Какво мислите за разделението на форума?

shadow_

16.04.06
23:21

Аре момчета пуснах тая анкетка да видим какво мислите по тоя въпрос щото бая приказки се изприказваха на тая тема. :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

16.04.06
23:24

На мен ми харесва. Кое не му е добре?

17.04.06
01:43

А какъв е смисъла? Решението е окончателно.

shadow_

17.04.06
10:09

Ами смисъла поне според мен е този да се разбере какво мислят както и вие казахте най-важните хора “потребителите” за новата промяна :)

ПО ЗДРАВИ

[quote author=“shadow_master”]Ами смисъла поне според мен е този да се разбере какво мислят както и вие казахте най-важните хора “потребителите” за новата промяна :)

Вече разбрахме какво мислят в друга тема по същия въпрос.Мисля че Као те питаше какъв е смисъла да се пускат десет анкети или теми за едно и също нещо ?!?!?:roll:

17.04.06
13:35

Просто shadowa се чуди кво ново да се изцепи. Респект брато :lol:

17.04.06
16:21

[quote author=“kao”]А какъв е смисъла? Решението е окончателно.

Доста либерално звучи.  :D

Анкетата е красноречива.

17.04.06
16:25

Само аз ли не съм видял “предварителното запитване” по въпроса, или?

Една част ги кефи
Друга част не ги кефи

Факт е, че е направено

Мисля, че въпроса е приключен

17.04.06
16:49

[quote author=“tpd”][quote author=“kao”]А какъв е смисъла? Решението е окончателно.

Доста либерално звучи.  :D

Анкетата е красноречива.

Мисля че ние тези които гледаме от нещата - малко по-добре сме наясно с това как да се управлява този форум... вече мисля прекалявате.. ако искате приемете че промяната е направена за добро, ако не просто не пишете коментари, както казах решението е окончателно и е направено за Вас потребителите... връщане назад няма да има, дори анкетата да показва че всички не са доволни..

Айде след 2 месеца пуснете анкетата. Ясно, че повечето от нас са консервативни. Аз не съм изключение. Всички искаха раздел “за напреднали” - е! - готово. В момента единствената промяна за този форум конкретно е липсата на раздел за стероиди .. не са толкова много тези от вас, които до толкова сериозно се занимават с културизъм и се интересуват от въпросните медикаменти. В случая не ви лишаваме от правото да се информирате за тях. Другият форум е с професионална насоченост - стероиди, допинг, тренировъчни схеми за напреднали, хранителни режими в различни периоди от подготовката на културиста и т.н. Ето още един плюс: там няма да има 1000 теми “как да пия креатин? помогнете!!!”. По-базовите неща ще останат тук, ние ще продължим да дискутираме и да помагаме, защото никой не се е родил научен и винаги му е нужна помощ. Погледнете “по-отгоре” на нещата. Ако искате да пуснете сериозна тема и искате сериозни отговори, ще пуснете един пост в гохард, където темата ще се дискутира и ще ви се предложи компетентно решение. Няма да попитане нещо и да ви оспамят темата и ние модераторите да се скъсваме от триене, преместване, заключване и т.н.

Нужно е време за адаптация. И аз бях скептичен, но с времето нещата се променят. Нека поизчакаме заедно!

17.04.06
16:59

То па една огромна разлика, че да се реве...във всеки случай е по-добре.

17.04.06
17:10

[quote author=“manson”]Айде след 2 месеца пуснете анкетата. Ясно, че повечето от нас са консервативни. Аз не съм изключение. Всички искаха раздел “за напреднали” - е! - готово. В момента единствената промяна за този форум конкретно е липсата на раздел за стероиди .. не са толкова много тези от вас, които до толкова сериозно се занимават с културизъм и се интересуват от въпросните медикаменти. В случая не ви лишаваме от правото да се информирате за тях. Другият форум е с професионална насоченост - стероиди, допинг, тренировъчни схеми за напреднали, хранителни режими в различни периоди от подготовката на културиста и т.н. Ето още един плюс: там няма да има 1000 теми “как да пия креатин? помогнете!!!”. По-базовите неща ще останат тук, ние ще продължим да дискутираме и да помагаме, защото никой не се е родил научен и винаги му е нужна помощ. Погледнете “по-отгоре” на нещата. Ако искате да пуснете сериозна тема и искате сериозни отговори, ще пуснете един пост в гохард, където темата ще се дискутира и ще ви се предложи компетентно решение. Няма да попитане нещо и да ви оспамят темата и ние модераторите да се скъсваме от триене, преместване, заключване и т.н.

