06.04.06
19:35
вижте на какъв цикъл попаднах ровейки се из един от най големите форуми за стероиди.
1. Test E 600mg/week, Deca 300mg/week, Dbol 60mg/day
2. Test E 600mg/week, Deca 300mg/week, Dbol 60mg/day
3. Test E 600mg/week, Deca 300mg/week,
4. Test E 600mg/week, Deca300mg/week,
5. Test E 600mg/week,
6. Test E 600mg/week,
7. Test e 600mg/week,
8. Test e 800mg/week, Prop 200mg/wk
9. Test e 800mg/week, Prop 200mg/wk
10.Test e 800mg/week, Tren 500mg/wk
11.Test e 800mg/week, Tren 500mg/wk
12.Test e 800mg/week, Tren 500mg/wk
13.Sus250 750mg/week, Tren 500mg/wk, Tbol 40mg/day
14.Sus250 750mg/week, Tren 500mg/wk, Tbol 40mg/day
15.Sus250 750mg/week, Tren 500mg/wk, Tbol 40mg/day
16.Sus250 1125mg/week, Tbol 40mg/daycurrent
17.Sus250 1125mg/week, Tbol 40mg/day
18. Sus250 1125mg/week Tbol 40mg/day
19. Sus250 200mg/ed Tren 100mg/ed Tbol 40mg/day
20. Sus250 200mg/ed Tren 100mg/ed
21. Sus250 200mg/ed Tren 100mg/ed
22. Sus250 200mg/ed Tren 100mg/ed
23. Sus250 200mg/ed Tren 100mg/ed
24.Sus250 200mg/ed Tren 100mg/ed
само за пояснение ed-значи всеки ден!незнам аз нямам думи 24 седмици цикал вижте кво правят хората по света!Очаквам коментари
ето я темата
http://forums.steroid.com/showthread.php?t=233569
ТЕЖКО, БРАТЯ !!!
6 месеца на химия си е луда работа, пича си е за ново дробче направо
Адаптиране :arrow: Ако се занимаваш 15-20 години префесионално..... се получава нещо подобно поне според мен :idea:
може и цял живот да се занимаваш, да ползваш разумни дози и да се радваш на страхотни резултати. Но това идва с много четене и мислене. Всичко останало е идиотизъм и самоизнасилване :!:
незнам за вас ама аз имам чувството че ако си вкарам такива дози химия ще ми излезе 3та 70 сантиметрова ръка!!!!!!!нечовещки цикъл!Смятайте какво правят профитата... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Хахаха, ти да не мислиш, че това е много! Познавам хора в нашите среди (не са състезатели), пред чиито схеми, тази изглежда като за начинаещи :wink: !
Никак не му трябва на човека ново дробче - който знае как да си свърши работата като хората, ще си гледа кефа дълги години напред! Ако видите циклите на профитата само :wink: ! Когато видях схемите на един стар културист (състезаващ се преди доста години), направо не ми побираше ума къде ги побира всичките тези неща! Човека си даваше почивка на тялото със цикли като описания по-горе :lol: !
06.04.06
23:32
[quote author=“SGK”]може и цял живот да се занимаваш, да ползваш разумни дози и да се радваш на страхотни резултати. Но това идва с много четене и мислене. Всичко останало е идиотизъм и самоизнасилване :!:
Верно е.,ама SGK, и малките и рзумни дози са вредни.Каквито и протектори да ползваш,последици винаги има, може да се проявят след 10, 20 години, ама химията си е химия и не прощава.Прекалено надценяваме човешкия организъм и си мислим , че всякакви неща ще понесе , но уви не е така.. :cry:
06.04.06
23:40
Малее не че ги разбирам ама тия дози и за толкова дълго нема да са добри за бая органи :) Аз сам решил да направя някоя седмица с метан 6тото ми омразна да блъскам безцелно в фитнеса без резултат.Решил сам се твърдо само ми трябва добра схема.и разчитам на вас :) Схема за парво зобене то 2-ро няма и да има де аз не искам да се прецаквам ептен!
07.04.06
10:41
[quote author=“Pc_genius”]Хахаха, ти да не мислиш, че това е много! Познавам хора в нашите среди (не са състезатели), пред чиито схеми, тази изглежда като за начинаещи :wink: !
