Млечно-Яичен или Аминокиселини....кое?

energymax

18.04.06
00:56

Искам да попитам според вас(всички които имете мнение),в период за релеф,вечер преди лягане кое е по добре да се взима Млечно-Яичен протеи или Аминокиселини(в моя сличай Млечно-Яичен на BioTech или амино 1900 на Genesis)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

18.04.06
09:42

Аз съм за протеина.Все пак бавния и постепен приток на амино киселини е по-добрия вариянт според мен.

18.04.06
10:17

[quote author=“Jay_C”]Аз съм за протеина.Все пак бавния и постепен приток на амино киселини е по-добрия вариянт според мен.

И според мен.

18.04.06
10:19

За вечер преди лягане - протеина

но като цяло съм си против приемане на храна вечерно време ;)

18.04.06
10:19

[quote author=“obelka”][quote author=“Jay_C”]Аз съм за протеина.Все пак бавния и постепен приток на амино киселини е по-добрия вариянт според мен.

И според мен.

И аз съм с вас! 8)

energymax

18.04.06
10:29

[quote author=“M16”][quote author=“obelka”][quote author=“Jay_C”]Аз съм за протеина.Все пак бавния и постепен приток на амино киселини е по-добрия вариянт според мен.

И според мен.

И аз съм с вас! 8)

Добре да кежеме че и аз съм за,НО в протеина има въглехидрати може да са малко но на 40гр протеин са околу 10гр,нее ли по добре да се вземат 10хап амино(примерно някакви на млечно-яйчна основа-по-бавни)без въглехидрати!

п.п.Дадох пример с амино 1900 защото имам 2 кутии от по 325 и не ми се купуваха други!

18.04.06
11:56

Ами аминото си ти е за сутрин на гладно и за след тренировка,преди лягане казеинче.Тва е положението :).АйДе!

18.04.06
12:12

абе и аминото е вариянт.Апък и ако искаш да избегнеш изцяло въглехидрата.И двете са решение,просто аз бих избрал протеина.Пий амино,няма да катаболизираш чак толкова :wink:

18.04.06
13:28

Тия въглехидрати в протеина не са за пренебрегване...

Като искаш да си перфектен.. вечер преди лягане 12-13 белтъка... това е друг начин няма...

18.04.06
13:39

Млечно-яичен преди лягане задължително,аминото може преди и след трен.

energymax

18.04.06
14:41

[quote author=“kao”]Тия въглехидрати в протеина не са за пренебрегване...

Като искаш да си перфектен.. вечер преди лягане 12-13 белтъка... това е друг начин няма...

ами неса за пренебрегване,на 100гр—> са 68,2гр белтък ,22,3гр въглеидрати!

18.04.06
14:57

е то ти се падат по 7-8 гр въглехидртат в доза.Ти си прецени според типа тяло който имаш,кой вариянт да избереш.

energymax

18.04.06
15:00

[quote author=“Jay_C”]е то ти се падат по 7-8 гр въглехидртат в доза.Ти си прецени според типа тяло който имаш,кой вариянт да избереш.

Мисля Ак така и така се будя през ноща мога да одаря още няколко АК!

filatov

18.04.06
19:26

[quote author=“energymax”][да се вземат 10хап амино(примерно някакви на млечно-яйчна основа-по-бавни)без въглехидрати!

п.п.Дадох пример с амино 1900 защото имам 2 кутии от по 325 и не ми се купуваха други!

Приятелю, направо уби коня с лопатата. Амино киселините не може да са бързи и бавни. Това че са от млечно-яйчен протеин извлечени, означава че имат профил на съотношението на отделните аминокиселини като на съответния протеин. Например суроватъчните и млечно-яйчните аминокиселини се усвояват ЕДНАКВО бързо.

18.04.06
19:37

тогова си вземи AMINO EGG и готово,но докъде ште те изкара една кутия това ве4е е твои проблем.

18.04.06
20:45

По-добре 100 уей на оптимум пий вечер,по-евтино ще ти излиза,пък и аминокиселините в 50 грама са доооста хапчета.

18.04.06
20:59

Ако е в период на изчистване, протеина на прах не е добра идея. От друга страна също няма смисъл от аминокиселини преди лягане, освен ако непосредствено преди това не си тренирал. Най-добрия вариант си остава бяло пилешко месо. А в основен период при богато и разнообразно меню, няма смисъл и нужда от аминокиселини. При този случай млечно-яйчния протейн е чудесен заместител на храненето (стига да е истински).

18.04.06
21:04

[quote author=“Jay_C”]Аз съм за протеина.Все пак бавния и постепен приток на амино киселини е по-добрия вариянт според мен.

И аз съм съгласен с това пък за въглехидратите търси протейн с по-малко има такива с под 1гр.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1