02.04.06
00:48
Интересува ме може ли да се консумират примерно на обяд,защото напоследък страшно много ми се ядат.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
02.04.06
08:20
Може но стига да си сигурен какво има ватре(имам в предвид дали е чисто месо) и че не са пържени ами на скара.
[quote author=“BuLlsEye”]Мерси,значи си ще купя кайма и ще се на клъопам кат пич :lol:
Не пакетирана, ами да я смелят пред теб.
Иначе няма никакъв проблем да се набиват кзфтета при НВД, просто да са качествени
пилешка е по-добре от свинска ...ама да не е и соева щото не е от най подходящите за нвд
02.04.06
21:22
Аз каймата си я правя 60% свинско 40% телешко. Така по принцип се прави и е много по-вкусно от пилешко кюфте. Пък като избирам месата( които мелят пред мен) отпада и проблема за мазнинките по свинското :wink:
еми ти хубаво си отбирай месата ама после ги топни в тиган с мазнина и ...все едно не си ги отбирал
03.04.06
16:52
Ами понякога е хубаво да се глезим. Културисти няма да ставаме(повечето от тук).
Само в зареждащия ден ли мога да ги ям или ако са на скара няма проблем по всяко време,че нещо не разбрах
ако си на диета не е добре да ги ядеш по всяко време....пък и нали ти беше казал че са ти са прияли яж 1-2 пчти не постоянно щото диетата ти отива на кино
Аз ги редувам, но повече наблягам на пилешката пържола на обяд,с тях от време на време разнообразямвам нали не е проблем :?
05.04.06
00:39
Само че се съмнявам да си набавиш достатъчно белтъчини с тях.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече