са(16 или 32 кг)

Не е точно пудовка мойто. Тренирам с една тежест от кантар - 20 кила, ама е четвъртита, а не обла. Не е много удобна за някои упражнения.

Не казвам че пудовките са абсолютен заместител на тренировката, но за разнообразие или за гонене на някакви цели (доста сила имам чувството че качват и то комплексна, а и за гръб са супер) стават. Сега почвам да правя маса, ще видя какво ше стане след около месец. Най-вероятно гърба и бицепсите ше са дръпнали за сметка на трицепсите и гърдите, ама това после може да се коригира.

31.03.06
00:08

Тамън се бях отчаял , че след месеци трениране съм доста далече от трите ти серии за бицепс :-) За гърди прави лег на земята. Постилаш си кърпа за тренировка и почваш. Ръцете се спускат до ниво земя, дори може и по нагоре да ги спираш. Тежеста е малка , обаче мускула не почива в нито един момент и може да се получи доста добро натоварване. Флайс също разбира се. Обаче трицепса и рамото не се товарят много и е нужно да ги тренираш отделно, аз специално в същата тренировка.

Едит. Това ако си две тежести все пак, на второ четене ми се стори , че си с една.

31.03.06
09:25

Споко, аз бицепсите ги правя малко чийтърски още, точно щото е четвъртита пудовката и не може да си я опирам в китката. Иначе е само една и най-вероятно по едно време ше почна да правя лицеви опори или кофички на връщане от училище.

31.03.06
13:27

[quote author=”Борислав”]Споко, аз бицепсите ги правя малко чийтърски още, точно щото е четвъртита пудовката и не може да си я опирам в китката. Иначе е само една и най-вероятно по едно време ше почна да правя лицеви опори или кофички на връщане от училище.

тва с пудовката си е мъчение
по-добре си събери парички и си купи едни дъмбели

31.03.06
18:43

Тц, не ми е само за парите. В пудовката има някакъв особен чар :D А и е някво готино да си тренираш без никакви принципи от рода на пирамиди и други подобни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1