08.04.06
13:50
Значи с ББ се занимавам от почти година и половина с голям ефект, но се запалих преди два месеца по киокушинкай карате и започнах редовни тренировки като малко пренебрегнах ББ. След 2 месеца правя една равносметка, че макар да съм си същото тегло, съм изчистил много мазнини главно от гърдите и краката, както и леко стягане на коремната преса. Някой може ли да ми каже наистина ли е възможно каратето да има такъв голям ефект или просто доброто орелефяване се дължи на почивката от ББ и лека промяна на хр. режим?
08.04.06
14:40
[quote author=“AcTivE”]Значи с ББ се занимавам от почти година и половина с голям ефект, но се запалих преди два месеца по киокушинкай карате и започнах редовни тренировки като малко пренебрегнах ББ. След 2 месеца правя една равносметка, че макар да съм си същото тегло, съм изчистил много мазнини главно от гърдите и краката, както и леко стягане на коремната преса. Някой може ли да ми каже наистина ли е възможно каратето да има такъв голям ефект или просто доброто орелефяване се дължи на почивката от ББ и лека промяна на хр. режим?
братле от Киокушинкая е
аз ходих на бокс и наистина доста свалих
просто мн са интензивни тренировките и ти натоварваш абсолютно всичко
едва ли е от това, че си спрял да тренираш.от бойното изкуство е.познавам няколко човека, които като почнаха да тренират бойно изкуство споделиха същото нещо.явно тренировките са доста зор :)
[quote author=“AcTivE”]Значи с ББ се занимавам от почти година и половина с голям ефект, но се запалих преди два месеца по киокушинкай карате и започнах редовни тренировки като малко пренебрегнах ББ. След 2 месеца правя една равносметка, че макар да съм си същото тегло, съм изчистил много мазнини главно от гърдите и краката, както и леко стягане на коремната преса. Някой може ли да ми каже наистина ли е възможно каратето да има такъв голям ефект или просто доброто орелефяване се дължи на почивката от ББ и лека промяна на хр. режим?
:D Е откъде да знаем бе човек да не си пием кафето със сенсея ти.
От доджо до доджо разликата е .... фенска.
Ако тренирате яко, много ясно че е от каратето. И ако ти върви добре и нямаш проблеми с разтягането и тонус като цяло, тренирай си и се кефи.
Успех.
п.п. Добре е че не си хванал и ББ и карте, защото се претренира страшно яко.