Заместител

16.04.06
23:43

какъв е заместитела на млечно-яйчния протеин като храна? Ко да ям преди лягане не ми се дават толкоз пари за протеин.

SP

16.04.06
23:45

[quote author=“spllldag”]какъв е заместитела на млечно-яйчния протеин като храна? Ко да ям преди лягане не ми се дават толкоз пари за протеин.

Мляко и яйца... не мислиш ли че е логично?!

16.04.06
23:53

аз тей си прая, ама един от форума друго ми беше казал и аз да питам...(не беше случаен от 1 месец в залата де) ае лок темата

SP

16.04.06
23:55

[quote author=“spllldag”]аз тей си прая, ама един от форума друго ми беше казал и аз да питам...(не беше случаен от 1 месец в залата де) ае лок темата

Иначе като говорим за мляко - обемаслено, същи така извара пак обезмаслена, сирене обезмаслено. За да се доближи максимално до схващането “протеин” щом говорим за заместител.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1