Никак не му трябва на човека ново дробче - който знае как да си свърши работата като хората, ще си гледа кефа дълги години напред! Ако видите циклите на профитата само :wink: ! Когато видях схемите на един стар културист (състезаващ се преди доста години), направо не ми побираше ума къде ги побира всичките тези неща! Човека си даваше почивка на тялото със цикли като описания по-горе :lol: !
Леле...абе човече ти вярваш ли си бе.Хах за какви дълги години говориш бе.Половината културисти умират на по 30-40 години бе.Тия хора си скъсяват живота с поне 30 години заради тая химия.Ти как я мислиш тая работа че природата ще остави такова насилване над организма безнаказано...земи се осъзнай малко...знам че и ти си любител на тия вещества обаче поне недей да говориш че точно заради такива като тебе толкова хора се лъжат и почват зоба...не се обиждай :wink:
Просто живота е като един мотор-не може ти да го форсираш постоянно и да очакваш дълъг живот :wink:
като пишете такива неща давайте примери поне. кои са тия “половината културисти”. Назови да речем 15-тина ? :)
Половината културисти умират на по 30-40 години
Те ако не умрат от химия,те ше умрат от травми.Честно казано не знам за този цикъл.Даже за 1-ви път виждам толкова зверски де.Ама знам един дет не спираше с химията 2 години и пича пипна жълтеницата.
07.04.06
13:21
[quote author=“wtf”][quote author=“PowerWave”]Леле...абе човече ти вярваш ли си бе.Хах за какви дълги години говориш бе.Половината културисти умират на по 30-40 години бе.
като пишете такива неща давайте примери поне. кои са тия “половината културисти”. Назови да речем 15-тина ? :)
А, ти можеш ли да назовеш живи 15 -тина над 50-те зобали яко :)
Абе Недик разправяше,че най дългия цикъл дето праил бил 6 месеца. :lol: Що да не правят хората и по тежки и продължителни цикли.Като им е толкоз акъла :lol:
аз такъв цикъл и на коня си не бих предложил, честно ! Съгласен съм, че има и изроди, които правят и по-здрави схеми, но човешката глупост, както знаете, няма граници. Всичко над един грам тест. седмично е вече силно опасно, независимо от стажа или целите. Олимпийците зобят и повече, но при тях циклите по принцип са по 2-3 месеца (в повечето случаи)
[quote author=“PowerWave”]Леле...абе човече ти вярваш ли си бе.Хах за какви дълги години говориш бе.Половината културисти умират на по 30-40 години бе.Тия хора си скъсяват живота с поне 30 години заради тая химия.Ти как я мислиш тая работа че природата ще остави такова насилване над организма безнаказано...земи се осъзнай малко...знам че и ти си любител на тия вещества обаче поне недей да говориш че точно заради такива като тебе толкова хора се лъжат и почват зоба...не се обиждай :wink:
Просто живота е като един мотор-не може ти да го форсираш постоянно и да очакваш дълъг живот :wink:
Моето момче, първо да изтъкнем един факт - ти нищо не разбираш от стероиди! Втори факт - не си в такава среда!
Повечето ми приятели в залата взимат химия от около 30 години! Правили са цикли със по над 4 стероида наведнъж за около половин година! И това се повтаря във времето! Всички от тях са женени, имат си деца и нямат някакви особени проблеми със здравето! Аз лично си правя често изследвания на хормоните, черния дроб, бъбреците и сърцето! Досега съм нямал проблеми, като изключим едни временно появили се аритмии (заради лош холестерол)!
Умолявам всички - не взимайте стероиди! Оставете това на хората, които знаят как да го правят!
08.04.06
14:55
Напълно си прав че не разбирам от стероиди,и че ако знаеш как се зимат е по малък рискът,но вупреки това баща ми е лекар и колко такива билдери е преглеждал с цероза на черния дроб.Помисли си как би се почуствал да ти кажат:”Господине съжалявам но просто ви остават няколко месеца живот...наслаждавайте се на мускулите си” :wink:
нормален цикал за напреднали...това трябва да е 4-ти или 5-ти цикал на свеки занимаващ се със стероиди,просто по малки дози няма да му свършат работа
[quote author=“PowerWave”].... вупреки това баща ми е лекар и колко такива билдери е преглеждал с цероза на черния дроб...
Колко?
