14.04.06
20:59
Искам само да ви попитам когато си на 40мг метан по колко карзил триабва да се зима.И кога сутрин на обяд или вечер.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
Пиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!!
Astor
казвали са ми че ако искаш да качиш ММ тряя малко карзил ... ноо вав твоя случаи 1 Hep карзил ти е достатъчно .. но пак казвам зависи колко искаш да качиш :wink:
[quote author=“makarona”]казвали са ми че ако искаш да качиш ММ тряя малко карзил ... ноо вав твоя случаи 1 Hep карзил ти е достатъчно .. но пак казвам зависи колко искаш да качиш :wink:
Абе вие идеоти ли сте бе!Карсила е протектор за черния дроб,няма нищо нищо общо с мускулната маса!Как може да има хора драскащи подобни простотии!
Предлагам да го накажете нещо тоз “Макарона” гледам два негови пост-а пален спам и глупости пише,направо се гаври с хората!
15.04.06
19:11
Това е спам!!! Пишете глупости!! Считайте се за официално предупреден!! При следваща подобна проява ще има санкции!!
пия карзил по 1 хапче(35мг) три пъти на ден.в аптеката ми казаха, че има по 50мг и по 100мг.
[quote author=“FRANKO1”]пия карзил по 1 хапче(35мг) три пъти на ден.в аптеката ми казаха, че има по 50мг и по 100мг.
Верно има ама мисля че тоз от 100 мг е към 2-3 лв блистера!Маи толкоз беше де!А иначе зависи и от дозата,може и по 2 хапа на ден ако не надвишаваш 20 мг на ден!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече