Съвет

17.04.06
15:34

Тренирам от 2 мес. вземах Креатин и бих казал никакъв ефект.Кажете нещо по добро и с по добър ефект,че съм на път да се откажа.Моля препорачайте нещо,че неразбирам от такива работи.

17.04.06
15:50

[quote author=“lqlqlq”]Тренирам от 2 мес. вземах Креатин и бих казал никакъв ефект.Кажете нещо по добро и с по добър ефект,че съм на път да се откажа.Моля препорачайте нещо,че неразбирам от такива работи.

Доста ти е рано за Креатин и т.н.... Ако мислиш от сега да се зобиш и Креатина ти се струва “гола вода”  - по-добре се откажи!!! 8)

17.04.06
16:00

Доста ти е рано за Креатин и т.н.... Ако мислиш от сега да се зобиш и Креатина ти се струва “гола вода”  - по-добре се откажи!!! 8)

Ами кажи какво да вземем.Мислил сам и да се зобя.Затова ви пиша посъветваи те ме нещо.

17.04.06
16:02

Виж раздел Новини. Там има линк къф форума със зоба...

Това е начина “за 2 месеца да има резултат”. Иначе го караш по редовния начин.

Сметни си плюсовете и минусите със “зобенето” - и давай, избора е твой

17.04.06
16:11

Ами какво ще е най добре да вземам като за начало.Много сам бос по тия теми. PLS помогнете

17.04.06
16:21

[quote author=“lqlqlq”]Ами какво ще е най добре да вземам като за начало.Много сам бос по тия теми. PLS помогнете

Нищо. Тренирай и хапвай повече храна богата на белтъчини! 8)

17.04.06
16:26

OK ще пробвам така.А за вземане е рано така ли?Благодария все пак.

17.04.06
16:30

[quote author=“lqlqlq”]OK ще пробвам така.А за вземане е рано така ли?Благодария все пак.

Еми щом тренираш едва от 2 месеца - рано е ДА. Ти отсега искаш да вземаш, ами след 1-2 години... Какво ще си зобиш... Керосин? Всичко с времето си. Не е лесно, но си струва!
Зареди се с много желание и търпение. Ще има резултати...

По-здрави! :wink:

SI

17.04.06
16:36

Не само че е рано, а и няма смисъл да се зобиш, освен ако няма да ставаш професионалист. И на колко си години между другото ?

17.04.06
18:47

[quote author=“M16”][quote author=“lqlqlq”]OK ще пробвам така.А за вземане е рано така ли?Благодария все пак.

Еми щом тренираш едва от 2 месеца - рано е ДА. Ти отсега искаш да вземаш, ами след 1-2 години... Какво ще си зобиш... Керосин? Всичко с времето си. Не е лесно, но си струва!
Зареди се с много желание и търпение. Ще има резултати...

По-здрави! :wink:

М16 Тва ми хареса хехех:)))
lqlqlq Ами да ти кажа следкато тренираш от два месеца бих те поздравил че си се хванал да дигаш 6танги,а колкото да зима6 не6то о6те ти е рано тренираи 10 месеца и тогава мисли да зима6,сега се храни и си по4иваи,друго не ти триабва:)))))А за  зоб хехехе доста 6танги триабжа да дигне6 за да зобиш  :lol:  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1