SpaPak na Universal nutrition

07.04.06
18:05

Bъпроса ми е как да ги пия тези Bитамини и минерали Bътре има 30 пликчта със по пет хапчета BъB Bсяко пликче.Подарак са ми и не успях да разбера как да ги пия и на кутията не пише.10x

07.04.06
19:41

[quote author=“xslusive”]Bъпроса ми е как да ги пия тези Bитамини и минерали Bътре има 30 пликчта със по пет хапчета BъB Bсяко пликче.Подарак са ми и не успях да разбера как да ги пия и на кутията не пише.10x

По принцип е по 1 пакет(Пак)на ден.Обаче не знам какви са тези SpaPak за пръв път ги чувам.Но би трявало да се пият по същия начин.

IN

09.04.06
18:11

Спа пак-а е комплекс от витамини и минерали и се взима по 1 Пак на ден веднага след ядене или заедно с яденето

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1