04.04.06
10:18
Скоро в един пост за НВД някой беше писал за лецитин. Някой от вас взима ли такова нещо? Ако да, как го пиете, има ли ефект и чист ли го пиете или взимате някакви комбинирани препарати?
в пове4ето слу4аи се съдържа във мултивитамините и помага zа подобряване на zрението. вzеми си например едни “ICaps” и си ре6ава6 проблема :)
Погледни този продукт:
http://www.walmark.bg/product_detail.asp?nl_product_id=556
Днеси си го взех 10.48лв.
Лецитина е един от малкото суплементи, които помагат по врме на диета за изгаряне на мазнините.
06.04.06
14:44
[quote author=“emzo”]Погледни този продукт:
http://www.walmark.bg/product_detail.asp?nl_product_id=556
Днеси си го взех 10.48лв.
30 капсули ли са 10,50? От аптека ли го взе?
Чукундур, има ли смисъл да си го вземам. На НВД съм и на Thermo-X на Сайтек. Да го добавям ли?
[quote author=“manson”]Чукундур, има ли смисъл да си го вземам. На НВД съм и на Thermo-X на Сайтек. Да го добавям ли?
Не знам Тhermo-X какво съдържа и не ми се рови сега, но ако няма в него, определено има смисъл да се вземе.
06.04.06
15:42
[quote author=”Чукундур”][quote author=“manson”]Чукундур, има ли смисъл да си го вземам. На НВД съм и на Thermo-X на Сайтек. Да го добавям ли?
Не знам Тhermo-X какво съдържа и не ми се рови сега, но ако няма в него, определено има смисъл да се вземе.
Tyrosine 200 mg
Garcinia Cambogia 100 mg
L-Carnitine 100 mg
Alpha-lipoic acid 50 mg
Caffeine 35 mg
Това е в една капсула. На ден се вземат около 4
06.04.06
18:38
[quote author=“manson”][quote author=”Чукундур”][quote author=“manson”]Чукундур, има ли смисъл да си го вземам. На НВД съм и на Thermo-X на Сайтек. Да го добавям ли?
Tyrosine 200 mg
Garcinia Cambogia 100 mg
L-Carnitine 100 mg
Alpha-lipoic acid 50 mg
Caffeine 35 mg
Това е в една капсула. На ден се вземат около 4
Предполагам че това е термогенен Фатбърнер,Лецитина се сдържа в Липотропните Фатбърнер-и!
по колко се пие тоя лецетин акое от 1200мл гр.
на опаковката пише по 1 дневно
някой каза 3-ти по 1-на преди ядене 30 мин
по колко се пие питам?
Aз преди го пиех по 2 и ефект никакъв.В смисъл, че сам по себе си не е кой знае колко ефективен.
може би периода за употреба на хран добавки да имаш ефект е
повече от 3 месеца употреба
пък и нали добавките са само 5-10% от успеха
те подпомагат организма но не са панацея
идеята за лецитина беше че подпомага черния дроб да гори мазнините
и аз затова че и без това ми е стеатозен(омазнен)
аз го комбинирам с лив52 но май лецитина се комбинира с някакви други витамини
аз го почнах по 2-3 пъти да го пия на ден преди ядене до колкото мога 3 пъти
но почна май да ме боли нещо или черния дроб или жлъчката
е не е чак болка но определно е ново усещане, странно чувство в тая област
сега ще го наблюдавам няколко дни и седмици и може да ходя на ехограф ако до следващия месец не изчезне странното чувство
може да е кво ли не