17.04.06
21:07
И ако са витамини кои са по-добри тези или на Universal Daily Formula.
А и стават ли за мен на 14год съм.
17.04.06
21:09
На 14 освен храна, вода и послушни родители друго не ти трябва.
[quote author=“manson”]На 14 освен храна, вода и послушни родители друго не ти трябва.
Само дето днешната младеж иска доста повече. Не че аз не спадам към нея.
На мен ми трябват некви 6пъти в седмицата тренирам и то по 1,30-2,00часа за въстановяване пък и това са витамини какво ми пречат,но съм съгласен с всички всеки има право на мнение.
Междудругото никой не ми отговори дали са витамини и ако да кой са по-добри.
18.04.06
19:59
Еми какво да ти кажа прятел-такова е.Ти ги питаш едно те си пишат съвсем друго.Щом човека иска витамини нека си вземе,аз не виждам какъв е проблема(все пак не пита за пакове).Какво като е на 14 аз още от първото ми влизане в залата си бях взел креатин и глутамин.И какво освен че станах неознаваем за 1месец 8) .А за Vitacomplex-a не съм сигурен,не съм го взимал,но мисля че това са витамини.Но може да си вземеш Daily Formula na Universal или Центрум.
[quote author=“Body_Builder”]Еми какво да ти кажа прятел-такова е.Ти ги питаш едно те си пишат съвсем друго.Щом човека иска витамини нека си вземе,аз не виждам какъв е проблема(все пак не пита за пакове).Какво като е на 14 аз още от първото ми влизане в залата си бях взел креатин и глутамин.И какво освен че станах неознаваем за 1месец 8) .А за Vitacomplex-a не съм сигурен,не съм го взимал,но мисля че това са витамини.Но може да си вземеш Daily Formula na Universal или Центрум.
Мерси много за отговора намерих из нета,че това са витамини ето линк: http://www.biotechnutrition.hu/ger/a.html
Там можеш да видиш какви витамини и по колко има и все пак,ако може да ми кажеш кои са по-добри Daily Formula или VitaComplex.
18.04.06
20:28
[quote author=“Dips”][quote author=“Body_Builder”]Еми какво да ти кажа прятел-такова е.Ти ги питаш едно те си пишат съвсем друго.Щом човека иска витамини нека си вземе,аз не виждам какъв е проблема(все пак не пита за пакове).Какво като е на 14 аз още от първото ми влизане в залата си бях взел креатин и глутамин.И какво освен че станах неознаваем за 1месец 8) .А за Vitacomplex-a не съм сигурен,не съм го взимал,но мисля че това са витамини.Но може да си вземеш Daily Formula na Universal или Центрум.
Мерси много за отговора намерих из нета,че това са витамини ето линк: http://www.biotechnutrition.hu/ger/a.html
Там можеш да видиш какви витамини и по колко има и все пак,ако може да ми кажеш кои са по-добри Daily Formula или VitaComplex.
Daily Formula колега
18.04.06
20:47
Прав си.Daily Formula са по добри.Тея на биотек имат много бедно съдържание.Чак чудно ми стана :shock:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече