Ацетил-Л-карнитин или Л-карнитин.................?

energymax

30.03.06
17:05

Ацетил-Л-карнитин или Л-царнитин,кой е по добрия избор?

какво мислите за този продукт?
http://www.gncproperformance.com/goods/product/default.aspx?id=889411&c=4&lang=en

energymax

31.03.06
10:02

Никои ли не иска да помогне,кой от двата вида Л-карнитин да си взема!

Aцетилът, обаче e много по-скъп...

31.03.06
11:45

Пробвал съм ацетил и само л-карнетин и разлика не видях.

energymax

31.03.06
12:07

[quote author=“manson”]Aцетилът, обаче e много по-скъп...

На BioFit Ацетил-Л-карнитина  e 36лв. 60кап.х 500мг,а Л-карнитина е 28,50лв-60кап.х 500мг.
Не е кой знае колко по скъпо!

Не знам .. при мусаши карнитина е 50 гр 50 лева, а ацетилът 50 гр 95 лева.

Доколкото знам след като пиеш карнитин той се превръща в ацетил и тогава се усвоява. От тая гледна точка ацетилът има по-голяма скорост на усвояемост и вероятно по-добро действие. Да кажат и другите

energymax

31.03.06
12:34

[quote author=“manson”]Не знам .. при мусаши карнитина е 50 гр 50 лева, а ацетилът 50 гр 95 лева.

Доколкото знам след като пиеш карнитин той се превръща в ацетил и тогава се усвоява. От тая гледна точка ацетилът има по-голяма скорост на усвояемост и вероятно по-добро действие. Да кажат и другите

Да така е и на мен така ми обясниха,(това “мууусаши” какво е?)!
BioFit имат един от най-добрите Л-карнити-ни надявам се че и Ацетила им е добър!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1