По-колко вода пиете на ден?

13.04.06
17:10

Дами,
по колко вода пиете на ден?

13.04.06
21:51

Ами някъде 1 литър или 2. Но ти не се води по моя пример. Като си написах дневното меню тук обявиха, че в концлагерите са яли по-добре от мен :lol:

14.04.06
11:45

Доста малко :oops: , но просто ежедневните ми ангажименти не ми позволяват да променя това. Сега сигурно ще се намери някой да каже, че това са оправдания, но наистина работата не ми го позволява. Обикновенно вечер гледам да поема повече течности.

14.04.06
20:36

2-3 литра.

15.04.06
02:20

[quote author=“buhtata”]Доста малко :oops: , но просто ежедневните ми ангажименти не ми позволяват да променя това. Сега сигурно ще се намери някой да каже, че това са оправдания, но наистина работата не ми го позволява. Обикновенно вечер гледам да поема повече течности.

Просто сама го изпроси :) Наистина са оправдания.. толкова ли е трудно да си носиш с теб бутилка минерална вода? Какво е естеството на работата ти ако не е тайна? :)

15.04.06
15:09

Просто сама го изпроси  Наистина са оправдания.. толкова ли е трудно да си носиш с теб бутилка минерална вода? Какво е естеството на работата ти ако не е тайна?

:lol:  :lol:  :lol: Аз съм треньр по фигурно пързаляне и обикновено на ден имам по няколко часа стоене на леденото поле без да излизам от него защото часовете ми са сляти. Работя със различни групи и немога да излизам по време на часовете. Нали се сещаш,че ако си пия вода както трябва няма да издържа и половин час... , а какво остава за 3 или 4 часа. Останалитe ангажименти ми дават по-голяма възможност, но както при повечето хора са свързани търчане нагоре надолу... и така в крайна сметка повече от 1, 2л. на ден няма как да поема.
:wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1