08.04.06
20:40
[quote author=”Чукундур”][quote author=“PowerWave”].... вупреки това баща ми е лекар и колко такива билдери е преглеждал с цероза на черния дроб...
Колко?
Чукундурнаистина ли мислиш,че няма последици?Може сега да си добре, но това не се отразява веднага .След 10, 20 години какво става?Всичко е наред , нали , да да ама не?после се чудим ,а ма за що това защо така това ме боли онова не е наред всичко си има цена , безплатни неща няма ?запомнете го.
черния дроб има уникалната способност да се самолекува или по точно самовъзтановява
чел съм постове на билдери който зимат по над 5грама не милиграма...а грама седмично тестостерон,ходят редовно на изследвания и им няма нищо на черния дроб
това до колко ще ти се увреди черния дроб е от една страна немарливост и никакво познание на тема стероиди и стероидни цикли от друга страна гена се намесва..тоест има хора който са на целигодишни цикли и са ок а други да померишат над 40мг метан и почва да ги боли черния дроб.
както кавза недик при свеки човек е индивидуално :lol:
08.04.06
23:01
[quote author=“IMTH”]черния дроб има уникалната способност да се самолекува или по точно самовъзтановява
чел съм постове на билдери който зимат по над 5грама не милиграма...а грама седмично тестостерон,ходят редовно на изследвания и им няма нищо на черния дроб
Стероидите само с увреждане на черния дроб ли го свързвате?Това не е вярно.Приемаш химикали и си мислиш, че като ти е добро изследването на черния дроб и си наред.Мале, мале.Някой наистина си вярват в този форум , че са здрави и всичко им е ок, като са зобали и зобат яко.Спазват милиграми , правят цикли и като ползват протектори и се мислят, че всичко е наред .Не говоря за теб, а по пронцип.Ама , както и да е който си е решил да си зоба, те последствията са си за него. :wink:
ми аз говорех конкретно по темата за церозата на черния дроб ама..както и да е 8) ти пък си вярвай че ако пиеш,пушиш,или ядеш в мак доналдс дроба ти ще е на 6 :wink:
оставете го дроба на мира, той е най-малкият проблем при сериозната химия. До сега не съм чул някой да е умрял единствено от черен дроб.
Дългите, да не говорим за целогодишни цикли до такава степен омешват хормоналния баланс, че после можеш да се чудиш от къде ти е дошло. Има си граници и принципи, които просто трябва да се спазват, ако човек цени здравето си.Не повече от 1 грам тестостерон седмично. Точка. Химията сама по себе си не е вредна, вредно е безхаберното тношение към нея. Тук сравнения от сорта на “Иван взима цяла година и нищо му няма” се сещайте до къде могат да доведат Петър и Стоян.
[quote author=“realityman”]Чукундурнаистина ли мислиш,че няма последици?Може сега да си добре, но това не се отразява веднага .След 10, 20 години какво става?Всичко е наред , нали , да да ама не?после се чудим ,а ма за що това защо така това ме боли онова не е наред всичко си има цена , безплатни неща няма ?запомнете го.
Айде сега да те попитам нещо, като си ми такъв експерт относно последиците при прием на стероиди : какво ще ми стане след 20 години, като в момента съм на 1г тест на седмица (примерно) за около 10 седмици? Упс, да не си глътна дипломите по медицина! Или наистина ще ми обясниш с подробности!
09.04.06
00:00
[quote author=“Pc_genius”]
Айде сега да те попитам нещо, като си ми такъв експерт относно последиците при прием на стероиди : какво ще ми стане след 20 години, като в момента съм на 1г тест на седмица (примерно) за около 10 седмици? Упс, да не си глътна дипломите по медицина!
като си на 1 гр. примерно може да не ти станат някой работи примерно , ако се сещаш за какво ти говоря.+това се дръж малко по- сериозно и не се заяждай с потребителите във форума. Това, че стероидите те избиват на агресия не те оправдава.
[quote author=“realityman”][quote author=“Pc_genius”]
Айде сега да те попитам нещо, като си ми такъв експерт относно последиците при прием на стероиди : какво ще ми стане след 20 години, като в момента съм на 1г тест на седмица (примерно) за около 10 седмици? Упс, да не си глътна дипломите по медицина!
като си на 1 гр. примерно може да не ти станат някой работи примерно , ако се сещаш за какво ти говоря.+това се дръж малко по- сериозно и не се заяждай с потребителите във форума. Това, че стероидите те избиват на агресия не те оправдава.
