даите ми савет.

Темата е заключена.
GO

14.04.06
20:59

Искам само да ви попитам когато си на 40мг метан по колко карзил триабва да се зима.И кога сутрин на обяд или вечер.

14.04.06
22:36

Пиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!!
Astor

15.04.06
18:56

казвали са ми че ако искаш да качиш ММ тряя малко карзил ... ноо вав твоя случаи 1 Hep карзил ти е достатъчно .. но пак казвам зависи колко искаш да качиш  :wink:

15.04.06
19:06

[quote author=“makarona”]казвали са ми че ако искаш да качиш ММ тряя малко карзил ... ноо вав твоя случаи 1 Hep карзил ти е достатъчно .. но пак казвам зависи колко искаш да качиш  :wink:

Абе вие идеоти ли сте бе!Карсила е протектор за черния дроб,няма нищо нищо общо с мускулната маса!Как може да има хора драскащи подобни простотии!
Предлагам да го накажете нещо тоз “Макарона” гледам два негови пост-а пален спам и глупости пише,направо се гаври с хората!

MI

15.04.06
19:11

[quote author=“makarona”]казвали са ми че ако искаш да качиш ММ тряя малко карзил ... ноо вав твоя случаи 1 Hep карзил ти е достатъчно .. но пак казвам зависи колко искаш да качиш  :wink:

Това е спам!!! Пишете глупости!! Считайте се за официално предупреден!! При следваща подобна проява ще има санкции!!

15.04.06
20:14

пия карзил по 1 хапче(35мг) три пъти на ден.в аптеката ми казаха, че има по 50мг и по 100мг.

15.04.06
20:50

[quote author=“FRANKO1”]пия карзил по 1 хапче(35мг) три пъти на ден.в аптеката ми казаха, че има по 50мг и по 100мг.

Верно има ама мисля че тоз от 100 мг е към 2-3 лв блистера!Маи толкоз беше де!А иначе зависи и от дозата,може и по 2 хапа на ден  ако не надвишаваш 20 мг на ден!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1