Въпрос относно хранителни добавки

18.04.06
01:10

Здравейте
Начинаещ съм в билдинга и съм слабо запознат, а хората са казали като не знаеш питай :)
Тренирам вкъщи с цел качване на ММ ,но явно имам бърз метаболизъм и почти нищо не  качвам или не мога да си осигуря нужните хранителни вещества.Прочетох тук-там из форума и доколкото разбирам за моя случай е добре да си купя хранителна добавка- гейнер. Бюджета ми е някъде до 20-25лв и съм се спрял на WHEY 4000 WEIGHT GAINER P&B Labs.Въпроса ми е ако някой взима от този гейнер ,какви са отзивите му.Също може ли да ми обясните какво е точно сурватка и какво гейнер че от прочетеното във форума не ми става много ясно...

[quote author=“XaMaLLa”]бъркащ 2-та продукта. Този който си си купил е 100% WHEY 4000 (weight gainer) с няколко думи това е смеска между гайнър и сурватка.А другия продукт е 100% WHEY с вкус на кокос и е чиста сурватка...

И накрая да питам къде в Бургас мога да си купя този гейнер

18.04.06
12:04

ами значи като начало вкъщи да тренираш и да искаш да качиш маса малко трудно ще стане.Ако не ти се ходи на зала поне ходи на лостове -по-добре е от вкъщи.А отностно магазин за добавки в бургас-отиваш или в спортен свят или в магазина срещу Джъмбото(това е фитнес залата до икономическия).По-добре на второто щото там мъжа може и да ти помогне 4атка ги.АйДе.

18.04.06
20:57

Също може ли да ми обясните какво е точно сурватка и какво гейнер че от прочетеното във форума не ми става много ясно...

Разликата е че суроватката е протейн в него има повече белтъчини,а гейнер е добавка в която въглехидратите са повече от белтъчините,но и в него има белтъчини,а ако се чудиш какво означава суроватъчен гейнер това е гейнер в който белтъчините са суроватъчни.

19.04.06
10:28

Иди на джамбото тарси Еленко или другия фитнес инструктор те 6те ти кажат наи добре какво да си земе6!!!

20.04.06
11:19

Здравейте отново
Купих си посочения гейнер.Онтосно приемането му -взимам сутрин преди закуска и вечер след тренировка , преди вечеря. Правилно ли го приемам ?
И какво да приемам преди тренировка?

20.04.06
11:27

Щом е гейнер,трябва около един час след закуската и като следобедна закуска в нетренировачните дни.А като тренираш може и преди и след тренировка също и след закуската.
В нетр ден 100гр-2 приема
В трен ден 150гр-3 приема

20.04.06
23:22

[quote author=“Body_Builder”]Щом е гейнер,трябва около един час след закуската и като следобедна закуска в нетренировачните дни.А като тренираш може и преди и след тренировка също и след закуската.
В нетр ден 100гр-2 приема
В трен ден 150гр-3 приема

Значи след ,а не както аз почнах преди закуска/вечеря...Това има ли си някакво логично обяснение че ми е любопитно?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1