Виж пич, просто не ми харесва че говориш глупости, които нямат абсолютно никакво покритие! Като си супер некомпетентен по-добре си трай! Една малка подробност да ти кажа - тестостеронa (бил той и инжектиран) повдига либидото до небесата - става ми дори когато не мисля за секс!
Агресията е нормална мъжка черта, така че мисля, по този въпрос няма две мнения!
09.04.06
00:14
[quote author=“Pc_genius”][quote author=“realityman”][quote author=“Pc_genius”]
Виж пич, просто не ми харесва че говориш глупости, които нямат абсолютно никакво покритие! Като си супер некомпетентен по-добре си трай! Една малка подробност да ти кажа - тестостеронa (бил той и инжектиран) повдига либидото до небесата - става ми дори когато не мисля за секс!
Агресията е нормална мъжка черта, така че мисля, по този въпрос няма две мнения!
Това кой е компетентен и кой не е не го определяш ти.Вярай си на теориите и си зобай. :wink:
[quote author=“realityman”]Това кой е компетентен и кой не е не го определяш ти.Вярай си на теориите и си зобай. :wink:
Няма нужда аз да определям колко си некомпетентен - то си личи с глуповатите изказвания! А аз няма нужда “да си вярвам на теориите”, просто защото съм ги изпитал! Вярвам на опита си, а също и на опита на десетките ми приятели, а също и на опита на десетки хиляди в и-нет пространството! Смея се на такива необосновани и гръмки изказвания като твоите :wink: !
09.04.06
14:59
[quote author=“Pc_genius”][quote author=“realityman”]Това кой е компетентен и кой не е не го определяш ти.Вярай си на теориите и си зобай. :wink:
Няма нужда аз да определям колко си некомпетентен - то си личи с глуповатите изказвания! А аз няма нужда “да си вярвам на теориите”, просто защото съм ги изпитал! Вярвам на опита си, а също и на опита на десетките ми приятели, а също и на опита на десетки хиляди в и-нет пространството! Смея се на такива необосновани и гръмки изказвания като твоите :wink: !
Смей се на себе си.”Улични специалисти ” , като теб колкото искаш, които само дават съвети насам натам и се мислят за нещо повече.
Още един коментар в този тон и вид , и ще изтртия всичкия спам + заключване на тема, а някой и наказание може да отнесе !!!
Astor
12.04.06
17:07
астор с какво си зобал и по колко :?:
[quote author=“mr.olimpia`”]астор с какво си зобал и по колко :?:
Само ти не си разбрал още че не съм зобил
[quote author=“mr.olimpia`”]астор с какво си зобал и по колко :?:
С мръвки, по много и на често :lol: :D .
13.04.06
23:12
Добре само едно въпросче към тебе АСТОРЕ,свалям ти шапка за тва че си издържал толкова години без химия..а тва както знаете е доста трудно в тоя спорт.Както и да е чудя се не си ли почнал вече да се изчерпваш ,се пак сяко тяло си има потенциал...имам предвид влияят ли ти тренировките още...щото някои хора след 5-10 години фитнес кават че изобщо нямат прогрес...
[quote author=“PowerWave”]Добре само едно въпросче към тебе АСТОРЕ,свалям ти шапка за тва че си издържал толкова години без химия..а тва както знаете е доста трудно в тоя спорт.Както и да е чудя се не си ли почнал вече да се изчерпваш ,се пак сяко тяло си има потенциал...имам предвид влияят ли ти тренировките още...щото някои хора след 5-10 години фитнес кават че изобщо нямат прогрес...
Да много интересен въпрос, и аз искам да те питам нещо защо не направиш един релев като гледам си доста КГ няма да ти е проблем, според мен ще си 6 ако орелефиш малко ?
[quote author=“PowerWave”]Добре само едно въпросче към тебе АСТОРЕ,свалям ти шапка за тва че си издържал толкова години без химия..а тва както знаете е доста трудно в тоя спорт.Както и да е чудя се не си ли почнал вече да се изчерпваш ,се пак сяко тяло си има потенциал...имам предвид влияят ли ти тренировките още...щото някои хора след 5-10 години фитнес кават че изобщо нямат прогрес...
Дамм усещам го от година 2 вече
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече