Какво ще кажете за тази диета

IV

14.04.06
14:05

Час Храна

8:00
4 Белтъка
1 Жълтък
100 гр. Хляб
1 Банан

11:00
100 гр. Извара
400 гр. Кисело мляко
Морена /Кроасан,Бар/

14:00
200 гр. Пилешко филе
130 гр. Ориз
Зеленчуци смес

17:00
преди тренировка
100 гр. Черен хляб  
100 гр. Пуешко  
1 Банан

19:00 след тренировка
70 гр. Декстроза  
4 белтъка или суроватъчен протеин

20:00
200 гр. Пилешко или риба,телешко/
130 гр. Ориз    
Зеленчуци смес /грах,моркови и др.

23:00
100 гр. Извара
400 гр. Кисело мляко
Банан

Общо за деня 234 Белтъци 550   Въглехидрати

значи ся някой ше каже че не ям овесени ядки просто от тяхмного ми се с...р ...е  и не ми понасят .Висок съм 188 см, 84 кг. Нямам проблем  с мазнините .Питам ви просто дали правилно съм подбрал храните :)и дали количеството храна според вас е достатъчно.

14.04.06
14:09

550 въглехидрати? Че то Морената ти е наполовина (вафла нали?)

Да не си решил да умираш от глад...

И ще си ги мериш с капкомер тия грамове, или?

IV

14.04.06
14:46

[quote author=“penywise”]550 въглехидрати? Че то Морената ти е наполовина (вафла нали?)

надявам се следващият пост да е по сериозен.

14.04.06
14:48

[quote author=“penywise”]550 въглехидрати? Че то Морената ти е наполовина (вафла нали?)

В морената въглехидратите са не повече от 30. Май бъркаш грамове с калории. 550 грама въглехидрати дневно са прилично количество за 84 кг човек (близо 6 - 7 грама на килограм).
ivaivalito, ако успееш да го спазваш на мен ми се струва добре, в смисъл, храните са добри, за количествата не мога да ти кажа - ако качваш, значи са добре ;).

14.04.06
14:55

Айде... отидох в темата за бисерите :oops:

Извинявайте момчета...

IV

14.04.06
14:59

Първо как щял съм да меря.Ами киселото мляко си е 400 грама кофичката.Имам си електронно кантарче тва е най малкия проблем.Тая морена кво я подхванахте тва е пример може да е геврек кроасан или каквото и да е просто за въглехидрати.Вярно че 500 ви се виждат много но те само от декстрозата и бананите идват 100 .Инъче ориза хляба са си сложни въглехидрати.Смятал съм също и въглехидратите и в млякото.Щото всичко трябва да се смята нали :)

14.04.06
15:09

Е извиних се де :?

Диетата си е супер. Наблегни на протеинките. Това със суроватъчния протеин след тренировка веднага също е важно. Дирекнтно поемаш храна за мускулите.

Виджам, че си се спрял и на суплементи с програмата си за качване. Добави тогава и креатин, и амино киселини.

IV

14.04.06
15:22

вече ми омръзнаха тва след тренировка съм слижил 4 белтъка и суроватъчен но не съм сигурен дали ще пия протеин.Просто ми омръзнаха тия суплементи 1 година само тва прая наливам се с протеини глутамини креатини ,ся малко почивка да си дам на черния дроб :) и да наблегна на храната.

14.04.06
15:23

Аз мисля ,че е много добра.Аз лично се храня по подобен начин,с някои малки разлики.Браво,допада ми.

SP

14.04.06
15:31

Банана с цел повече качване ли е вечерта при изварата и млякото. По-одбре го махни... а ако е сложен да вкус пробвай със степ.

14.04.06
15:52

Според впечатленията които имам,човекът е ектоморф.Като гледам режима е и за покачване,поради което не мисля че за 1 банан вечер трябва да издребняваме,макар и да е с по-всисок гликемичен индекс.Това е мое мнение,никой не обвързвам с него.
Поздрави.

IV

14.04.06
16:14

банана вечерта не ми пречи а за степа баси то само захар е то .Бана може да е с висок гликемичен индекс но като се смеси с изварата и млякото усвояването му се забавя .Така че ще имам хрнаа за мускулчетата докато си спинкат вечер :)

14.04.06
16:39

Това казах и аз,че за банана няма проблем.За Степ-чето,не е захар,нутрасуит е.Друг е въпроса дали пак не покачва инсулиновите нива.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1