Нужно е време за адаптация. И аз бях скептичен, но с времето нещата се променят. Нека поизчакаме заедно!

Не че много ми пука, но мисля, че  Мансон е прав, 90% от хората не са наясно с основните принципи на правилното трениране и хранене.
Но аз лично едвеа ли бих влизал в гохард :roll:

17.04.06
17:35

Това е идеята - всеки влиза където му е интересно без да си пречим един на друг...

[quote author=“shadow_master”]Аре момчета пуснах тая анкетка да видим какво мислите по тоя въпрос щото бая приказки се изприказваха на тая тема. :)

Въобще цяла та идея за анкетата ,както и този дебат е обидна.
Искрено съжалявам, разбирам реакцията Ви и това, че се получава така, че голяма група от Вас се чувстват насилени да пишат във другия форум. Предполагам ,че никой не го е искал така. Но не бързайте да осъждате нещо, което не познавате. Не знам дали ще се задвижи, не знам дали е този начина, но ми се иска да има малк отърпение и разбиране от Ваша страна. За съжаление процесът е необратим. Какво следва да направим сега? Да заклеймим и да затворим гоухард и да върнем всички потребители тук? Не мисля. Гоухард си е нечие дело, труд и постоянство. И нечии разходи.
Добре би било да го уважавате.
Добре е и да се нагодите към промяната. Тенденцията я има отдавна, някои от Вас са нови и не са я уловили, но bb-team не успяваше да се концентрира върху първоначалната си цел и приоритетите си с идеята да се ангажира с високопопулярни, но странични от идеята си дейности, като например репортажи, интервюта, спорт на професионално равнище, медикаменти и т.н.
Чудесно би било да не  делите gohard от bb-team с повече от един линк разстояние, защото те са съвместен проект.
И е добре да ги оценявате, но не и да опорочавате едното и да показвате с пръст кое е доброто, идеята е не да си пречат, а да си помагат. Да, едното сега стартира. Стартира с базата на другото и с не по малки амбиции, опитайте се да усетите целта и ритъма. Не делим потребителите на такива в bb-team и таквиа в gohard. }e se radwame da pose]awate i dwete mesta.

17.04.06
19:03

какво ново разделение??? Къде е промяната???

17.04.06
21:55

този фотум ми е любимия ! От тук научих и продължавам да наушавам МНОГО неща  .... тук е мястото където се чувствам част от нещо голямо ...... вярно имаше много еднакви теми в “забранени медикаменти” , но пък и те бяха полезни .... и сега  кво ? : ( .... да гледам в някъв друг фотум за стероидите ..... аз лично изобщо не взимам химия, но ми е много интересно и си 4етях с удоволствие тук .......едва ли ще влизам в GOHARD изобщо : ( .... е айде ...със здраве ....  :(  .....  ( никого не съдя , просто ми е искрено тъжно)

17.04.06
22:02

GOHARD не засяга само стероидите, има и други теми  които може да са ти интересни

MI

18.04.06
07:43

значи , изкарахте , че гоухард е само за тъпанари-според вас, щяхме ли да го направим само за такива?????
Изчакайте няколко месеца...после ще говорим :)
по-здрави

10.05.06
15:54

ами добре си е според мен

10.05.06
19:09

Постоянно бъркам адреса с http://www.gohard.com
Все тая,но като че ли се припокриват разделите до голяма степен и не се дава кой знае какво много,а се губят потребители и става по-пусто тук.

11.05.06
12:29

Какво ще рече Зареждаща фаза с Креатин.И каква е разликата между Гейнъра и протеина ?

Аз си мислех че такива теми няма да има там ама явно съм се бъркал. Излиза че до някъде и там, и тука се приказва за едно и също...

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1