11.04.06
22:13
За пореден път ще попитам : ИМА ЛИ МЯСТО В СОФИЯ ОТКЪДЕТО ДА СИ ЗАКУПЯ СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН НА СКАЙТЕК? ... Ако пак никой не ми отговори приемам, че няма и се местя във Варна!
11.04.06
22:27
Прятел,има телефони на официалните вносители.Аз ги бях писал в една тема.Обади се на тях и си порачай щом толкова искаш на тях.Аз ако бях от София въобще нямаше да давам толкова зор за Сайтек,а щях да си взема нещо на Optimum,Universal,Mlo,Champion,Биотек и тн.Така,че или си поръчай по телефона или си вземи на друга марка продукти.Ако е толкова за тоя протеин,ако слушаш мене си вземи на Оптимум.Защото на Сайтек не е по хубав от него,а цената им е еднаква.
прав си че за софианците е по-лесно :)
за кои протеини на Сайтек и Оптимум са на една цена?
11.04.06
22:50
scitec - 99 dozi - 105 leva (на мен на 115 ми го дават, а казаха че вече е 127 ... ма сигурно е само за моя алчен продавач)
optimum - 77 dozi - 135 leva
Не са еднакви. Въпреки че Сайтекът е концентрат. Делайта им може по-скъп и от ОН да излезе :roll:
П.П. Една доза уей делайт е 19 гр. протеин, а една доза ОН уей е 23 грама. Само дето 4 грама са един белтък от яйце.
11.04.06
22:52
Еми разликата м/у 100%Whey na Optimum и,който и да е от протеините на Сайтек е 5-6лв дали има и толкова.Пак казвам не съм от София и не знам каква точно е цената на протеина на оптимум в момента.Но четох едно мнение на Manson,който каза че 2,30кг на Сайтек вече са 125лв е и на Оптимум е толкова във Silata.com.И забележете че Protein Delite na Сайтек е 20гр протеин на доза,а този на Оптимум 23.И това има голяма разлика,защото в 10 дози 30грама протеин повече от този на Сайтек.Така,че виждате ли каде е разликата.Аз ако си давам парите ги давам само за най-доброто.
11.04.06
22:56
ВАРНА ИДВАМ!!!
Дано да отворят Чака Рака там!
12.04.06
00:01
що Варна бе човек главния вносител на Скайтек е в Бургас и там е най евтино .Мансон продавача ти е наистина алчен:) в Бургас цените са доста по ниски.
[quote author=“ivaivalito”]що Варна бе човек главния вносител на Скайтек е в Бургас и там е най евтино .Мансон продавача ти е наистина алчен:) в Бургас цените са доста по ниски.
Иваивалито ако не ти марзи , и се сешташ как са цените при теб в БУРГАС драсни ги, за да ги видя защото съм решил да си зимам техен протеин ??? Оптимум е добър но вкуса му е много гаден !!!