15.04.06
19:41
Пичове въпроса ми е има ли варянт от фитнеса да не мога да драпна на височина, висок съм 170см 75кг. :?:
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
[quote author=“skrubal”]Пичове въпроса ми е има ли варянт от фитнеса да не мога да драпна на височина, висок съм 170см 75кг. :?:
Фитнеса не пречи да растеш на височина.
аве хора вие четете ли го тоя форум има толкова много теми по въпроса наскоро даже твърдяха че раменните преси и кляканията спирали растежа....
Няма такъв вариант пич.Лятото като бях спрял за 3 месеца взех да се смалявам,от 1.80 бях станал 1.78,сега съм и 79,надявам се да достигна пак 190 сантиметра до юли месец.Харабия ти говоря.
[quote author=“Size”]Няма такъв вариант пич.Лятото като бях спрял за 3 месеца взех да се смалявам,от 1.80 бях станал 1.78,сега съм и 79,надявам се да достигна пак 190 сантиметра до юли месец.Харабия ти говоря.
Стига си го лъгал момчето че току виж се вързало и повярвало
[quote author=“Size”]Няма такъв вариант пич.Лятото като бях спрял за 3 месеца взех да се смалявам,от 1.80 бях станал 1.78,сега съм и 79,надявам се да достигна пак 190 сантиметра до юли месец.Харабия ти говоря.
да не си някой пенсионер,бе?И аз не го вярвам,че спадаш на ръст...
16.04.06
00:11
[quote author=“a8n”][quote author=“Size”]Няма такъв вариант пич.Лятото като бях спрял за 3 месеца взех да се смалявам,от 1.80 бях станал 1.78,сега съм и 79,надявам се да достигна пак 190 сантиметра до юли месец.Харабия ти говоря.
да не си някой пенсионер,бе?И аз не го вярвам,че спадаш на ръст...
Ахаахаха един път станеш ли нема връщане назад
смех на кълбета айде в бисери от форума влезна
16.04.06
09:08
хахахах тва верно си беше за бисерите :)) но по темата... начи ако имаш гена да разтеш и клекове и квото и да прайш няма да ти попречат аз бях 174 и си прайх клекове и сичко друго и порастнах сега съм 180см. просто който има гена си расте без да му пречи нищо ...
Благодаря все пак знам че есичко е до ген но аз да питам :D а иначе това ми е единствения комплекс засега защото много момичета напоследък ми казват че ширината на гарба ми не саответства на височината :oops: И ми е малко гадно защото честно казано се занимавм с едно моиче което много ме кефи и мисля че все пак раста е от значение тя е малко по висока но все пак!
Ако се комплексираш нищо няма да постигнеш.Остави ходата да те харесат какъвто си.Ако не...И вдигай яко,за да порастнеш.Тва е моят съвет. :wink:
[quote author=“skrubal”]Благодаря все пак знам че есичко е до ген но аз да питам :D а иначе това ми е единствения комплекс засега защото много момичета напоследък ми казват че ширината на гарба ми не саответства на височината :oops: И ми е малко гадно защото честно казано се занимавм с едно моиче което много ме кефи и мисля че все пак раста е от значение тя е малко по висока но все пак!
Е тва ако ти е проблема , няма да се сепаш , се пак нали не говориш за неква фрапантна разлика във височините..
Е ти точно колко си висок ??
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече