Декстроза - Бургас

19.04.06
20:08

Кажете къде в Бургас продават декстроза... целия град съм обиколил никаде няма ! ! ! :(

HA

19.04.06
20:25

ее айде изложи се  :)  в някой диетичен магазин...аз съм си купувал и от аптека..Тва е немислимо е пич..в Бургас да не можеш да намериш глюкоза :wink:

19.04.06
22:25

deleted

Мнението беше редактирано от FITNESS MAFIA на 19.02.10 19:33.

20.04.06
13:03

[quote author=“FITNESS MAFIA”]в едно малко магазинче за диетични храни което се намира като тръгнеш нагоре по пътечката до крадските кенефи над McDonald’s.
или пък на ул.Гурко срещу р-т Черен Петър малко нагоре има пак едно малко магазинче за диетични храни

То4но там има такова магазин4е ама FITNESS MAFIA да те поправа кенефите за McDaonald`s ги развалиха :)

20.04.06
13:05

патечката до мак доналдс вече няма магазини.
пич разрови се скоро имаше тема точно за декстрозата в Бургас

GU

20.04.06
20:42

На Сарата в М. рудник /до високите блокове/ на рафта с диетичните храни имаше, само че непише десктроза, използвали бяха по-народното и наименование

20.04.06
20:57

[quote author=“guBak”]На Сарата в М. рудник /до високите блокове/ на рафта с диетичните храни имаше, само че непише десктроза, използвали бяха по-народното и наименование

я дай име ?! :)
там точно зад макдоналд продаваха декстроза... ама сега ги няма магазините заради строежа.
По аптеки няма никаде не са получавали с месеци
ще проверя там на Гурко казаха ми ,че били даже два магазина там
ако някой знае някъде другаде да обади БЛАГОДАРЯ !
КАЗАХА МИ СЪЩО ЧЕ В МАГАЗИНА НА УНИВЕРСАЛ ИМАЛО ЗА 1.90 - 1кг ама вече и него го няма май :)

20.04.06
21:58

За кой магазин на Юнивърсъл говориш. Защото ако е за този който си мисля- той все още си е на място, но не продават декстроза.Ако толкова се затрудняваш пробвай на черно :lol:

IV

21.04.06
00:26

А бе хора я малко по сериозно хората от форума ша си направят лошо мнени за града как да няма декстроза .В Сарата в М.Рудник има и си пише точно и ясно декстроза.И отдолу  под нея гроздова захар.В другите Сари също има .Но ако не намериш то най добре иди При станкето в Аякса той много добре ще те опъти :) но да нзаеш повече от 3 лева за кило декстроза као ти иска значи те менти :)

GU

04.05.06
11:16

Декстроза = Глюкоза

05.05.06
16:09

апсолютно никаде няма декстроза в Бургас !
Сериозно говоря обикалял сам къде ли не по какви ли не магазини никъде няма ! ! !

BB

05.05.06
17:58

На ‘’Любен Каравелов“8 има по 3 лева.Миналата седмица си купих.

06.05.06
12:04

[quote author=“atanazov”]апсолютно никаде няма декстроза в Бургас !
Сериозно говоря обикалял сам къде ли не по какви ли не магазини никъде няма ! ! !

Ше ме накараш да отида да ти купя от М.Рудник  :D

06.05.06
13:00

Как няма да има декстроза (глюкоза) по аптеките като е доста болни се нуждаят от глюкоза...  :P   Поне 2 пъти съм купувал от аптеки, преди няколко дена видях една жена носеше...  :wink:

07.05.06
15:36

мен не ми трябва глюкоза течна а ми трябва декстроза на прах да е :)
Къде това Любен Каравелов 8 ?я ме опъти ?

07.05.06
16:10

“Любен Каравелов” №8 е срещу Природо-математическата гимназия
http://bgmaps.com/map.asp?sid=ccc59a7fca788cb894f08208fba07473&key=&keyid=&tplname=&size=4x3

Магазина е в една нова кооперация навътре

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1