03.04.06
14:20
Здравейте на всички бургазлий !!!
Днес се реших да пообиколя из всичките, познати нам морските, магазини за хр.добавки из иначе това толкова спокойно градче Бургас. И така мога да ви ъпдейтвам малко с инфо. Оказа се че магазина зад Старата поща са го затворили(преместили) на улица Л.Каравелов 8 в една нова сграда на партера. Ще проработи както трябва до 2-3 дни, понеже още му правят ремонт. Незнам кой го държи този магазин но продавача ми каза че в Безистена на втория етаж магазина сащо бил техен. Тай че продават едно и сащо(Сайтек, Сатурн, Ситоген и Биогейм), което мен въобще не ме зарадва. Другото място на което ходих е срещу пиано бара до х-л.България но той още не беше отворил, а както ми се и стори май въобще няма магазин вътре :shock: .А-а-а пропуснах да ви кажа че бях излязъл да си търся амино на Юнивърсъл 2700 или на Дженезис 1900 нещо от сорта. Но не можах да намеря. След това ходих в новия магазин на Юнивърсъл който се намира срещу “Духа на тигъра” това заведение на Александровска. Магазина е под едно Tattoo studio. Там имаше амино на марката но странно че не бяха 2700 които аз очаквах а 1900 и пича дето продаваше ми каза че били много хубави. За съжаление имаше само 520 разфасовки, а аз си търсех 120 и той ме обнадежди че до края на седмицата щели да докарат. Та в момента чакам -какво мога да направя. Много съм разочарован от това че никъде не продават това което ми трябва. До магазина на Оптимум не ходих защото техните амино са скъпи. И така дано да докарат щото иначе пак май ще трябва да се ходи до Софията.Това ви го казвам да не си губите времето като мен за тоя дето вее гората.
Пише се Бургас не Бъргас, поправих го
DJGorgio-Astor
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимОт 2 месеца знам,че ще го местят магазина.Това за магазина на бизистена е вярно,не не сам чувам да продават БиоГеим там...И не можах да разбера какво не те зарадва като това са едни от наи-добрите марки които има и магазина си е много хубав и не са много скъпи продуктите.Магазина срещу пиано бара е само на нутрим и си работи просто някои път човека има работа и го зарязва.Като искаш Юнивърсъл 2700 мини през Спортен свят(до германос в центара) и си земи от там.А продукти на Дженезис продават и на безистена и на спортен свят ако не се лъжа...
Вярно че на Спортен свят пропуснах да отида. Пък 3 пъти минах покрай него :oops: Не ме зарадва факта че нямаше на Юнивърсъл 2700 които търсех. Съгласен съм че Сайтек са едни от добрите фирми за произвеждане на хр.добавки ама за другите дето ги продават в безистена... :lol: Магазина на Нутрим срещу пиано бара е много слабо зареден. Последно като ходих имаше само големи разфасовки на Протеини на Нутрим.Те в Била има повече техни продукти.:lol:
На безистена на Дженезис не продават а в Спортен свят забравих да проверя. Още утре съм там и дано да имам късмет. Благодаря за идеята. Знаех си аз че нещо съм пропуснал днес из ходенето по мъките 8)
Приятел Амино 2700 на Юнивърсал има в магазина на Оптимум срещу фитнес зала Джъмбо, цената им няма голяма разлика с нормалната.
Естествено :lol:
Аз къфто съм карък неска само до Спортен свят и Магазина на Оптимум не отидох и то ще се окаже че точно там е имало :lol: Благодаря все пак. Утре ще ида да проверя
вярно е , че магазина в безистена е техен!има още два магазина точно срещу “Джъмбо” - един до друг са
Срещу Джъмбо залата, която е при Икономиката а не в новия свободен, се сещам за магазина на Оптимум има ли още някой магазин там?
btw Ако знаете тая зала на Джъмбо пък нея колко съм я търсил из Изгрев не е истина :lol: Абе аз треа цяла книга да напиша къфто съм неориентиран :lol:
E
Току що се връщам от Спортен свят, където ми казаха че нямали Аминокиселини на Юнивърсъл и до края на седмицата щели да получат.Отидох и до Iron Man срещу икономиката но там пък въобще не зареждали стоки на Юнивърсъл.Силно ми препоръчаха обаче на Нутрим аминота които били съроватъчни.И като цяло Нутрим била много хубава марка в Пловдив ги произвеждали и тн.Аз ви казах че ще требва да се ходи до Софията. Тва е да живееш преди да е почнал сезона
Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor
днес едим мой приятел си взе Амино 2700 от магазина на Оптимум , който е до икономиката . До него има и друг магазин дето вътре продава Владо Петров . АМИНО 2700 ИМА В МАГАЗИНА НА ОПТИМУМ !
Чакай ся.Начи аз под магазина на ОН разбирам магазина казва се Iron Man. За друг незнам каде се намира той? В този магазин с една голяма табела Iron Man днес ходих и от там ми казаха че нямат и ми препоръчаха на Нутрим. Обясни ми моля по-подробно за тоя магазин дето ги има, щото ми омръзна вече да се разкарвам. Мерси
Значи магазина , за който ти говоря е точно срещу входа на фитнес зала Джъмбо(която се намира до икономичесия техникум). Магазина е на ОН , в него се продават продукти на П и Б , Оптимум и Юнивърсал и със сигурност не продават нищона Нутрим. Още веднъж магазина , който се намира точно срещу входа на фитнес зала Джъмбо, не този вляво от него.
Благодаря ти утре ще пробвам пак, дано да успея да го намеря иначе ще си взема некви други -аман вече :lol:
батка не мога да повярвам че си бил до Iron Man и не си видял магазина на ОН(врата до врата са) освен ако е бил затворен със щорите ама като гледам и двата по едно и също време отварят. А да си скивал някъде на Biotech Амино 4800 да продават понеже се чудя по нататака дали да си взема от тях или на Genesis 1900 или Universal 2700
Ами то аз само два пъти съм ходил до Iron Man и общо взето не съм се оглеждал за друг магазин около него. Понеже тази голяма табела отпред е достатъна да привлече погледа ми пък и от де да се надявам че 2 магазина ще продават един до друг. Ама че конкуренция. btw Тва е като с дюнерите по богориди които бяха един срещу друг. Сега единия фалира :lol: Тъй. За аминота на Юнивърсъл продават на Богориди срещу “Духа на тигъра” под едно студио за татоси. Обаче проблем ми беше факта че продаваха само разфасовки от по 525 хапа на цена 57 лв. На мен ми трябват само 120хапа. Продавача ми каза че до края на седмицата трябвало да докарат и от по-малките. На Биотек аминота не съм виждал, както и на Дженезис. Аз лично се спрях на 2700(Universal), защото има добри отзиви пък и толкова усилия полагам за да ги намеря че камоли ако тръгна пак да обикалям за другите
Евала момчета най-после си ги купих тея аминота от магазина на ОН.Оказа се е съм го подминавал няколко пъти като съм обикалял.Имаше и амино 1900 но струваха поскъпо. Ай със здраве :wink:
Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor
колко кинта бяха на Genesis 1900 че до колкото гледам тука излизат на една цена с Universal 2700
23 лв 150 хапа
43 лв 325 хапа
не съм от Бургас,ама тая цена би трябвало да е еднаква навсякаде :)
Ами незнам Миркони. Аз на Дженезис не съм проверявал цени. Ама и не ми се занимава вече де :lol: 2700 илизат 28 пара 120 хапа.Ако цените на дженезис са 23 пара за 150 хапа :roll: Както си решиш.А Я пиши в нетренировъчен ден как да ги зимам.попринцип съм решил да зимам 3 преди и 3 след трен обаче когат не тренирам как да стане.А-а-а и с ко да ги пия.Мерси
[quote author=“FTF”]
Имаше и амино 1900 но струваха поскъпо.
Спокси и аз мога да видя просто понеже казваш че били по-скъпи затова питах. Относно дозировката да ти кажа честно и аз много незнам почети из форума по принцип 9 на ден (3 преди трен, 3 след и 3 преди лягане) но някой пият и повече ако не се лъжа в зависимост от килограмите ти се определя бройката. С водичка си ги пий, а за не тренировъчен ден да не те лъжа незнам аз аминки не съм пил до сега на кутията не пише ли?
:lol: :lol: Ти си в същото положение като мен пич :D
На опаковката пише по 4 таблетки(serving size) и общо 30(servings) за моята кутия от 120 хапа.Обаче май ще ми стигнат за 10 дни както мисля да ги взимам. Ти купи ли си аминота вече. Не си взимай на Юнивърсъл. По-хубави били на Дженезис.Вчера пуснах един search в форума и ми излязоха хиляди теми относно аминота и като се зачетох за кво става въпрос :roll: Ако искаш провери.Наслуки :wink:
Спокси чел съм за Амино 2700 или “айде нашите”(демек супер не можете без тях) до “мани ги тея за нищо не стават” иначе не съм си взел аз още си помпам за маса и пия сурватката на Нутрим.За сега се двуомя между Genesis Амино 1900 и Biotech Супер Амино 4800.
По-здрави!
То и аз още масирам :lol: Ти кат релефиш ли мислиш да ги зимаш аминотата?? Леле тия 2700 са мноо големи хапчета човек :shock: едвам ми минават през гърлото. Особено като пия по 3 и толкова вода изпивам да може да ги глътна че направо не е за вярване. Чудя се дали няма да е по-добре да ги “разполовявам” :roll:
[quote author=“FTF”]То и аз още масирам :lol: Ти кат релефиш ли мислиш да ги зимаш аминотата?? Леле тия 2700 са мноо големи хапчета човек :shock: едвам ми минават през гърлото. Особено като пия по 3 и толкова вода изпивам да може да ги глътна че направо не е за вярване. Чудя се дали няма да е по-добре да ги “разполовявам” :roll:
Офтопик:
Аз ги хрускам и тогава ги гълтам. Иначе наистина са трудни за гълтане, бахти барабонките. :D
Стиа бе дикси ти пък :lol: Напрао уби рибата. Те колкото гадно миришат остава само да им усетя още по-гадния вкус :lol: Аз им намерих цаката- просто трябва да си ги поставиш по-навътре на езика и да минат през гърлото с по тънката си част. Пак е гадно но поне не ми се повдига след това :lol: Скапана работа. Следващия път трябва на прах да си взема.
btw И са по-големи от барабонки :lol: :lol: :lol:
Колеги неска бях до Iron Man и господина там ме хвърли в тъча като каза, че в Бургас никъде нямало Genesis Amino 1900 :shock: гадна работа някой да ги е виждал някъде, че тея дни мисля да си взема и ако няма май от нета ще трябва да се поръчват.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече