08.04.06
12:56
Има ли възможност да се направи в Хеи.За да ПРОВЕРИМ КАКВО ИМА в 2рата по популярност хранителна добавка.
08.04.06
12:58
Какво очакваш да намериш? То прахчето си е на кристали .. трудно ще го месят с нещо друго :roll:
08.04.06
14:06
[quote author=“ivaivalito”]Има ли възможност да се направи в Хеи.За да ПРОВЕРИМ КАКВО ИМА в 2рата по популярност хранителна добавка.
Креатина си е креатин.Там няма шмекеруване(Говоря за 100% pure)Вече има и нови със некакви специални съставки.Пък и кратина е евтина добавка.
Едва ли ще намериш лаборатория в Бг. , която да може да го изследва. А и креатина по-лесно се усеща дали действа или не , в момента правя втори цикъл с креатина на нутрим. След първия имах голям спад на сила и размери и се чудих на какво се дължи това :roll: , сега от 10дена пак го пия и си чувствам мускулите така твърди и плътни , че мога да кажа , че със сигурност това се дължи на креатина, направо се чувствам като назобен :) .
С една дума креатина на Нутрим наистина действа (и то неочаквано добре за мен ), но заради другите и продукти съм решил да не си купувам вече нищо от тази фирма, въпрос на принцип.
10.04.06
11:38
само питах а за това дали има с какво да се смеси има и още как .Пример бях си купил креатина на ЖК 500гр. и изпих 200 и после добавих малко малтодекстрин и декстроза и на едно хлапе детпо мнго ме драззнеше го продадох за 30 лв. :oops: Та поне ефект да има :)
10.04.06
12:57
И аз все това разправям. Креатинчето им е много добро. Може би и pure whey pro е добър но още не е ясно.
Не ми се вярва, по скоро другия им изолата (дето се води , забележете , че и на двата пишат ИЗОЛАТ :roll: ) може да е по-добър , но като казах щом веднъж са излъгали и продължават най-нагло да ни лъжат , ще призова :
За бога братя не купувайте нищо от нутрим! :lol:
10.04.06
15:03
Той тоя изолат никаква разтроримост няма, ама никаква! На ОН като си купиш протеин има опътване как да различаваш качествените протеини - пише че изолатите трябва да се разтравят без никакви проблеми :shock:
10.04.06
15:26
От различните видове БГкреатин май най съмнителен е на JK. Какво ще кажете вие?
Не ми се вярва, по скоро другия им изолата (дето се води , забележете , че и на двата пишат ИЗОЛАТ :roll: ) може да е по-добър , но като казах щом веднъж са излъгали и продължават най-нагло да ни лъжат , ще призова :
За бога братя не купувайте нищо от нутрим! :lol:
Абсолиотно прав , ама нищо не си земаите на нутрим то се видя какви протеини продават така че ... даже и креатин-а им няма да си купя карам си тоя на Скитек даже е по етин вносен на Добра фирма какво повече от това !!!
има хора (като мен), на които креатина просто не действа. Правил съм 3 цикъла със зареждане, с Nutrim, Optimum Nutrition и Platinum серията на Ultimate Nutrition. :oops: Въобще ме мога да кажа, че съм получил някаква допълнителна сила, нито задържане на вода, подпухване. Иначе съм качил, но не го отдавам на това. Силата ми е слаба и трудно прогресира.
Видях, че Universal са разработили нов продукт:
http://www.universalnutrition.com/features/storm.html
точно за хора (“non responders”) на креатин. Надявам се да се появи скоро в БГ да го пробвам.