17.04.06
15:34
Тренирам от 2 мес. вземах Креатин и бих казал никакъв ефект.Кажете нещо по добро и с по добър ефект,че съм на път да се откажа.Моля препорачайте нещо,че неразбирам от такива работи.
Доста ти е рано за Креатин и т.н.... Ако мислиш от сега да се зобиш и Креатина ти се струва “гола вода” - по-добре се откажи!!! 8)
Ами кажи какво да вземем.Мислил сам и да се зобя.Затова ви пиша посъветваи те ме нещо.
Виж раздел Новини. Там има линк къф форума със зоба...
Това е начина “за 2 месеца да има резултат”. Иначе го караш по редовния начин.
Сметни си плюсовете и минусите със “зобенето” - и давай, избора е твой
Ами какво ще е най добре да вземам като за начало.Много сам бос по тия теми. PLS помогнете
Нищо. Тренирай и хапвай повече храна богата на белтъчини! 8)
Еми щом тренираш едва от 2 месеца - рано е ДА. Ти отсега искаш да вземаш, ами след 1-2 години... Какво ще си зобиш... Керосин? Всичко с времето си. Не е лесно, но си струва!
Зареди се с много желание и търпение. Ще има резултати...
По-здрави! :wink:
17.04.06
16:36
Не само че е рано, а и няма смисъл да се зобиш, освен ако няма да ставаш професионалист. И на колко си години между другото ?
17.04.06
18:47
Еми щом тренираш едва от 2 месеца - рано е ДА. Ти отсега искаш да вземаш, ами след 1-2 години... Какво ще си зобиш... Керосин? Всичко с времето си. Не е лесно, но си струва!
Зареди се с много желание и търпение. Ще има резултати...
По-здрави! :wink:
М16 Тва ми хареса хехех:)))
lqlqlq Ами да ти кажа следкато тренираш от два месеца бих те поздравил че си се хванал да дигаш 6танги,а колкото да зима6 не6то о6те ти е рано тренираи 10 месеца и тогава мисли да зима6,сега се храни и си по4иваи,друго не ти триабва:)))))А за зоб хехехе доста 6танги триабжа да дигне6 за да зобиш :lol: :lol: