06.04.06
23:55
Понеже чувам че всички зобове в България са менте (било от сайтове или други места) какви са ви наблюденията от Methanabol на Бритиш драгон ? някой вземал ли е такъв и имал ли е резултат (само за ползвали без излишни спамове)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимкакто при всички продукти и при British dragon има менте и оригинал ,като съотношението на това какво се намира на пазара ментето е доста повече ,така че ако не си сигурен в източника ,по добре си намери Напусим или Метандростенолон (задължително на блистери-в пласмасовите кутийки са пълни ментаци)Също така не забравяй и че реално погледнато всичко на british dragon е менте тъй като те са нелегална фармация:)
не че нещо!Ма ако са менте явно има разлика от менте до менте!Щото в наи-лошия случеи зимаш пално менте и се тровиш само от протекторите!А щом някои момчета постигат резултати явно ментетата все пак деистват!Аз съм за Напосима!Даже съм се спрял на него сега!
djgorgio-ASTOR и са това се чудя от много време.За Methanabol мисля,че върши добра работа така сам чувал от приятели.Метана навскяде е пълен буклук.Непосима по става.Ама за продуктите на Бритиш драгон незнам .. някои казват,че са добри други не ... незнам ама аз като глдам декабола,че е 60лв...ако ги обърнем в ретаболил това са 50 ретаболила и се равняват на 400лв...незнам как е жъзможно това,хем ги внасят от друга държава...аиде тези които са ползвали продъктите да пишат .. :wink:
Сигурен човек който знае за какво става въпрос ми каза че от Бритиш Драгон става само “Стромб-ата”.Всичко друго били боклук!!
Малко от моя опит и този на приятелите ми!
Аз лично не харесвам продуктите на БД, защото ползват някви спиртове, заради които задника ме боли седмици наред! Аз съм ползвал само тестостероните им, а мои приятели в момента ползват тренболон на бд (и той също боли много, въпреки, че не трябва да е така)! Оралните им стероиди не съм ги ползвал, нито пък приятелите ми (поне не се сещам в момента)!
според мен бд са най-добре от гледна точка на фалшификатите
http://www.britishdragon.com/authenticity.asp
имат и база където може да се проверява дали продават на даден сайт
ако някой друг производител на стероиди има подобно описание и/или база плс пишете :)
Наистина от продуктите на БД боли доста задника! Ползвал съм единствено Тринабол 150 и седмици след това ме болеше, че и местат където инжектирах бяха твърди месеци наред. Мои познати ползваха Декабол и според тях в мл/мг Нандролона е доста по малко от обявеното.
[quote author=“lukabrazy”]както при всички продукти и при British dragon има менте и оригинал ,като съотношението на това какво се намира на пазара ментето е доста повече ,така че ако не си сигурен в източника ,по добре си намери Напусим или Метандростенолон (задължително на блистери-в пласмасовите кутийки са пълни ментаци)Също така не забравяй и че реално погледнато всичко на british dragon е менте тъй като те са нелегална фармация:)
:D Няма да зимам зоб засега братле, просто ми бе интересно , звучеше добре даже сайт видях и затова попитах.Явно в България няма чист зоб (или не се намира лесно по вашите думи)
айде малко аз да ви кажа за продуктите на бд защото като гледам само гадаете
значи първо имаше един пост че БД са нелегална фармация..глупости :wink:
в българия както и в почти всички източно европейски страни 90% от продуктите на БД са “менте”
има две мнения едното е че се правят в подземна лаборатория някаде в бг но за мен лично това са измислици
истината е че почти всичко се внася от русия..за това е толкова ефтино.Известно е че главният човек виновен за това се казва хххххх. 8) в интернет го наричат “the rat” имаха няколко сайта като например www.britishdragon.ru но вече са затворени
под менте не разбирайте че не стават за нищо..напротив може да се конкурират с оригинала на бд,даже самият “the rat” казва че са почнали по рано продукция и тайландската фирма БД са ги копирали.
вярно е че е чист касмет дали що попаднете на менте или оригинал,трябва да имате сигурен източник но в някой случаи дори “източниците” не са сигурни какво им дават “производителите”
лошото е че в бизнеса с ментаци не се занимават само една група от хора,може примерно да срещнете Methanabol 10мг а в самото хапче активната събстанция да е 5..2 или дори 0мг :shock:,същото се отнася и за инжкционните стероиди.Дори и оригиналните БД не отговарят на истината. пример: 1мл/200мг болденон е 1мл/ и около 170мг
единственото 100% оригинално в бг е това което може да си закупите от аптеките:ретаболил,омнадрен и тестостерон пропионат
ако някой го интересува как може да се разпознаят ментетата от оригинал да пише 8)
ами на мен ми стана доста интетресно .... ако можеш ни изясни как да ги разпознаем ..... мерси : )
08.04.06
18:23
значи метанабола не бритиш драгон е много добар
ама има много ментета на пазара
ако можеш да си намериш от доверен човек които може да ти гарантира произхода му земаи
ако не можеш
ако ше го земаш от някои случаен по добре не
ше си дадеш парите на празно
ами наи лесния начин да го разпознаеш 6то годе е кат го схрупаш
оригиналния е наваобразимо горчив
Нали за това съм пуснал темата моля разясни,Станко е посочил един метод
абе не е кой знае колко горчив вкуса но както и да е 8) ..а сега по темата:
значи най лесния начин да се различат ментетата е да посетите саита на БД XXXXXXXXXXX и да видите дали има разлика между това което сте закупили и това което е показано на сайта.
най често при оралните ментета няма silica gel пакетче вътре в опакофките,снимка на XXXXXXXXXXXXX (най долу)Ако вътре има такова пакетче би следвало покупката ви да е оргинал..обаче с това темпо с което производителите на ментета напредват едва ли ще е още дълго.
при инжекционните стероиди:трайноста на инжекционните продукти е точно 5години
пример:manifactured:09.2004 used by date:0.9.2009
аз лично съм виждал десетки шишенца(най вече декабол и дурабол) на който пише следното manifactured 08.2004 used by date 07.2009
тоест 4 години и 11 месеца ..ако попаднете на такова не се надявайте че е оригинал
при някой ментета името на стероида е с главни букви..
пример:ТРЕНАБОЛ..оригинала трябва да е Тренабол 8)
Пак повтарям че ако попаднете на такива ментета не е казано че са ви прецакали и трябва да го хвърлите,възможно е ментето да е добро колкото оригинала
————————————————-
Ето ви няколко савета от мене какво да НЕ зимате
анадрол-anapolon 50 (турски),по добре изберете иранския анадрол поне до сега не са известни ментета на него
дека-дураболин,няма значение от каде е..гръцка,канадска или др. - почти невъзможно е да намерите оригинална дека в българия(по добре се ориентирайте към декабола)
анабол таблет(бионабол в пластмасови шишенца)- не си губете времето аз поне не съм виждал скоро оригинал
xehabolon - това чудо не се произвежда от години не си хвърляйте парите на вятара
Примоболан депо- има твърде много ментета и много трудно се различава оригинала от ментето..внимаваите много
парабол и примоболин на body research - говорил съм с много външни хора за този пройзводител но никой нищо не е ползвал на тях..до колкото съм виждал отзиви относно оралния парабол...такова чудо няма! а и да има едва ли на човек ще му издържат бъбреците
————————————
като за финал бих ви дал един сайт за който едва ли знаете
хххххххххххх
там може да си правите доста сравнения 8)
————————————
това е с което мога да помогна...моля не ми пишете в irc за схеми и тн...няма да ви отговарям
ако има нещо питайте тук :)
Без линкове за сайтове за зоб моля
Astor
08.04.06
22:27
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Понеже чувам че всички зобове в България са менте
Kак ще са менте всички забр. медикаменти?Като си вземеш от аптеката с рецепта менте ли е?
[quote author=“IMTH”]...
дека-дураболин,няма значение от каде е..гръцка,канадска или др. - почти невъзможно е да намерите оригинална дека в българия(по добре се ориентирайте към декабола)
....
Имаш ли представа какво слагат в ментетата и по какво могат да се различат от оригинала.
ами чувал съм какви ли не истории
най често срещаната е че слагат някакво олио,
при повечето ментаци активната съставка е силно занижена
пример: имате дека 1мл/250мг а реално погледнато вътре може да имате 100мг активна съставка или дори по малко
колкото по какво могат да се различат..варианти много при тях
най добре ползвайте тези два раздела на чуждестранни форуми:
http://forums.steroid.com/forumdisplay.php?s=f21f823ad6dfae7201eff170128ae385&f=8
http://www.anabolex.com/forums/forumdisplay.php?s=b8abbd5b50ff3e002e55447da5b7571e&f=8
за улеснение ползвайте бутона search 8)
извинявам се ако е малко в страни от темата обаче имам следния въпрос:
как точно може да се различи туранабола на бритиш драгон от метанабола им ? на сайта на бд пише че туранабола са “dark pink tablets”, а метанабола “light pink tablets”, т.е. туранабола са тъмно розово, а метанабола светло розово. питам понеже на един познат му предлагаха едни за метанабол, обаче не бяха светли и той за тва се отказа. има ли някакъв друг начин по който могат да се различат освен по цвета ?
IMTH батка каквото и деката на органон,норма и каквато и да е такъв е и декабола.В Бг няма истински нандролон,като изключим ретаболила.realityman говорим за черният пазар и по точно за братиш драгон.От аптеката има омнадрен и ретаболил.
[quote author=“vanwilder”]IMTH батка каквото и деката на органон,норма и каквато и да е такъв е и декабола.В Бг няма истински нандролон,като изключим ретаболила.realityman говорим за черният пазар и по точно за братиш драгон.От аптеката има омнадрен и ретаболил.
Има, има! Който търси - намира :wink: ! Може да е underdosed, но има нандролон!
pc_genius го каза точно
а кой те излъга че има само омнадрен и ретаболил? ..
може да си намериш дори и български тестостерон пропионат който е спрян от производство,стига да знаеш в коя аптека да търсиш..аз даже съм зимал danabol,anadrol и даже гръцка deka-durabolil
ае то има в аптеката,аз като му кажа имаш ли непосим и ми вади един лист от горе до долу пален с продукти,ама и тои ги взима от черният пазар и от човека които ги внася да не споменавам имена щото може да стане някои фал.и тои каквото продава такива продават и останалите.Сега ако някои аптека има договор да снася от Гърция продукти примерно на органон или норма вече е друго...
Имам един въпрос и да не отварям нова тема ще питам тук. Та въпроса ми е 10 лв. нормална цена ли е за ампула Винстрол (от испанския) . Вече от два различни източника получавам подобна оферта, а ми бяха казали, че всичко под 13 лв. е ментак.
П.П. Не си търся Винстрол, така че не пращайте линкове или предложения да купя!
Някой да си е поръчвал от страницата на BD, защото аз като си поръчах и нямаше никакъв отговор?
xehabolon - това чудо не се произвежда от години не си хвърляйте парите на вятара
Hexabolon???
Сигруно ли е за този продукт че не се произвежда или IMTH нещо си объркал.Ако си 100% пиши шот другия месец смятам да напрая с-ма Примоболан(депо)+Хексаболон.
100% сигурен
за повече инфо прочети http://www.steroid.com/Parabolan.php
говорил съм с хора който го продават и казват: ‘’до изчерпване на количеството и после край’’ ...интересното е че това беше преди 2 години някаде а все още го има на пазара(другаде освен в българия не съм чувал да се продава)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече