19.04.06
17:23
С риск да се пофторя, ми се ще да ви питам следното. Добра ли е посочената по горе комбинация а тя е Креатин+Протеин+Глутамин ? :) И в какви дозирофки да я пия? :)
10х предваритено :lol: :lol: :lol:
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
аз съм с точно тази кнбинация сега,и пия суроватачния протеин 2 пъти по 30-45 г в не тренировачен ден само 1 път и глутамина 2 пъти по 5 г(аз го смесвам с протеина) и креатина ако неси правил зареждаща 5гх4 пъти така 7 дена и после само по 5 грама
19.04.06
22:10
И аз съм вече 7-8 дена на същата комбинация и се чувствам доста добре.Пия ги по почти същата схема която ти е дал dj coco само че не ми е първи цикъл с креатина и пропуснах зареждащата. :)
ПО ЗДРАВИ
19.04.06
22:13
[quote author=“shadow_master”]И аз съм вече 7-8 дена на същата комбинация и се чувствам доста добре.Пия ги по почти същата схема която ти е дал dj coco само че не ми е първи цикъл с креатина и пропуснах зареждащата. :)
ПО ЗДРАВИ
тва е супер комбинация гарантирам ти че бая мускули ще направиш
19.04.06
22:35
И аз така се надявам.Доста хора ми препоръчаха тази комбинация и да ти кажа наистина се възстановявам доста добре.Като го свърша цикъла ще напиша резултатите. :)
ПО ЗДРАВИ
ОК :) а става ли да приемам тези продукти по следния начин:
преди тренировка 5г. Креатин в протеиновия шейк и след тренифвка 5г. Глутамин отново в протеиновия шейк (Pro Gold 90) :)
вие кво мислите :!: :?:
10х
20.04.06
15:30
[quote author=“mr.X&Z”]ОК :) а става ли да приемам тези продукти по следния начин:
преди тренировка 5г. Креатин в протеиновия шейк и след тренифвка 5г. Глутамин отново в протеиновия шейк (Pro Gold 90) :)
вие кво мислите :!: :?:
10х
Креатина не се разтваря хубаво и е по добре да го приемаш направо от устата.Ако не си ме разбрал(което малко ме съмнява ми пиши лс)и ще ти обясня по-подробно.
20.04.06
17:56
Начи наистина е по добре да го пиеш както ти каза bodybuilder.Земаш креатина в лъжичката лапаш я и после пиеш вода и гълташ.Не е чак толкова гадно :)
ПО ЗДРАВИ
ok пичове 10х :)
разбрах и сам ви много благодарен!!!
А и ме интересува още нещо! Кога е по добре да пия глутамина вечер преди лягане или след трениривка.
21.04.06
14:45
След тренировка :wink:
Колко горе-долу струва месечната комбинация с трите препарата, на качествени и доказани марки?
21.04.06
20:30
Ами зависи от фирмите ма мисля че и сам можеш да си ги сметнеш.Цените мисля че са точни :)
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607&start=0
по здрави
21.04.06
20:32
[quote author=“Pablo”]Колко горе-долу струва месечната комбинация с трите препарата, на качествени и доказани марки?
еми на мене ми излезе
протеин на Оптимум 100% Уей 2 кг за 95 кинта
глутамин Оптимум 150 гр 36 лева
креатин-32 лева 300 гр
излиза и по-скъпо но нещата сам ги взел с отсъпка
както и да го смятаме са към 170 леааа на месец
Аз ти препоръчвам една друга комбинация: Пилешки пържоли-телешки пържоли и яко саляти. :wink:
[quote author=“DirtyandNasty”]еми на мене ми излезе
креатин-32 лева 300 гр
Бая го пестиш тоя протеин , по принцип заминават по 4кг на месец
21.04.06
22:17
[quote author=“dobrilov”][quote author=“DirtyandNasty”]еми на мене ми излезе
креатин-32 лева 300 гр
Бая го пестиш тоя протеин , по принцип заминават по 4кг на месец
okeй ти да не си сто кила
аз сам 85 по два пъти го пия по 40 гр
21.04.06
22:22
[quote author=“dobrilov”]Бая го пестиш тоя протеин , по принцип заминават по 4кг на месец
Мда интересно 4000/30=133гр. дневно - бая кила треа да си да пиеш толкова. А и бая пари трябва да имаш за да си го позолиш.
21.04.06
22:25
[quote author=“Sportex”][quote author=“dobrilov”]Бая го пестиш тоя протеин , по принцип заминават по 4кг на месец
Мда интересно 4000/30=133гр. дневно - бая кила треа да си да пиеш толкова. А и бая пари трябва да имаш за да си го позолиш.
нали знаете лафа “луд съм,полудел съм’ е тоя май е такъв или има двойка по математика
[quote author=“Sportex”][quote author=“dobrilov”]Бая го пестиш тоя протеин , по принцип заминават по 4кг на месец
1.5-2гр на кг тегло , от там на сетне можеш да смяташ ;)
21.04.06
22:30
[quote author=“dobrilov”][quote author=“Sportex”][quote author=“dobrilov”]Бая го пестиш тоя протеин , по принцип заминават по 4кг на месец
Ам аз със смятането съм много добре ама то човек се храни освен че взима добавки. Аз ако пия толкова протеин ще кача на 3г дневно белтъчини и не мо’е да ме изкараш от кенефа. Толкова много протеин не е добре за средно статистическия фитнесджия.
21.04.06
22:33
[quote author=“Sportex”][quote author=“dobrilov”][quote author=“Sportex”][quote author=“dobrilov”]Бая го пестиш тоя протеин , по принцип заминават по 4кг на месец
Ам аз със смятането съм много добре ама то човек се храни освен че взима добавки. Аз ако пия толкова протеин ще кача на 3г дневно белтъчини и не мо’е да ме изкараш от кенефа. Толкова много протеин не е добре за средно статистическия фитнесджия.
явно господин добрилов не се храни и затва пие толкова много протеин
ахаххаахаххаха
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Sportex”][quote author=“dobrilov”][quote author=“Sportex”][quote author=“dobrilov”]Бая го пестиш тоя протеин , по принцип заминават по 4кг на месец
явно господин добрилов не се храни и затва пие толкова много протеин
ахаххаахаххаха
хех , абе не е като дане ям . Закуска 100-150гр овесени ядки с едно кисело мляко и 2л Мед + 30-40гр протеин. Обед 2 пилешки пържоли с варен ориз и краставица.
Следобед 200гр извара с краставица
Преди Тренировка 30-40гр протеин
След тренировка 30-40гр протеин + 6-7 белтъка с 1 жалтък
Вечеря печена риба с зелена салата
Преди лягане 30-40гр протеин + някакъв плод
Да супер е комбинацията ;)
21.04.06
22:58
[quote author=“dobrilov”]
хех , абе не е като дане ям . Закуска 100-150гр овесени ядки с едно кисело мляко и 2л Мед + 30-40гр протеин. Обед 2 пилешки пържоли с варен ориз и краставица.
ОК. Това е твоят режим като гледам си около 300-350 гр. протеин дневно, което не е за всеки ама ти си знаеш. Идеаята беше в темата, че ти обясняваш, че е нормално по 4кг протеин месечно - не е така.
2кг. протеин на пудра са предостатъчни ако човек има време да яде.
21.04.06
23:10
[quote author=“Sportex”][quote author=“dobrilov”]
ОК. Това е твоят режим като гледам си около 300-350 гр. протеин дневно, което не е за всеки ама ти си знаеш. Идеаята беше в темата, че ти обясняваш, че е нормално по 4кг протеин месечно - не е така.
2кг. протеин на пудра са предостатъчни ако човек има време да яде.
напълно сам съгласен с теб Спормакс
иначе режима е доста добре
според мен май мн обичаш протеин
22.04.06
16:18
[quote author=“mr.X&Z”]С риск да се пофторя, ми се ще да ви питам следното. Добра ли е посочената по горе комбинация а тя е Креатин+Протеин+Глутамин ? :) И в какви дозирофки да я пия? :)
Възможно най-добрата комбинация, а за дозировките на всеки продукт си пише как се взима . 8)
[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“mr.X&Z”]С риск да се пофторя, ми се ще да ви питам следното. Добра ли е посочената по горе комбинация а тя е Креатин+Протеин+Глутамин ? :) И в какви дозирофки да я пия? :)
Възможно най-добрата комбинация, а за дозировките на всеки продукт си пише как се взима . 8)
дам ма ако не пише на БГ а ? и не разбира този език.или го е зел на ситно ...!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече