Скъсано мускулно влакно

10.04.06
18:50

От 1-2 седмици чувсвам нещо като напрежение в лявата ръка и често дори ме наболяваше най-вече в областа над лакъта и в самия него. Постепенно болката се увеличи и днес на тренировката направо лявата ръка отказа на една от сериите с дъмбелите, просто неможех да я дигна... Друго, което съм забелязал, е че ставите на лакъта и китката постоятно пукат, а на дясната колкото и да се опитвам немога.
Някакъв препарат или мазило може ли да ми помогне ?
Да пропусна ли останалите тренировки тази седмица докато се оправи ?

П.П. На 16г съм. и имам тънки кости.

Edit:
Днес ходил при личната лекарка и се оказа, че имам скъсано влако под трицепса. Предписа ми някакви мазила и прахчета и каза 10-15 да не натоварвам ръката. Също, че и болката ще си остане, но ще е по-лека.  :? 

Някой имал ли е подобен проблем и до каква степен може да ми попречи на постиженията ?  :(

Смених и името на темата...

10.04.06
19:07

и аз съм с тънки кости и имах подобен проблем по едно време, препоръчвам ти да спреш да тренираш за около седмица(поне на мене толкова ми беше достатъчно) и като почнеш после почни с по-леки тренировки

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1