Фитнес в Бургас

15.04.06
22:08

препоръчайте ми някой фитнес в Бургас няма да е зле да споменете и цени . Аз за ся сам решил да ходя на флекса ама нз още.  :wink:  :lol:

15.04.06
22:35

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=15291 виж тази тема направих и ще я допълвам точно за хора като теб който са готови да поемат по пътя на Силата...  :lol: за сега само Джимбо 1 съм описал понеже аз ходя там и я знам но да се надявам в скоро време да има и още информация за други зали в Бургас. Другата която знам е Джимбо 2 до Свободния, зад Строителния има една и във спортна зала “Изгрев” ама незнам почти никакви детайли за тях.

15.04.06
22:41

SOT Spider на улица Морска. Точно до Фокет кафето. близо до магазин Егоист  3лв. тренировката карта 40 за ученици 30

15.04.06
22:57

не искам да спамя!Ма имам (имах по скоро) хубави спомени от Фокет кафето :(

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1