17.04.06
00:05
| - Чувал съм,а и съм го усещал , че не е много хубаво да ядеш риба с мляко примерно.Правил съм го тоя номер няколко пъти - към 21:30 150-200гр рибка и в 23:00 1-2 кисели млека и после спах в тоалетната.Защо се получава тоя опасен ефект?
|| - Мина ми през ума ,какво ще стане ако пиеш бирена мая с някакъв концентрат? Нещо общо с бира + водка? : )
Ако не получа оговор,поне в бисерите ще вляза. :D
17.04.06
00:06
Абе незнам ама сега ме чака точно бяла риба едно кисело и едно прясно мляко. И друга хране нямам и сега се замислих. Ще оставя разлика 1 час между рибата и млякото.
А иначе утре мога да ти дам по-точен отговор. :lol:
1. Тези комбинации бабите ги съчиняват.
2. На опаковката на бирената мая пише ли нещо подобно: 4.4% Vol. ? Ако не го пише наистина си в бисерите :wink: .
17.04.06
00:29
Ако си малко по запознат с храненто да ти кажа че има киселинни има и алкални храни .И знам че не е много добре да се смесват но по принцип на мен киселото млкяко с месо не ми действа добре, не говоря ,че спа в тоалетната просто някак си ми надува корема.А има хора дето муцат кренвирши хляб лютеница и кисело мляко заедно.Интересното обаче е че ако ям таратор комбинаран с месо или риба нямам проблеми.