Трябва да кача някое килце - диета

08.04.06
14:22

Вече седми месец започвам и съм качил малко 3-4кг. Тренировката ми е добра тридневен сплит за показване на мускулна маса, взел съм го от сайта. Проблема е там че не ям достатъчно, затова реших да си направя диета която да спазвам.
на 15 години съм, 183см, 63кг.

Мислите ли че диета като тази е подходяща за мен?
Тренирам вечер.

7 часа - Хранене 1

3 филии хляб
омлет с пилешко месо

10 часа - Хранене 2
pro gold 90 - само това имам

13 часа - Хранене 3
250 г. месо
100 г. ориз
салата

16 часа - Хранене 4

200 г. риба
плодове

18,30 часа - Хранене 5

плодове или плодов сок
19 часа
Хранене 6
300 г. пилешко месо
салата
22 часа
Хранене 7
200 г. риба

08.04.06
16:17

вечерта може да добавиш извара и мляко...а някъде през деня може да си вмъкнеш белтъци примерно след трен

08.04.06
17:57

Също това:

7 часа - Хранене 1

3 филии хляб
омлет с пилешко месо

10 часа - Хранене 2

pro gold 90 - само това имам

по-добре го направи така, махни го тоя про-голд:

7 часа

70-80гр. овесени ядки с 150-200мл. прясно мляко или с кисело ако по ти харесва

10 часа

тогава омлета с хляба или ако нямаш възможност си прави някакъв сандвич с филе и кашкавал (поне аз така правя).

Можеш да включиш и някое друго яйце в менюто.
Тегли се пред 1-2 седмици и ако не качваш увеличавай, защото се ми се струва, че ти е малко...

08.04.06
23:15

протеина ти е много, 2,2г на килограм трябва да е. повеЧе от 40г протеин на едно хранене неможеш да усвои тялото. дай още въглехидрати (картифи) примерно петото хранене сложи въглехидрати
Успех!

KO

09.04.06
08:37

[quote author=“asdaseas”]40г протеин на едно хранене неможеш да усвои тялото

Това някъкво ново откритие от Магадан ли е?? :roll:
Не бях “чувал”  такъв парадокс от доста отдавна.

09.04.06
12:00

ХХХХХ. написал съм ПОВЕЧЕ от 40г. ако това не го знаеш се разрови из форума

Спазвай добрия тон
ASTOR

KO

10.04.06
09:23

Даже и да си написал повече пак няма никъкъв смисал в това което си написъл.Дори и да се ровя в форума никой не може да ме убеди че това е тъка освен ако не е някой наистина компетентен по тази тема.Просто няма никъква логика в това тялото ти да не може да усвои повече от 40 грама протеин на едно хранене.Вав всички диети писани от професионалисти дозата на протеини в едно хранене е повече от 40 грама. Биха ли ти дали да ядеш останалите ако нема смисъл от тях.Виж ако става въпрос за витамини или тен подобни съм съгласен там тялото има лимит зима си това от което има нужда останалото се изхвурля но при протеини вуглехидрати мазнини не е така.То даи да се тъпчем с въглехидрати и мазнини защтото тялото ти не можело да освои повече от незнам си колко и следователно нямало да напълнеем,глупости.Не се предоверявайте не всичко което четете в форума това са мнения на хора в повечето случеи непрофесионалисти изказващти лично мнение.  :x

10.04.06
10:00

Досататъчно протеин имаш,даже в излишък,обаче нямаш въглехидрати.Без тях не можеш да качиш.Направи ги около 400гр.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1