Какъв протеин и креатин?

03.04.06
10:11

здравйте!най-сетне реших какво да пия и сега на ум ми идва следния въпрост:каква марка протеин и креатин да си зема,така че да не ми излезе много скъпо и да има някакъв ефект!моля тези които имат опит да го споделят!

Редактирано заглавие.
manson

03.04.06
10:27

[quote author=“GoPeee”]здравйте!най-сетне реших какво да пия и сега на ум ми идва следния въпрост:каква марка протеин и креатин да си зема,така че да не ми излезе много скъпо и да има някакъв ефект!моля тези които имат опит да го споделят!

Съотношение цена /качество Сайтек - суров. протеин 35лв/кг  на 5кг кофа.  Креатин също на сайтек.

03.04.06
10:49

a къде мога да си го поръчам Сайтек!гледам че я коментират тая фирма и е смятана за хубава ма как мога да си порачам?онлине ли или има някаде магазин

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1