Вьпрос за след цикьл

Темата е заключена.

11.04.06
00:47

Да започна ли кардио тренировките веднага след цикьл с метан и станозол , или да изчакам около месец? Питам ,защото доста сьм се омазнил и искам да поорелефя малко , но се притесняжам така да не загубя повечето от натрупаната мускулна маса.
Сьщо ми е интересно мога ли да взимам креатин и лкарнитин заедно, веднага след цикьла.

11.04.06
11:44

а за Кленбутерола какво мислите,и тои задържа мускулна маса в голяма степен!

11.04.06
15:03

[quote author=“DarkWolf”]а за Кленбутерола какво мислите,и тои задържа мускулна маса в голяма степен!

Мако оффтопик,но аиде някои които е по навътре в нещата да сподели с какви други медикаменти се запазва максмимално наи много от постигнато след цикала с анаболните стероиди ?!?

11.04.06
18:18

[quote author=“Kang”][quote author=“DarkWolf”]а за Кленбутерола какво мислите,и тои задържа мускулна маса в голяма степен!

Мако оффтопик,но аиде някои които е по навътре в нещата да сподели с какви други медикаменти се запазва максмимално наи много от постигнато след цикала с анаболните стероиди ?!?

Много оффтопик - аз съм си достатъчно на вътре,просто прегладам алтернатива на Креатина!Понеже ако се омазниш много с Клена би било по лесно да задържиш масата и да изчистиш останалото!

15.04.06
19:03

знам че след цикалът сас метан е добре да се вземе трибестан .... зависи от вазрастта ти

15.04.06
20:07

[quote author=“makarona”]знам че след цикалът сас метан е добре да се вземе трибестан .... зависи от вазрастта ти

доколкото знам, трибестана се взема за да си върнеш производството на собствен тестостерон.
след около 2 седмици смятам да включа и клен в системата ми + кардио за доизчистване.но освен медикаментите е важно и какво ядеш! :wink:

16.04.06
10:16

След цикъл пия задължително кленбутерол, който освен че запазва донякъде постигнатото, задържа и силата. А знаете колко е гадно да усетиш, че тежестите, с които си правил упражненията, изведнъж вече не са ти по силите. Креатин също взимам, както и аминокиселини, но не чак толкова много, както по време на цикъла. Може и някакви други добавки-глутамин и т.н. ZMA не е лошо да се пие. Но все пак яденето си остава най-важно. Освен това, аз поне, след цикъл малко увеличавам времето за почивка между тренировките, защото не мога да се възстановявам толкова добре.

16.04.06
11:08

креатин+кленбутерол а специално за тоя твой цикал ще ти трябва и прегнил

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1