Тениски bb-team

Прескочи до:

01.08.06
16:56

Имам един познат който работи доста добре с фотошоп и ще го помоля да измисли някой щампа за тениската ... ама не се надявайте само на мене защото не съм сигурен че ще успея да го накарам :)

B_Ball_P

01.08.06
17:46

то щампа има!!! :lol:

02.08.06
01:58

[quote author=“B_Ball_P”]то щампа има!!! :lol:

Е къде е?

02.08.06
02:50

Имах предвид разични тениски - например някои с картинки, други със снимки, трети само с надпис или комбинирано. Така всеки ще има своя индивидуалност. Няма нужда да сме с еднаква щампа - колкото по-различни са фланелките, толкова по-добре. :D

B_Ball_P

02.08.06
11:32

има .... щом има хора с такива тениски!!! :wink:

02.08.06
23:56

послено имали някакво развитие или не ???

03.08.06
09:07

[quote author=“B_Ball_P”]има .... щом има хора с такива тениски!!! :wink:

Някаде бях гледал в форума че Vanisher е с такава фланелка ... Дано скоро отговори в темата ..

03.08.06
11:21

[quote author=“TREVATA”][quote author=“B_Ball_P”]има .... щом има хора с такива тениски!!! :wink:

Някаде бях гледал в форума че Vanisher е с такава фланелка ... Дано скоро отговори в темата ..

E те всички модератори, админи и т.н. са с такива тениски  :roll:

head_hunter

03.08.06
12:16

[quote author=“Mortos”][quote author=“TREVATA”][quote author=“B_Ball_P”]има .... щом има хора с такива тениски!!! :wink:

E те всички модератори, админи и т.н. са с такива тениски  :roll:

Ммм да разкрихте ни  :D . Бяха направени такива тениски, но първоначално само за екипа на сайта. В последствие имаше идея да се направят и за потребителите - предполагам Ванишър ще отговори скоро, тъй като той се е заел с тази задача.

03.08.06
13:00

еми гледайте сега. аз ако зависеше от мен досега да съм направил 1000 бройки :) администратора трябва да направи първо нещо и тогава...но него явно не го боли особено за тениските.
ще му пиша

Администраторът го “боли” даже повече от колкото си мислиш, но организирането на това нещо е малко по-сложно. Все пак не става въпрос само за щамповане на някаква тениска, има още няколко задачи, които трябва да се направят. Ще вметна само, че сме по-напред с тази идея от колкото показваме, тъй че очаквайте изненади. :)

03.08.06
16:27

Накрая всички във фитнеса ще сме с еднаки тениски  :lol: МАФИЯ  :twisted:

03.08.06
17:15

Най-вманиачено ще е след като се вземат тениските всеки да си щампова и ника  :lol:

03.08.06
17:28

[quote author=“topDevil”]Най-вманиачено ще е след като се вземат тениските всеки да си щампова и ника  :lol:

Тва ще е лудо, но невярвам някой да се навие да се занимава чак до там  :roll:

zweio

03.08.06
17:35

Направили сте си тениски и не казвате а ? ... Добре, добре , и вие ще опрете до мен един ден  :)

03.08.06
18:19

[quote author=“Mortos”][quote author=“topDevil”]Най-вманиачено ще е след като се вземат тениските всеки да си щампова и ника  :lol:

Става въпрос след като са си взели тениските с логото на бб, отиват в близкото фото и готово :)  :twisted:

zweio

03.08.06
22:36

[quote author=“topDevil”][quote author=“Mortos”][quote author=“topDevil”]Най-вманиачено ще е след като се вземат тениските всеки да си щампова и ника  :lol:

Става въпрос след като са си взели тениските с логото на бб, отиват в близкото фото и готово :)  :twisted:

Вие го изкарахте все едно сме някаква организация  :lol:
Просто едни фанелка за във фитнеса с логото на bb-team или на GoHard ще е много вървежна.

head_hunter

04.08.06
10:08

[quote author=“zwei0”][quote author=“topDevil”][quote author=“Mortos”][quote author=“topDevil”]Най-вманиачено ще е след като се вземат тениските всеки да си щампова и ника  :lol:

Вие го изкарахте все едно сме някаква организация  :lol:
Просто едни фанелка за във фитнеса с логото на bb-team или на GoHard ще е много вървежна.

Напълно съм съгласен. Много хора в залата са ме питали от къде съм я взел. Така ще можем и да се разпознаваме по зали, състезания и т.н.т.

B_Ball_P

04.08.06
21:50

искам и аз тениска ... че си сложим и ника долу в ляво!!! :wink:

05.08.06
02:12

Как върви работата с тениските ако може малко инфо???

05.08.06
12:02

[quote author=“someone```”]Как върви работата с тениските ако може малко инфо???

да кажем, че е в доста напреднал стадии

05.08.06
12:46

[quote author=“B_Ball_P”]искам и аз тениска ... че си сложим и ника долу в ляво!!! :wink:

Супер , супер. И аз така ще направя. Ние тука сме направо ББ общество, трябва да ни знаят. :lol:

Бтв: на състезанието в Пловдив Йода ако не беше сложил такава тениска изобщо нямаше да се видим. Има полза от тия работи. Айде давайте по-бързо, че аз скоро ще ходя да си щамповам други тениски.

[quote author=“diksi”][quote author=“B_Ball_P”]искам и аз тениска ... че си сложим и ника долу в ляво!!! :wink:

Супер , супер. И аз така ще направя. Ние тука сме направо ББ общество, трябва да ни знаят. :lol:

Бтв: на състезанието в Пловдив Йода ако не беше сложил такава тениска изобщо нямаше да се видим. Има полза от тия работи. Айде давайте
по-бързо, че аз скоро ще ходя да си щамповам други тениски.

И как точно нямаше да го видиш(Йода)? Той е малък, зелен, сбръчкан, висок около 80 см ... едва ли е незабележим ...  :lol:

06.08.06
21:50

АЗ предлагам ако има накакви пречки пред масовото пускане на тениските админите  и администраторите да ги напишат , пък и ние може да помогнем някакси ...
смисъл че много хора посещават форума и от всякакви възрасти и професии и се ще се намери някой който може да е полезен

06.08.06
22:23

[quote author=“manson”]
И как точно нямаше да го видиш(Йода)? Той е малък, зелен, сбръчкан, висок около 80 см ... едва ли е незабележим ...  :lol:

Що рйече? Да ни усетиш Силътъ!!! :lol:  :lol:  :lol:

По темата: тази фланелка не беше моя, взех я от Мартин (и още не съм му я върнал, за което ще ме кастри сигурно)! Такава имат около 5-6 човека от модераторите, още отпреди отдавна. Засега няма изгледи за нещо ново, ако Ванишър се наеме да направи нови! Те тези са бродирани и т.н., бая работа!

БТВ: Аз я сложих да ме види някой от форума, то само Дикси се обади, а като разбрах колко хора са ходили, уж обикалях, стоях отвън, на сцената до Биджи се качих точно преди да почне състезанието, пак никой не се обади!

06.08.06
22:31

[quote author=“YODA”][quote author=“manson”]

Що рйече? Да ни усетиш Силътъ!!! :lol:  :lol:  :lol:

По темата: тази фланелка не беше моя, взех я от Мартин (и още не съм му я върнал, за което ще ме кастри сигурно)! Такава имат около 5-6 човека от модераторите, още отпреди отдавна. Засега няма изгледи за нещо ново, ако Ванишър се наеме да направи нови! Те тези са бродирани и т.н., бая работа!

БТВ: Аз я сложих да ме види някой от форума, то само Дикси се обади, а като разбрах колко хора са ходили, уж обикалях, стоях отвън, на сцената до Биджи се качих точно преди да почне състезанието, пак никой не се обади!

Ще видиш ти, като на следващото състезание цялата публика е в тениски на бб-теам  :lol:

06.08.06
22:40

[quote author=“Mortos”]

Ще видиш ти, като на следващото състезание цялата публика е в тениски на бб-теам  :lol:

Еееее, дано, дано!!! Ще се видим на републиканското (сигурно и дотогава няма да съм върнал фланелката :lol:  :lol:  :lol: )!!!

Сори Марто!

06.08.06
23:40

само ще кажа, че новите тениски ще са убиец и в най-скоро време ги очаквайте. в последн стадии сме !  8)

[quote author=“vanisher”]само ще кажа, че новите тениски ще са убиец и в най-скоро време ги очаквайте. в последн стадии сме !  8)

ще има ли special MOD edition :twisted: ?

07.08.06
00:25

И гледайте да са по ХХХХ-елести че да не са ми до пъпа

head_hunter

07.08.06
11:09

[quote author=“ASTOR”]И гледайте да са по ХХХХ-елести че да не са ми до пъпа

Хахахаха АСТОР от сега си те представям като мечо пух с XXXXL фанелка до над пъпа. За теб ще намерим най-трудно размер  :shock:

07.08.06
14:41

ми S M L XL XXL XXXL

ако някой иска повече от 3Х да каже да поръчам извънредно няколко от размера :) то и от XXXL няма да са много като бройки като начало.

07.08.06
15:53

А каква цена ще излезнат ?  :roll:

07.08.06
15:59

ще е хубаво да сложите снимки да видим как изглеждат тия фланелки. аз бих си взел.

07.08.06
16:17

търпение малко !

07.08.06
21:24

ааа и аз искам от тях

head_hunter

08.08.06
11:17

Работи се доста усилено по въпроса стигнали сме до идея за външния вид и по-късно през деня ще бъде пусната тема по въпроса. Не сме Ви забравили още повече, че проявихте голям интерес към идеята.

08.08.06
11:55

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=171435#171435

29.09.07
07:45

Ей, вижте ето това - седнах да се опитам да направя нещо на фотошоп - може да си го направя
на някоя тениска и сама:

29.09.07
09:14

Шрифта е труден за разчитане.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1